Transaktivister krever kjønnsnøytrale sanitetsbind

44

I serien av krav fra transaktivister har nå turen kommet til produsenter av sanitetsbind og tamponger, produkter som er laget for å fange opp blod under menstruasjonen.

Kun hunnkjønn har menstruasjon

Kun voksne hunkjønn produserer egg. Dette gjelder både pattedyr, og en rekke andre dyr. Allerede mens hun er i mors liv, har jentefostrene alle sine egg.
Eggløsningen begynner i puberteten. Eggløsning forekommer jevnt over hver 28.dag ved at eggstokkene slipper ut et eller flere egg, og dette fester seg i kvinnens livmorvegg. Ubefruktede egg blir støtt ut, og det forekommer blødning fra stedet der egget satt fast. Dette er menstruasjon. Menstruasjonsjonssyklusen er en fysiologisk syklus, som er styrt av kjønnshormoner. Kun kvinner, altså personer med XX- kromosomer produserer egg. Menn, altså personer med XY-kromosom produserer sæd.

Proctor & Gamble bøyer seg for transaktivister – symbolet for hunnkjønn fjernes

Proctor & Gamble selger produkter knyttet til menstruasjon under varemerket Always. Denne merkevaren omsetter for over en milliard amerikanske dollar i året. Nå har Proctor & Gamble bestemt seg for å fjerne symbolet for hunkjønn fra sin emballasje på sanitetsbind og tamponger, for å være «inkluderende», fordi transaktivister krever det. I følge transideologi kan også «menn» menstruere, det vil si kvinner som har bestemt seg for at de «egentlig» er menn. Det kan være kvinner som injiserer seg med testosteron, men som ikke har fått operert vekk kjønnsorganer, eggstokker og livmor. Disse kvinnene er juridisk sett menn, all den tid lovverket i en rekke vestlige land, også Norge, tillater at de som ønsker det, juridisk sett kan «bli» det motsatte kjønn uten å gjøre noen fysiske endringer. Dette gjøres ved å fylle ut et skjema som sendes inn til Skatteetaten. Loven tillater at en kan «skifte kjønn» så mange ganger en vil.

Jus kan ikke diktere eller eliminere biologi, så eggløsning og dermed påfølgende menstruasjon går sin gang, med mindre egget har blitt befruktet.

Transideologi innføres i skole og barnehage

«Menn har også mensen» er i tråd med ideologien til den norske organisasjonen FRI som leverer «Rosa Kompetanse«, et undervisningsopplegg om «kjønns- og seksualitetsmangfold», til barnehager og skoler. FRI har under 3000 medlemmer, et budsjett på tosifret antall millioner og 10-12 ansatte.

Transaktivister bruker ofte Twitter målrettet

Det skal ikke mange slike twitrende transaktivister til før næringslivet etterkommer deres krav. Denne lobbyen representerer en mikroskopisk minoritet, men mobiliserer og kjører harde kampanjer.

At Proctor & Gamble dropper det universelle symbolet for hunkjønn, som representerer nær 100% av deres kjøpere, fra sine pakker kan bli dyrt for dem, det kommer oppfordringer til å boikotte produktene deres på sosiale medier.

Forfatter og rettighetsforkjemper Julie Bindel, sier til The Mail on Sunday:

«Å fjerne symbolet for kvinne fra emballasje for sanitetsbind er i å fornekte kvinners eksistens. Vi går nå mot total eliminering av kvinnens biologi. Kvinners symbol har blitt brukt av feminister i tiår. Dette er ren feighet og dydssignalisering fra disse store bedriftene som kapitulerer overfor trans-agendaen»

Maya Forstater, advokat og forkjemper for kvinners rettigheter mistet jobben i en tenketank fordi hun påpekte at såkalte «transkvinner», altså menn som påstår at de «identifiserer seg som kvinner» faktisk ikke ér kvinner. Hun twitret:

«Venus-tegnet i biologi brukes til å representere det kvinnelige kjønn (du vet, de ENESTE menneskene som noensinne vil trenge disse produktene). Det representerer ikke kjønnsidentitet. «

Symbolet for hunkjønn brukes av mange kvinneorganisasjoner.

