Women’s March angriper Tulsi Gabbard

5

Tulsi Gabbard er minoritetskvinne fra Hawaii. Hun er en modig politiker som går til kamp mot USAs krigerske utenrikspolitikk og hun deltar i nominasjonakampen i det demokratiske partiet i et forsøk på å bli partiets kandidat til president i USA ved valget i 2020.

Men hun blir angrepet av sine egne, blant annet Women’s March, som står maktapparatet i det demokratiske partiet svært nær. Sist angrep de henne for at hun ikke nevnte «women of color» da hun holdt en viktig tale. Hallo: Tulsi Gabbard ER en «woman of color», hvorfor skulle hun drive knebøy for alle de frasene som identitetspolitkerne mener er så obligatoriske? Gabbard snakket til hvite og fargede, gamle og unge, kvinner og menn. Det burde jo være utmerket. Men altså ikke for Women’s March. (Apropos: Women’s March holdt et par år demonstrasjoner i Norge der alt som kunne krype og gå av venstre, sentrum og høyre deltok. Parolene var på engelsk og stort sett innholdsløse. Men nå er de forsvunnet. Er det noen som vet hvor det ble av dem?)

Tulsi Gabbard forteller at hun mottar mange angrep, men de er stort sett ikke fra republikanere. Det er fra folk i hennes eget parti. Det er fra mainstream media, det er fra folk i det utenrikspolitiske establishmentet og fra folk som har interesser i det militærindustrielle komplekset.

Det kan jo ha å gjøre med at hun tråkker en del mektige mennesker på tærne:

Tulsi Gabbard: Trump er Saudi-Arabias tjener

Ron Paul og Tulsi Gabbard: – Stopp innblandinga i Venezuela

Kongressmedlem Tulsi Gabbard fordømmer Trumps ulovlige krig mot Syria

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Anki Anki says:

  De dro vel videre med Soros-expressen. Det er så pinlig at folk ikke snart skjønner at dette er rigga fra A til Å. Hvor mye idioti er det mulig å svelge unna før man blir uvel?

 2. Avatar for Anki Anki says:

  Haha - det er vel kanskje bare du som har en mer akademisk-biologisk tilnærming, mens jeg kjører trailer-varianten. Dessuten; vi er mer enn hjerne. Hadde vi hatt kultur for å lytte innover så hadde det muligens forholdt seg annerledes. Mind, body, emotions and spirit. Alle må med om vi skal være i balanse.

  soul%20(2)

 3. Avatar for runeulv runeulv says:

  Kunstgress har ikke røtter, så det flyttes rundt ettersom hvor det behøves. Akkurat nå er vel det klimastreikende “ungdomsopprøret” som tar alle ressursene.

  Vi har forresten også ei 14 år gammel jente, men hun er nok ikke like elsket av media som hu svenske jenta jeg ikke kan huske navnet på.

  https://www.youtube.com/watch?v=iqw_Zo49IPY
 4. Det er cooperate neolibs og liberaler med deranged Trump syndrome så angriper hun, hun blir angrepet fra venstre siden hele tiden… skulle ønske hun bare kunne gå all out og være enda tydeligere på alle løgnene vi får servert og vært mer tydelig på at alt er rigga, men det tørr hun ikke helt… fortsatt mye bedre enn Bernie se denne -----> https://www.youtube.com/watch?v=8y1nylDLW-Y

  Og ja jeg elsker Jimmy Dore

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere