Brexit Party rett til værs. Tory og Labour stuper.

1

Meningsmålingene i Storbritannia foran valget til EU-parlamentet er intet mindre enn sensasjonelle. Det kan vanskelig uttrykkes annerledes når nyskapningen Brexit Party, som ble skapt for en drøy måned siden får 37 prosent i den siste målinga fra YouGov mens det regjerende konservative partiet til Theresa May får 7 prosent! Labour taper også stort og de to partiene til sammen får nå bare 20 prosent. Det er bare så vidt foran det liberale partiet og altså bare så vidt over halvparten av det Brexit Party får. Både Labour og Tory er blitt halvert siden i april.

Man behøver ikke være ekspertanalytiker for å slå fast at dette er en massiv mistillit fra velgerne mot det skammelige sirkuset den britiske regjeringa og parlamentet har holdt på med siden folket stemte Brexit i 2016.

Denne grafen fra YouGov illustrerer det jordskjelvet som pågår i britisk politikk.

Brexit, den liberale eliten og klassekompromissets oppløsning

Utrolige Brexit: Identitet og klassepolitikk

De som ikke jubler over Brexit

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere