Når oberstløytnanter leser steigan.no som Fanden leser Bibelen

0
Fra Event 201 i oktober 2019. Skjermdump fra video.

Vi har absolutt ingenting imot at oberstløytnanter leser steigan.no, og heller ikke når det gjelder Geir Hågen Karlsen, oberstløytnant, hovedlærer strategisk kommunikasjon ved Forsvarets høgskole. Tvert om, vi setter pris på det. Det er utmerket at også folk som er uenige med oss følger med på det vi skriver. Men vi ville satt pris på om de, og det gjelder i denne omgangen særlig oberstløytnant Karlsen, klarer å sitere korrekt.

Oberstløytnanten, som er ekspert på strategisk kommunikasjon, kommuniserer nemlig i Dagens Næringsliv følgende:

«Steigan.no har antydet at World Economic Forum visste om pandemien allerede i oktober.»

Oberstløytnant Karlsen må mene vår artikkel som ble publisert 16. mars 2020 under tittelen:

Noen vil gjerne utnytte epidemien til sin egen fordel

Der skriver vi følgende:

«18. oktober 2019 gjennomførte Johns Hopkins Center for Health Security en skrivebordsøvelse på en global pandemi. Øvelsen ble gjennomført i samarbeid med World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation. Scenariet for den tenkte pandemien kalles Event 201, en simulert hendelse (se video) som likner så ubehagelig på koronaepidemien at det har fått noen til å spørre om det var noe de visste som vi andre ikke vet. Vi lar den ballen ligge for i stedet å peke på hva samarbeidspartnerne ønsket å få ut av øvelsen. Det er illevarslende nok i seg sjøl, og vi har den fordelen at vi har deres egne ord for det.»

Her sier vi altså tvert i mot at vi lar den ballen ligge og i stedet konsentrerer oss om «å peke på hva samarbeidspartnerne ønsket å få ut av øvelsen». Vi har altså ikke påstått eller antydet at World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation visste om koronaepidemien i oktober 2019.

Hadde vi kunnet dokumentere noe sånt, hadde vi skrevet det med store bokstaver. For oss er det tilstrekkelig å peke på hva milliardærklubben ønsker å få ut av en pandemi av denne typen når den kommer, og det er mer enn ille nok. Her er et videosammendrag som er redigert av deltakerne sjøl:

Det som går fram av skrivebordsøvelsen i oktober er at disse kreftene ønsker å bruke en kommende pandemi som en sjokkdoktrine for å få gjennomslag for sine strategiske mål. Dette er ikke hemmelig. Det blir sagt i klartekst av deltakerne og går fram av deres eget materiale. Derfor skrev vi følgende:

Epidemi som sjokkdoktrine

Disse kapitalkreftene bruker koronaepidemien som en sjokkdoktrine for å fremme sin agenda. Det er å legge FN-systemet og de nasjonale regjeringene inn under kontroll av en håndfull mulitnasjonale kapitalistiske korporasjoner.

Ved siden av vaksineprogrammet til Bill Gates og Big Pharma satser de også på å tvinge fram obligatorisk digital ID. Dette går fram av dokumentene til ID2020, en allianse som består av, hold dere fast:

Accenture, GAVI, The Rockefeller Foundation og Microsoft.

De skriver om sine mål blant annet:

«Ingen myndigheter, selskaper eller byråer kan løse denne utfordringen alene. Å sette fremtidens kurs for digital ID og navigere i de risikoene dette innebærer er en utfordring som krever vedvarende samarbeid og globalt partnerskap.»

World Economic Forum, Bill Gates & co vil helst ta kontroll over det meste, og vil de ha oss til å tro, til vårt eget beste.

Men Geir Hågen Karlsen har en jobb å gjøre for Forsvarets høgskole og Atlanterhavskomiteen, og det er å så mistanker mot enhver som er kritisk mot den norske utenriks- og sikkerhetspolitikken, slik han gjorde i DN og slik han gjør her og her. Og han gjør bare det som omtales i punkt 7 i anbefalingene fra skrivebordsøvelsen i oktober 2019, forsøker å ta kontroll over fortellingen.

Hvis Karlsen ikke allerede er abonnent, anbefaler vi at han allerede i dag melder seg på. Gratis er det også.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelKorona – dyster rekord i Italia, militære i gatene i Milano
Neste artikkelPandemien tvinger fram økonomisk kursendring i Tyskland
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).