Barn av norske terrorister i Syria: Nå må regjeringen slutte å lyve til oss!

0

Av Kari Angelique Jaquesson.

«Operasjonen for å hente hjem barna har etter det VG er kjent med vært planlagt i lang tid. I en nøkkelrolle var soldater fra det norske styrkebidraget i Iraksier utenrikminister Søreide til VG.
Det vi har blitt fortalt er at norske soldater er i Irak for å «trene irakiske styrker så de kan slåss mot IS». Jeg møtte en ung kvinne for en uke siden som skulle til Irak og det var det hun sa at hun skulle. «vi skyter bedre».

Nå har norske soldater tatt seg ulovlig inn i Syria, på okkupert land, de er altså en del av den ulovlige okkupasjonsstyrken og bryter internasjonal lov.

Se på dette barnet. Dette barnet er nyfødt. Solberg og Søreide påstår at operasjonen har vært planlagt i lang tid. Var dette barnet i det hele tatt født da de begynte å planlegge? Hvor var dette barnet da Aftenposten «oppdaget» barna i april? Da beskrev de kvinnens barn i alderen 1 til 7 år og allerede da påstod de også at mor var savnet. Hvor skal hun i så fall ha født dette barnet og hvordan har det havnet i leiren om mor allerede i april var forsvunnet?
Dette barnet er ikke mange ukene gammel. Historien henger bare ikke på greip. Når skal mor ha forsvunnet? Dette er en strengt bevoktet leir, det er ikke bare å spasere ut. Er det i det hele tatt hennes barn?

Det står at bildet er «privat». Hvem har tatt det?
I følge Aftenposten (april) var mor forsvunnet og barna var i alderen 1-7 år.
Hvor kommer det nyfødte barnet fra?

Hva slags spill er det vi er vitne til, egentlig? Hvem er det Solberg gjør seg lekker for?


Solberg sier at barna er DNA-testet via Rettsmedisinske institutt. Røde Kors nektet å gjennomføre slike. Hvem har gjort det? Hvem har vært i Syria tidligere og tatt blodprøver av barna? Og når har dette blitt gjort?

Søreide sier at oppdraget har krevd «innhenting av nødvendig tillatelser«. Fra hvem? Leiren de har tatt seg inn okkupert av USA. De «kurdiske selvstyremyndigheter» Solberg og Søreide snakker om er ikke anerkjent av noen.  Norge krenker Syrias suverenitet. Mens Solberg har holdt på med dette har amerikanerne bombet skip lastet med olje til Syria og drept flere mennesker.

Dette er barn som har opplevd ting barn ikke skal oppleve. De er spesielt sårbare barn fordi de er alene, og derfor har vi prioritert dem. Jeg vil takke alle som har bidratt i dette krevende arbeidet, sier statsminister Erna Solberg.

Solberg har åpenbart ikke hatt noen bekymringer for dette før nå – nå som IS har tapt, til tross for at de har vokst opp med alle bestialitetene IS har drevet med. Og hun har i alle fall ingen bekymringer å avse for de millioner av syriske barn som har levd i stor fare, blitt skadet og drept av IS og al Qaida i Syria.


Pressen som for få år siden veltet seg i glansede bilder av IS’ ugjerninger vier ikke lenger ofrene for deres ugjerninger en enslig spalte.

De vil at vi skal glemme hvordan terroristene kastet homofile ned fra hustakene, og steinet dem enten de var døde eller fortsatt levde da de traff bakken. Vi skal glemme halshoggingene, torturen, henrettelsene, voldtektene, barnemorderne. Ingen av mediene skriver om ofrene for ugjerningene til de som nå skal hjem og “integreres”, ingen av de norske politikerne snakker om ofrene. Nå settes alle kluter inn på å fremstille terroristene som om de nærmest snublet, eller ble dratt inn i en uheldig situasjon.

Det er veldig lurt å begynne med barna og la de komme til Norge først. Hvem kan vel være sint på barn? Og barna er uskyldige. Men de er også vokst opp med en intens indoktrinering og i svært ung alder har unge gutter blitt trent til å utføre drap og terror.
IS og al Qaida har flere ganger brukt barn som selvmordsbombere.

YouTube player
IS liker å skryte av ugjerningene sine, de videre bildene i denne serien viser mannen død, med halsen skåret over og barnet poserende.

Hverken de kvinnelige eller mannlige terroristene har gitt opp ideologien. De vil ikke hjem fordi de angrer, det er fordi de har tapt.

Norge har brukt minst 10 milliarder på å finansiere terrorister i tillegg til soldatene vi har hatt og åpenbart fremdeles har der. Terroristene hadde aldri villet dra tilbake til Norge om de ikke hadde tapt sitt Kalifat.

De er ikke interessert i å bli integrert. De ble ikke radikalisert i Syria, det var de allerede da de dro, det var jo derfor de dro. De er hjemmeproduserte og de reiste for å leve ut sin ideologi og tvinge andre til å måtte leve etter den. Ikke bare mennene , men kvinnene også. Det er grusomt å høre om alle de ugjerningene syrere har vært utsatt for av IS og diverse al Qaida-terrorister.

Millioner av syriske barn, kvinner og menn blitt frarøvet sine kjære, sitt livsgrunnlag, sitt hjem, sin inntekt, sin helse, sin sjel, sin utdanning.

Fortsatt okkuperer vår allierte USA nær 30% av landet og angriper og dreper syrere, Israel bomber hver uke og dreper syrere. Vi, Norge, er med på en ulovlig okkupasjon og vi støtter terrorister. Det må ta slutt.

Vi skal følge nøye med på dette spillet Solberg og Søreide bedriver med disse barna. De to bryr seg ikke om barn, de går jo inn for at syriske barn skal dø, eller i alle fall ha det så ille som mulig. Planen er at syrere skal bli så desperate at de krever presidentens avgang. Regimeskifte og sekterisk oppstykking av Syria er fremdeles planen, og den er Norge med på.

De milliardene som Solberg skryter av å «ha gitt» til Syria har gått og går til terroristkontrollerte områder. Så lenge den folkevalgte presidenten ikke er styrtet, drept eller forsvunnet, vil de ikke være med å bygge opp landet slik at levevilkårene til syriske barn kan bli bedre, det har både Solberg og Søreide eksplisitt sagt.
Norge er med på, ved å feste Norge til de brutale sanksjonene, å hindre syriske sykehus i å importere reservedeler til kuvøser, dialysemaskiner. kirurgisk tråd, og annet livsnødvendig medisinsk utstyr, mens barna til terrorister får et helt hospitalfly, diplomater, fiksere og triksere på vår regning.

Solbergregimet fortsetter å plage og drepe syriske barn, kvinner og menn ved å støtte terroristene i deres siste skanse Idlib med våre penger, kanalisert gjennom Norsk Folkehjelp. Fra Idlib utføres det grotesk terror spesielt mot de kristne landsbyene og byene i nærheten. Mange blir drept hver eneste uke, også barn.

Solberg og hennes forgjenger i forrige regjering har med åpne øyne latt terrorister reise til Syria og Irak. De har ikke brydd seg hverken om dem eller deres barn og hva de har drevet med. Disse barna har levd et priviligert liv, de er jo barna som skal fortsette kalifatet.

All sympati for barn som er så uheldige å ha terrorister til foreldre, men når en vet om all den lidelsen syriske barn, kvinner og menn har levd og lever under i store deler av Syria på grunn av disse terroristene og de som finansierer dem, altså vi og våre allierte, da må noen rope stopp.

Jeg har vært i Syria i 2017, 2018 og i år. I år var vi 12 nordmenn i reisefølget. Når vi reiser til Syria nekter forsikringsselskapene å utstede reiseforsikring fordi UD sier at det er for farlig å reise til Syria. Det er disse damene og mennene deres som har gjort det farlig å reise til Syria.

Vi forundres ikke om den «savnede» moren dukker opp, og kanskje far står opp fra de døde. Eller kanskje er mor her allerede, men uten at vi får vite det? Eller er med det samme flyet, men holdes anonym.

Aftenposten må ha visst allerede i april at de to somaliske søstrene som har vært omtalt i media og som Åsne Seierstad også befant seg i leiren. De har også barn. De er dessuten etterlyst av Interpol.
I Syria har de barna som har blitt hentet ifølge Aftenposten blant annet blitt passet på av de to søstrene fra Bærum. «Blant annet«? Hvem andre er det som skal ha passet disse barna?
Hvor lenge har Solberg visst om at Aftenposten møtte søstrene?
Har Solberg blitt lurt, har Aftenposten holdt dette skjult for regjeringen?

Måten regjeringen opptrer på, og passiviteten til Stortinget gir inntrykk av at det er lyssky ting på ferde, og vi blir holdt utenfor.

«Far er en afrikansk mann som har bodd i Norge, og som er antatt død.» Javel, så er han kanskje ikke død, og kommer snart for å møte sine barn?

«Formålet er å redde barna fra en ekstremistisk atmosfære» sier Solberg og bryter norsk lov for å få lage norsk statsborgerskap til dem.

Men hvorfor var ikke det viktig å redde disse barna da foreldrene kappet hodet, hender og føtter av syrere og kastet homofile fra hustakene mens barn stod og så på?

Siste ord er ikke sagt om denne saken.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelBompenger for kollektivtransport: Hvorfor bare i Norge?
Neste artikkelFrøya: – Det handler ikke om fornybar energi, men om fornybare penger