Menn med menstruasjon som fetisj

En marginal gruppe av de som kjøper sanitetsbind og tamponger er menn som fetisjiserer menstruasjon. «Opplærings»-videoen nedenunder har 1.3 millioner treff.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Mari Mari says:

  Jeg er forbaska lei dette transtøvet og LGBT whatever bokstavsuppe tøv

 2. Det burde kansje bli gjort en gjennomgang av og revurdering av den informasjonen som ligger i bunnen og driver denne agendaen? Alfred Kinsey´s «forskning» burde bli satt spørmålstegn ved og debattert offentlig til folk skjønner hvilket bedrag vi er blitt utsatt for.

 3. Avatar for Mari Mari says:

  Absolutt! Ikke skjønner jeg hvorfor ikke folk spør
  hvor disse påståtte +100 kjønn plutselig kommer fra
  hva barn har å gjøre med homoseksuelles rettigheter
  hvorfor feminister har raseriutbrudd over kvinner som velger å ta seg av barna og familien
  hvorfor menn skal forfølges under MeToo mens kvinnelige overgripere kommer seg unna
  hvorfor stadig flere barn blir tatt fra familien grunnet økonomi
  hvorfor det ikke er bedre rettsvern siden myndigheter har rett til å bestemme om vitneføring skal finne sted eller ikke og hvem som kan være vitne
  Norge har blitt motbydelig og må repareres snarest. Nok med propagandaen og mer faktisk fokus må hva slags land vi vil barna våre skal leve i.

 4. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Helt enig. Jeg ble sjokkert, men ikke overrasket da jeg oppdaget hvor dårlig grunnlag Kinsey gjorde sitt arbeid på, og særlig metodene han brukte. Det er tydelig at kravene til forskning blir tilpasset ønsket resultat.

 5. Feminist-organisasjoner burde heller kreve at kreftfremkallende kjemikalier som dioksin i bind og tamponger fjernes, ikke symbolet for hunkjønn. Hvorfor har ikke politikere og legemiddeltilsyn innført forbud mot giftige kjemikalier i intimprodukter for lenge siden? Det er en mangemilliardindustri, akkurat som legemiddelindustrien, og de kjøper seg forskningsrapporter, politikere og har sine folk i tilsynene.

  MeToo og LGBT bevegelsene har blitt kuppet av krefter som vil at de negative fødselsratene for vestlige kristne skal bli enda lavere. De vil ødelegge det generelle forholdet mellom kvinner og menn, og feminiseringen av menn gjør menn mindre attraktive. De angriper kjernefamilien, samfunnets byggesten med mor, far og barn. Det er nærmest som om MeToo bevegelsen vil kriminalisere heteroseksualitet.

  De henvender seg til unge, på unges sosiale medier, og introduserer tanker om legning og kjønnsidentitet til barn lenge før de er følelsesmessig og fysisk modne for det. Barn har ingenting i Pride parader å gjøre. Når MSM dekker det som noe positivt, vil mange venne seg til det. For når en eksponeres for noe jevnlig, vil mange akseptere det. Det folk de gikk i taket for i går, har de vent seg til i morgen.

 6. Avatar for INK INK says:

  Enig! Men for ordens skyld, nå har det jo begynt å komme økologiske bind i kjedebutikkene, da. Frittgående økologiske bind med vinger! :+1::grin: (Klukk-klukk-klukk-klukk-klukk …. :chicken:)

 7. Avatar for aford aford says:

  Frittfallende blondiner, bind med vinger som ikke bærer, høner uten og drama queens med y-kromosom og mannsen. Weird times. Hva blir det neste nå? Julefeminissen? Makan.

  Overhørt i slakter– og delikatessebutikken:

  Kunden (fiin fgognerfgue): – God dag, jeg skal ha en riktig stor høne.

  Slakteren: – Ja, jeg hører folk sier detta, Frue!

 8. Avatar for aford aford says:

  Kult. Dette skal visst allerede ha blitt en stor øko-greie nedover på inkontinentet. Og mosen er veldig grei som en indikator også: Dersom den slår rot er det for lite action.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

36 flere kommentarer

Deltakere