IS-terrorist fikk behandling for krigsskader i Sverige før han vendte tilbake til krigen

0
Den svenske IS-terroristen fikk sjukhusbehandling i Sverige før han vendte tllbake for å drive mer terror i Syria. Skjermdump fra video.

Svensk helsevesen er raust, om ikke mot lavtlønte og arbeidsfolk, så i hvert fall mot sine foretrukne terrorister. Avisa Expressen kan fortelle om en svensk IS-terrorist som ble skadet i krigen mot Syria og kom hjem til Sverige for behandling, for så å reise tilbake til krigen for den islamske staten. Avisa skriver:

«IS-terroristen Khaled Shahadeh, 29, plåstrades om av den svenska sjukvården efter att ha skadats i Syrienkriget.

– De fixade nerverna. Jag återhämtade mig, säger Khaled Shahadeh i en unik tv-intervju inifrån kurdiskt fängelse.

När svenska vården hade gjort sitt åkte han ner för att strida för den islamistiska terrorstaten igen. 

Först i samband med slutstriden våren 2019 gav Shahadeh slutligen upp.

I tv-intervjun erkänner Khaled Shahadeh som första svensk att han krigat för IS i Syrien. 

Medan andra utpekade IS-terrorister kommit med förklaringar om att de varit ambulansförare eller bara varit hemma med familjen under sina år hos IS har Khaled Shahadeh berättat om slagen han stridit i.»

Säpo møtte Shahadeh på flyplassen da han kom fra Syria, og ifølge ham sa de at han ikke hadde brutt noen svenske lover ved å slutte seg til IS eller føre jihad. Det kan nok stemme, og er sikkert i samsvar med Sveriges angivelige «feministiske utenrikspolitikk».

Nå sitter han altså i kurdisk fengsel Og bønnfaller Sverige om mer hjelp. Han vil hjem igjen, og vil be om unnskyldning. Men han sier ingenting om at han har forlatt eller tatt avstand fra IS. Sverige har bidratt med om lag 300 jihadister til krigen mot Syria. Noen titalls av dem har kommet hjem igjen, og praktisk talt ingen av disse har fått tiltale eller straff for de forbrytelsene de har gjort i Syria. Terroristen Bherlin Gildo har tvert imot krevd 200.000 svenske kroner i kompensasjon for tapte trygdepenger.

Forrige artikkelUSA frykter at Kina snart går forbi
Neste artikkel”Saudisk olja viktigare för omvärlden än jemeniters blod”