Women’s March angriper Tulsi Gabbard

0

Tulsi Gabbard er minoritetskvinne fra Hawaii. Hun er en modig politiker som går til kamp mot USAs krigerske utenrikspolitikk og hun deltar i nominasjonakampen i det demokratiske partiet i et forsøk på å bli partiets kandidat til president i USA ved valget i 2020.

Men hun blir angrepet av sine egne, blant annet Women’s March, som står maktapparatet i det demokratiske partiet svært nær. Sist angrep de henne for at hun ikke nevnte «women of color» da hun holdt en viktig tale. Hallo: Tulsi Gabbard ER en «woman of color», hvorfor skulle hun drive knebøy for alle de frasene som identitetspolitkerne mener er så obligatoriske? Gabbard snakket til hvite og fargede, gamle og unge, kvinner og menn. Det burde jo være utmerket. Men altså ikke for Women’s March. (Apropos: Women’s March holdt et par år demonstrasjoner i Norge der alt som kunne krype og gå av venstre, sentrum og høyre deltok. Parolene var på engelsk og stort sett innholdsløse. Men nå er de forsvunnet. Er det noen som vet hvor det ble av dem?)

Tulsi Gabbard forteller at hun mottar mange angrep, men de er stort sett ikke fra republikanere. Det er fra folk i hennes eget parti. Det er fra mainstream media, det er fra folk i det utenrikspolitiske establishmentet og fra folk som har interesser i det militærindustrielle komplekset.

Det kan jo ha å gjøre med at hun tråkker en del mektige mennesker på tærne:

Tulsi Gabbard: Trump er Saudi-Arabias tjener

Ron Paul og Tulsi Gabbard: – Stopp innblandinga i Venezuela

Kongressmedlem Tulsi Gabbard fordømmer Trumps ulovlige krig mot Syria

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelJonas Gahr Støre begriper ikke det folket han vil styre
Neste artikkelSnipp snapp snute for Podemos-eventyret?