Revolten mot Macron vokser

10
Opprørspoliti mot streikende brannfolk i Paris.

Etter 64 uker med protester over hele Frankrike fraa de gule vstene og med månedsvis med streiker mot regjeringas økonomiske politikk er det tydelig at Emmanuel Macron ikke har klart å knekke motstanden, til tross for en bruk av politivold som vi ikke har sett i Vest-Europa i nyere tid. Tvert om er det grunnlag til å slå fast at revolten mot Macron styrker seg og både går djupere og når breiere ut. Dette får du ikke vite noe om hvis du bare holder deg til hovedstrømsmediene. Men vi holder deg oppdatert og informert. Her er noen klipp fra protestene i slutten av januar 2020.

Og politivold igjen og igjen…

… og igjen, også mot streikende brannfolk…

Når man ser slike scener som dete må man spørre seg hva slags samfunn Frankrike er blitt, men også om hva slags folk som er inne i disse politiuniformene. De opptrår jo som brutale voldsforbrytere. Er de hjernevasket? Er de innleide voldsmenn?

Men den virkelige voldsmannen er jo Emmanuel Macron fra Rothchild, som er gangsterlederen som står bak dette terrorveldet.

Les mer om de gule vestene og klassekampene i Frankrike på steigan.no.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Det er et tegn på at noe er alvorlig galt, når en nødetat går til angrep på en annen nødetat, etater som skal virke sammen under katastrofer. Presset på lønn og vilkår gjelder også for politiet selv, så de burde tatt av seg hjelmene og sluttet seg til demonstrantene, for de Gule Vestene kjemper jo også for politi-tjenestemenns lønn og vilkår.

 2. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  De skal ha blitt “skjermet”- for ellers ville de nok ha byttet side. Men det kan ikke være noe gøy på fritiden, om de ikke tilbringer også den “skjermet”.

 3. Avatar for tjatta tjatta says:

  Frankrike er åpenbart i oppløsning. Og det ser ut til å være en villet prosess. Man kan jo bare spekulere hvor dette vil ende

 4. Avatar for Olaf Olaf says:

  Formålet Russland har med å organisere de gule vestenes aksjoner, er selvsagt å skape oppløsningstendenser i Frankrike. De prøvde med å støtte Marine Le Pens siste valgkamp med 10,8 mill Euro, men det førte ikke til noen seier for ultranasjonalismen i Frankrike. Så nå truer en av Putins oligarker med tvangsinnbetaling av det de nå hevder var et lån. Så startet Putin med organisering av demonstrasjoner. Og alle har vel sett DPR-flagget vaie i gatene like ved Notre Dame, hvor de fleste demonstrasjonene startet. Ved besøk i Paris i sept. i fjor snakket min kone med en av dem som hadde rigget seg til mellom halmballene i gateteltene - på flytende russisk!

 5. Avatar for tjatta tjatta says:

  Tull. Grunnen er at globalistene river limet i samfunnet i filler. Om du lider av fobier av et eller annet slag må jeg be deg å ikke svare på mine kommentarer

 6. Avatar for tjatta tjatta says:

  Så at Macron er en globalist har du greid å fortrenge? Man trenger jo da en stor dose russere

 7. Avatar for Mari Mari says:

  Jeg tok Olaf på alvor inntil en kort stund siden. Selv om jeg var uenig i mangt aka mesteparten han sa og særlig måten han vanligvis driver med personangrep og fremmedgjøring. Det sluttet jeg med etter at han angrep Max Blumenthal. Han rett og slett er som Hillary Clinton og Soros kjærlighetsbarn og ser Russere overalt. Etter at han prøvde å sverte Max satte jeg ham på ignorer slik jeg gjør med alle jeg oppfatter som troll. Det sparer meg tid og aggresjon å slippe lese og muligens bli beitet.

 8. Avatar for tjatta tjatta says:

  Mulig han mener han har en agenda. Men litt for få her på forumet til at det får det helt store gjennomslaget.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

2 flere kommentarer

Deltakere