Det brutale Macron-regimet viste muskler 1. mai

1
Grov brutalitet mot en demonstrant i Paris. Skjermdump fra video. Kilde: Soap Box

De systemlojale mediene rapporterer ikke om det. De er for opptatt av å produsere påskudd til invasjon og krig i Venezuela. Men den franske politistaten under ledelse av bankenes egen president, Emmanuel Macron, brukte førstemaidagen 2019 til å drive brutal vold mot demonstranter i Paris’ gater. Se et par eksempler her:

Jonas Gahr Støre, som ønsker å bli statsminister for en ny «rødgrønn» regjering i Norge, er en stor beundrer av Macron, og han har da heller ikke sagt et kritisk ord om politivolden til sitt forbilde.

I vår tid trengs medier som er uavhengige av stat og kapital, og som driver en faktabasert og kritisk journalistikk. Vil du bli en av støttespillerne? Klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. ABC says:

    “De systemlojale mediene rapporterer ikke om det.” Det er litt sykt men det er den verden vi lever i. Jeg håper at den politiske debatten endres i og med informasjonsteknologien og blir mer ærlig om makten og menneskets natur. Det kan bli krig eller det blir nok krig om knappe resurser og klassekamp og det er dårlig butikk.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere