Kjempeinteresse for direktevideo på steigan.no

3
Skjermdump fra sendingen

Vår medarbeider Kari Jaquesson gjort flere intervjuer med sjefredaktør i steigan.no, Pål Steigan, og det har virkelig slått an. Særlig er det en sending fra begynnelsen av januar som har «gått gjennom taket», men også intervjuet 21. februar 2020 ble fulgt av veldig mange.

Den videosamtalen som virkelig har tatt av er denne:

Green New Deal er bare det nye varemerket for milliardærenes prosjekt

22. februar 2020 var den nådd av 119.980 personer på Facebook og sett av over 65.000. Det er mye med enhver målestokk, og veldig mye for oss som en liten mediakanal. Men det viser at selv med så enkle virkemidler kan vi nå langt ut.

Sendinga 21. februar hadde nådd 18.197 personer innen morgenen 22. februar og var sett av over 8.800 personer. Av erfaring vet vi at det betyr at den i løpet av et par uker kan komme til å bli sett av tre ganger så mange – eller flere.

Innslaget om Krigen mot kontanter har til nå nådd 34.083 folk og er blitt sett av over 19.000 folk. Norges jakt på plass i FNs sikkerhetsråd – millionene øses ut er nådd fram til 58.220 og er sett av over 27.000 folk.

Dette har også ført til markante hopp i antallet følgere av steigan.no på Facebook.

steigan.no får markant flere følgere hver gang vi har en videosamtale. Fra statistikkverktøyet til Facebook.

Det er all grunn til å tro at vi passerer 8.000 følgere på Facebook iinnen utgangen av februar, og nesten 7.200 av dem har markert at de liker det de ser og leser der.

Også kommentarene fra seerne som man kan lese når man går inn på sendingene er svært positive. Våre seere synes dette er en fin form for formidling av analyse og politikk og de ber oss om å fortsette med dette.

Og vi lover at vi kommer til å fortsette.

Utgangspunktet for den siste samtalen var disse to artiklene:

Vi holder oss med en svindyr politikerkaste

Politikerkasten ødelegger Norge


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Avatar for Geirijo Geirijo says:

    Det er flott at Steigan.no får økt antall lesere og seere. Jeg heier på dere, men dere vil få enda mer fremgang om dere blir ekte klima realister, som bruker den kunnskap som forskning og vitenskap daglig kommer med oppdatert kunnskap om, i stedet for et miljø- og klima standpunkt som om politisk ideologi og parti-rivalisering kan bestemme virkeligheten i den anledning.

    Global oppvarming er et faktum og temperaturen fortsetter opp. Vi kjenner konsekvensene og årsakene. Det er kapitalismens vekst-syndrom som er driveren, og akkurat det synes vi enig om. Men hva som er riktig motiv, riktige aktører og riktig løsning/teknologi for å eliminere den fundamentale årsak til klimakrisen har dere enda ikke fått riktig fremstilling av.

  2. Avatar for Mari Mari says:

    Enig! Jeg har samme beundring. Per dags dato er Steigan eneste som leverer faktiske nyheter i motsetning til NRK og andre som kun leverer propaganda

  3. Ja, Kari J stiller nok de rette kritiske spørsmålene. Der er hun eksperten over alle. Hvem skulle trodd det?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere