Frykten dominerer i Storbritannia

3
Illustrasjon: Shutterstock

En meningsmåling som er gjennomført av byrået Opinium i Storbritannia viser at frykten for viruset så til de grader har slått inn i befolkninga at det er et massivt flertall mot å åpne noe som helst 8. mai slik myndighetene har signalisert.

Bare 11 prosent mener at det er riktig å åpne restauranter, mens 78 prosent er imot. 9 prosent mener at det er riktig å åpne puber, mens 81 prosent er imot. 7 prosent er for å åpne for store idretts- og konsertarrangementer, mens 84 prosent er imot.

Dette viser at det man må kunne kalle fryktkampanjen knyttet til covid-19 har vært så effektiv at det knapt vil være mulig å få samfunnet igang igjen hvis flertallet får det som de vil. Så får man se hva politikerne har tenkt å gjøre med det.

Men samtidig er det ganske stor tilfredshet med hvordan Boris Johnson har håndtert krisa og de konservative får 51% oppslutning blant de spurte, mens Labour får 33%.

Kilde Opinium

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Mange er ikke klar over hvor mye de styres av presse og media, spesielt unge. De er vokst opp omgitt av media som aldri tidligere. Når også kanskje 95% kun informeres av MSM, leser de stort sett propaganda skrevet eller lest opp av betalte penner for den globale storkapitalen som eier dem.

  Mange tror at ved å se på nyhetene på tre forskjellige tv kanaler eller lese nyheter fra tre aviser sikrer dem at de får nyhetene fra forskjellige kilder. Men det er informasjon fra samme kilde som gjentas mange ganger av forkjellige nyhets-ankere.

  De vet ikke at de forskjellige tv kanalene og avisene har samme eiere. Fra folk våkner om morgenen til de legger seg til å sove er de omgitt 360 grader av presse og media som har de samme eierne. Folk hjernevaskes, indoktrineres og påvirkes underbevisst av mediene til de er nærmest forhånds-programmert med meninger når et tema kommer opp.

  Mange unge spesielt tror at de har selvstendige meninger om saker, men det er som regel plantet og sådd i bevisstheten av påvirkning og “sublimal messages” som gjentas mange ganger i nyhetsbildet.

  Makthaverne har lært mye av 9/11 og korona-krisen. Folk er lydige og lettskremte og det er lett å utløse panikk i folkemassene som gjør det lett å styre dem. Så i panikken vil de ha “vaksinen” enda den har en biometrisk id. Men som senere blir oppgradert til å bli koblet til en digital valuta. Akkurat som NWO har planlagt, de får total kontroll over individet i et teknokratisk autoritært tyranni.

 2. Den politiske filosofien bak klassisk Gladio-terrorisme i Italia og Europa på 1970-tallet var jo at blodige hendelser skulle skremme vettet av folk og at de derved søke beskyttelse under statsapparatet. Den ga oss trygghet og sikkerhet.
  Det underlige er at ingen blog i Norge har oversatt avsnittet Lock Step fra Rockefeller Foundations scenarios for the future fra 2010. Her finner vi en nøyaktig beskrivelse av den tilstanden som beskrives her av Pål og Northern Light.
  Event 201 fra 18 oktober 2019 bekrefter også at vi her har å gjøre med en lenge planlagt falsk flagg-gladio operasjon.Eller som Pompeo sa “a living excercise”.
  I USA er det blogger som har skrevet om weatherwarfare,climateengineering,geoengineering og HAARP i årevis uten at dette er oppdaget av grønne politiske miljøet i Norge.
  På begynnelsen av 1900 sa strategene i USA at den som kontrollerer oljekranene,kontrollerer verden. På slutten av 1960 sa strategene: den som kontrollerer VÆRET (weather) kontrollerer verden.
  Det er i sannheten et merkelig land vi lever i som vegrer seg for å undersøke noe som helst og frivillig lar seg hjernevaske av media.
  geoengineeringwatch.org

 3. Det blir gjerne mer påtrengende, når til og med statsministern kan få det.
  Selv er jeg helt enig. Dette er alvor. Det betyr ikke at jeg er VETT-skremt. Etter min mening vil måten de ulike nasjoner håndterer denne krisen, være en vesentlig del av dommen over dem.

  I USA derimot er det politiske landskapet anderledes:
  bilde

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere