Terrormistenkt i London tidligere dømt for terrorisme

16
Blomster på London Bridge etter terroraksjonen i 2017. Foto: Jane Rix, Shutterstock.

Den 28 år gamle Usman Khan, som ifølge London-politiet sto bak knivangrepet på London Bridge 29. november 2019 var tidligere dømt for «islamistiske terrorrelaterte forhold». Han ble løslatt på prøve i 2018, men gikk fortsatt med fotlenke.

Khan rakk å drepe en mann og en kvinne med kniv før han sjøl ble skutt og drept av politiet. Han hadde ifølge politiet deltatt i en konferanse på Cambridge University i London om rehabilitering etter fengselsopphold.

Khan tilhørte i 2012 ei gruppe med tilknytning til al-Qaida, skrev BBC da han ble dømt. Khan og hans medsammensvorne regnet seg som seriøse jihadister med langsiktige planer. Gruppa hadde blant annet planlagt å plassere bomber på toaletter i puber og klubber for å drepe eller skade vanlige folk.

Både IS og al-Qaida har anbefalt sine tilhengere om å bruke knivdrap som terrormetode. I 2016 skrev al-Qaida-magasinet Inspire om det de kalte «knivrevolusjonen», hvor de anbefalte knivstikking som en effektiv lavteknologisk måte å ramme de vantro på. ISIL-tidsskriftet Rumiyah skrev samme år til sine hellige krigere at de burde bruke kniver for å «stikke ned kuffar i Guds navn».

Bare noen timer etter drapene i London ble tre mindreårige stukket ned på Grote Marktstraat i Haag i Nederland. Politiet ser ikke bort fra at det kan dreie seg om en terrorhandling. Ofrene, som sannsynligvis var helt tilfedig valgt, kunne etter kort tid skrives ut fra sjukehuset i Haag.

Den skyldige i dette angrepet var ikke kjent da vi publiserte dette.

FN: Økt fare for terror

Nå som IS og al-Qaida langt på vei har tapt det meste av det de hadde i Syria, har de sjøl sagt at de vil rette terrorangrep mot Europa og USA. FNs terroranalytikere skriver at den nedgangen som har vært i antall terrorangrep i Vesten, kanskje ikke vil vare. Med hjemkomsten av tusenvis av slagne jihadister fra Syria vil faren kunne øke igjen, ifølge FN. Rapporten ligger her.

Ved tidspunktet for publisering hadde ingen organisasjoner tatt på seg ansvaret for noen av disse knivstikkingene.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Konferansebanner2020-1024x546.png
KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Avatar for Dias Dias says:

  Kanskje det rett og slett blir et psykiatrisk sykehus som må ta på seg ansvaret for nok et “terrorist angrep”.

 2. Avatar for TerjeM TerjeM says:

  Dette angripet gir sikkert statsministeren et par prosent til i meningsmålingene, og kan godt føre til at Labour/Corbyn taper valget.

  Resultatet av disse udådene på valgresultatet er nok innelysende selv for de som utfører dem. Er det ikke rart at islamistene på død og liv ønsker at den angivelig rabiate antisemitten Corbyn ikke skal vinne det britiske valget?

  Det samme skjedde i 2017, da angrepet ved London Bridge skjedde en uke før parlamentsvalget = konservativ seier.

  En kyniker kunne nevne mange relevante omstendigher, alle omtalt her på Steigan.no (og neppe på NRK!), f.eks:

  -at britiske generaler ved flere anledninger de siste årene har sagt at de vil gjøre mytteri hvis Corbyn blir statsminister;

  -at Mike Pompeo i juni sa at han vil motarbeide at Corbyn blir valgt: Pompeo replied, “It could be that Mr. Corbyn manages to run the gauntlet and get elected. It’s possible. You should know, we won’t wait for him to do those things to begin to push back. We will do our level best … It’s too risky and too important and too hard once it’s already happened.”

  -at den israelske staten har egne ambassadeansatte og en omfattende kampanje for å motarbeide Corbyn (al-Jazeera avsløring)

  -Britisk etterretning v/ Integrity Initiative lagde studier av Corbyn-tilhengere, og ledere i II var meget fiendlig innstilt til Corbyn.

  -at det britiske militær/etterretnings-systemet ved flere anledninger forrige århundre forsøkte å hindre en Labour-seier med ufine metoder (Zinoviev-brevet, osv)

  -den britiske militær/etterretnings-statens omfattende samarbeid med islamske ekstremister for å styrte fiendlige ledere i utlandet (Gaddafi, Assad, Afghanistan på 80-tallet osv)

  Så det mest relevante spørsmålet er: Lot noen i militærapparatet dette skje eller ble det tilskyndet?

 3. Her er jeg 100% enig med Putin og Russisk etterretning, 95% av all terror i vesten står CIA og deres undergrupper og partnere bak.

  De ser på oss som idioter, hver gang de ønsker å ta friheten fra oss så sprenger de bare en bombe så springer folk ut i gatene og krever at myndighetene tar friheten fra oss.

  Man føler seg jo så trygg med en milliard face tracking kameraer overalt, total overvåking av alt og alle på nett, snart blir vi chippet som dyr og kontantene forsvinner til stor jubel fra den hjernedøde delen av befolkningen.

  Hver jævla gang jeg tar det opp på jobb eller til venner så får jeg samme svar. Det er jo for å beskytte oss mot terrorister og det er jo bra. …sukk…

 4. Avatar for Anki Anki says:

  Jeg synes jo dette ser ut som terror på lavbudsjett. Offeret fryser og slenger på seg jakka etter knivstikkinga? Kniven er nyvasket? Person til venstre med ryggen til opptrer særdeles lite terror-adekvat der han tusler avgårde i motsatt retning av seansen? Og “terroristen” ? Er dette terror-adekvat adferd? Spør for en venn :slight_smile:

  https://www.youtube.com/watch?v=_dwxizCVn2Q
 5. Avatar for Dias Dias says:

  Visst faen :slight_smile: Han var jo underlig levende til nettopp å ha blitt sendt til evige terrorist markene :slight_smile:

 6. Avatar for kjell108 kjell108 says:

  “al-Qaida-magasinet Inspire”
  Dette er CIA / MI6 - og selvfølgelig skrevet av CIA / MI6 agenter. Eller for å si det kort: skrevet av Boris Johnson egne folk. Boris Johnson er MI6-sjef.
  En må lure på hvor teit skribenter på steigan.no er

 7. Avatar for Dias Dias says:

  Mission accomplished.

 8. Her i Norge er knivstikking nesten en dagligdags affære, ihvertfall ukentlig. Det er som regel en person som blir knivstukket om gangen, så det blir ikke omtalt som terrorangrep, for da må vel minst to bli knivstukket som med dette angrepet i London?

  Hvis ikke knivstikking av en person om gangen blir kalt terrorangrep, så burde vel knivstikking av enkeltofre nesten hver dag eller minst engang i uken her i Norge betegnes som kontinuerlig terrorisering av vertbefolkningen, som gjestfritt har har tatt imot fra MENA-land de for det flestes del er intolerante til vår kultur?

  Etter et terroristangrep så vil som vanlig diskusjonen i MSM dreie seg om radikalisering, ekstremisme, “lone gunman” etc, altså det som tillates å diskutere i MSM vedrørende slike terrorhandlinger. Det som skulle diskuteres men som ikke tillates i MSM, for det betegnes som rasisme, er at masseinnvandringen fra MENA land er en katastrofe som er i ferd med å ødelegge Europa økonomisk, kulturelt og sosialt, akkurat som NWO som står bak har planlagt.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

8 flere kommentarer

Deltakere