Gule vesters #Acte59

1
De gule vestenes demonstrasjon i Paris 28. desember 2019. Skjermdump fra Twitter.

Selv midt i juleuka har gilets jaunes, eller de gule vestene, fylt gater og plasser i Frankrike, naturligvis uten et eneste kamera fra hovedstrømsmediene til stede. Men de har ennå ikke stengt Twitter for informasjon om demonstrasjonene, så vi kan vise opptak fra dem:

Og som vanlig var Emmanuel Macrons opprørspoliti ute med tåregass og vold nesten før demonstrasjonene hadde begynt. Hadde det vært i Moskva, hadde det vært dekning på NRK og andre vestlige TV-kanaler døgnet rundt.

Streikebevegelsen mot pensjonsreformene og de gule vestenes protester ser nå ut til å forsterke hverandre, slik en ser fra demonstrasjonen i Toulouse:

Ingen norske nyhetsmedier har fulgt de gule vestenes kamp så lenge og så systemetisk som steigan.no. Les mer her.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Banner-Steigan-1024x546.png
KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Avatar for Olaf Olaf says:

    “hadde det vært i Moskva, hadde det vært full mediedekning”. Selvsagt hadde det det. Men mediene ville kun være opptatt av å se på massearrestasjonene til FSB (eller GRU). Det morsomme med de gule vestenes aktiviteter i Paris er det vaiende flagget fra DPR inne blant gateteltene, slik jeg så det en fredag i oktober. GRU er også her aktive i å initiere opptøyer, slik de opererte i England under BREXIT-valget, slik de forsøkte å forgifte Skripal og slik de nå er avslørt å stå bak opptøyene i Barcelona: Putin har mange armer og lojale lokale agenter kjøpt av Kreml. Det er godt du verner om disse agentene, Steigan.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere