Gigantisk Google-lekkasje: – De ønsker å styrte USA

32
James O'Keefe fra Project Veritas og Google-lekker Zachary Vorhies. (Ill.: Project Veritas)

Over 950 interne Google-dokumenter er lekket til Project Veritas av selskapets tidligere «senior software engineer», Zachary Vorhies. Vorhies jobbet hos Google i åtte år før han bestemte seg for å snakke ut. Dette skriver Trond Bie i IT-avisen.

«Vorhies mener han har sett og hørt ting internt som tyder på at selskapet ønsker å manipulere amerikanske valgkamper og «styrte USA». Ifølge den tidligere medarbeideren endret Google sin strategi i 2016, samme år det ble kjent Trump vant president-valget.»

Artikkelen bygger på avsløringene som er gjort av Project Veritas. Her er deres intervjue med Vorhies:

Hele samlinga av interne Google-dokumenter finnes her.

Dette sier varsleren:

«Jeg ga dokumentene jeg har samlet i over ett år til Project Veritas. Grunnen til at jeg samlet disse dokumentene, var fordi jeg så at noe mørkt og ubehagelig foregikk. Jeg innså at det ikke bare ville tukle med valget, men bruke den tuklingen med valget for å styrte USA.»

«Disse dokumentene var tilgjengelig for hver eneste heltidsansatt hos Google. Som ansatt søkte jeg rett og slett etter et par nøkkelord – det var da disse dokumentene begynte å dukke opp. Deretter, da jeg begynte å finne ett dokument og fant nøkkelord for andre dokumenter, kunne jeg fortsette å grave og fortsette syklusen til jeg hadde en arkiv-skattekiste med dokumenter som tydelig forklarer systemet, og hva de prøver å oppnå i veldig tydelig språk.»

Twitter kan lese alle dine private meldinger og hvilke bilder du laster opp

Slik sensuerer Twitter alt de ikke liker

Skjermdump

Google er et datterselskape av Alpbabet, som er et av verdens største selskaper. Grunnleggerne Larry Page og Sergey Brin er de største eierne. Nest etter dem følge «de vanlige mistenkte».

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for runeulv runeulv says:

  Det er hvite menn som lekker, og det er nok ingen tilfeldighet, da google har gått til krig mot oss.

  Er man avhengig av hvite ingenører, så kan man ikke være anti-hvite og forvente å ha hemmeligheter, ei lekse NATO også bør lære.

 2. Selv har jeg blitt blokkert fra å legge til undertekst til bildene jeg laster opp hos Instagram, etter at jeg begynte å publisere fotografier av Hovdetoppen med politiske undertekster til. Fortsetter allikevel å laste opp bilder inntil videre: https://www.instagram.com/bioliv1/

 3. Når man følger eierskapet helt til veis ende. Helt til toppen. Så er det alltid de samme «usual suspects». Men jeg som vanlig person i gata bør ikke snakke om det. Ikke for høyt, i alle fall. For hvis jeg gjør det, altså snakker om offentlig tilgjengelig informasjon, blir jeg så fort stemplet. Av mennesker som ikke vil at jeg skal snakke om det. Er rart med det.

 4. Avatar for runeulv runeulv says:

  Det er bedre å være sint og trassig enn deprimert, og det absolutt verste er når man føler seg maktesløs og bare må se på at andre ødelegger hva du er glad i.

  Jeg mener fremdeles at du bør tenke på om du kan nyte Hovdetoppen best fra Nes, da stygge ting blir borte med avstand.

  Så andre forstår: Tingnes på Nes.
  tingnes

 5. Dette er herlig, fikk vidvinkel forrige dagen, skal tilbake hit til vakre Nessundet bru, Helgøya og Tingnes ved første anledning, eller kanskje venter jeg til jeg får filterpakka mi. Men kan ikke forstå annet enn at man må se Mjøstårnet fra toppen av Helgøya, samt at nå kommer også nye Kapphøgda næringshage, samt ikke minst vanvittige Mjøskuken på Tjuvholmen, det mest vanvittige øyensåret som vil bli godt synlig fra halve Helgøya: http://www.sinnamagasinet.no/2018/03/mjoskuken-nytt-tilfelle-av-signalbygg-syken/

  Mjoeskuken-NY-MONTASJE-OPPSLAGSBILDE-1

 6. Avatar for runeulv runeulv says:

  Jeg håper og tror at den ikke vil bli bygd, og skulle den bli det, så skal jeg seriøst vurdere om jeg skal bli terrorist.

  Først skal vi få en haug med avisskriverier om hvordan støyplagen fra E6 gjør at beboerne klager i Buchardt-kuken i Brummunddal, da de har bygget den ved siden av den nye 4-felts veien hvor biler skal kjøre i 110 og så skal de få alle vogntogene som dundrer forbi.

 7. Avatar for INK INK says:

  Jaså? Tviler på at hudfarge har noe å si. Det sørgelige faktum er:

 8. Eller hva med litt symmetri? Jeg gir dere Trillingkuken - ménage à trois!

  image

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

24 flere kommentarer

Deltakere