– «Gassangrepet» i Douma var arrangert, sier berømt MIT-forsker

0
Den berømte MIT-forskeren Theodore Postol sier til The Grayzone at det såkalte "gassangrepet" i Douma var arrangert.

Den anerkjente MIT-forskeren Theodore Postol sier at en nylig utlekket OPCW-rapport viser det antatte gassangrepet i Douma i 2018, ble Syria «iscenesatt» og undergraver saken for amerikanske angrep på Syria.

Postol har blant annet vært rådgiver for Kongressen i USA og for Pentagon. Han har mottatt en rekke vitenskaplige priser, blant annet fra Federation af American Scientists i 2016, en pris han fikk for «eksepsjonelle bidrag til vitenskap og teknologi og framstående ytelser til fordel for menneskeheten».

Han er blitt intervjuet av Aaron Maté fra The Grayzone, og han er svært tydelig i sin vurdering av den lekkede rapporten om det angivelige «gassangrepet» i Douma i april 2018:

Bevisene er overveldende for at dette gassangrepet var arrangert, sier Postol.

Vi har skrevet om den lekkede rapporten på steigan.no her:

Enda et dokument avslører det falske gassangrepet i Douma

Rapporten om det påståtte gassangrepet i Douma undergraver propagandaen

Postol sier blant annet til The Grayzone:

Hvis jeg skulle gi råd til noen noen, som jeg gjorde da jeg var i Pentagon, da ga jeg råd til lederne for Marinen, og en del av jobben min var å ta teknisk detaljert analyse og oversette den til informasjon som lett kunne forstås av en intelligent, ikke-ekspert, så hvis jeg orienterte sjefen om dette dokumentet, ville jeg ganske enkelt sagt at bevisene er overveldende for at gassangrepet ble arrangert, og jeg ville forklart hvorfor disse bevisene er overveldende.

Se intervjuet her:

Forrige artikkelLaksedøden og regjeringa
Neste artikkelLedende militære veteraner i USA advarer sterkt mot krig mot Iran