Posie Parker – Woman – Adult Human Female

3
Posie Parker på Mot Dag-konferansen 2019 på Parkteatret.

Mot Dag-Conference 2019.

Kellie-Jay Keen-Minshull aka Posie Parker presents at the Mot Dag-conference in Oslo, Norway. She is the founder of Standing For Women, a global women’s rights campaign group, and the creator of the action Women Stand Up!

She is a woman, a mother of four, a free speech advocate and a feminist (in that order). She first came into the public eye when interviewed under caution by the British Police for speaking out about the transitioning of children on twitter. The “Standing For Women” campaign focuses specifically on the language around being female.

Parker sold t-shirts and stickers to raise enough money to purchase a billboard that read “Woman, noun, Adult Human Female” to really push into the public consciousness the harm being done to women. The billboard was removed by the billboard company as it was accused of being «hate speech and offensive». Kellie-Jay has taken her activism to the USA to start the “Women Stand Up!” Week of global action in which women are invited to take part in any way they feel comfortable. Small actions can make a huge movement. Web page: https://www.standingforwomen.com/gryhearts.no/

Camera og editing Christofer Owe.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Hvor vil de med dette? En ting er i hvertfall sikkert, dette handler ikke om å gjøre verden til et bedre sted for en svært liten minoritet med en medisinsk tilstand. Det er langt større enn som så, og det lukter skjult agenda lange veier. Ikke la det være noen tvil, denne typen skjulte agendaer med en påfølgende orkestrert internasjonalmassekampanje, er ikke i din fordel! Det er den despotiske elitens grep på folket, og den vil alltid være forkledd som noe annet enn det det egentig handler om. Kjønnsrelativisme i tilknytning til identitetspolitikk handler ene og alene om å begrense befolkningsveksten. Det er bare til å bli dårlig å spy av det forkvaklede verdigrunnlaget til en slik agenda. Ikke rart den er skjult.

 2. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  I Aldous Huxleys “Vidunderlige nye verden”, er fødsel, mor og familie stygge ord. Aldous var barnebarn av T.H.Huxley, som hadde oppnavnet “Darwins bulldog”. Han var bror av Julian Huxley, som var UNESCOs første leder, og en ihuga eugenist.
  Jeg regner med at boka ble formet ved middagsbordet.

 3. Avatar for runeulv runeulv says:

  Den enkleste forklaringen er ofte den beste. De som mener at transeksuelle virkelig finnes i noen utbredt grad er koko.

  Folk som får det for seg at de er transeksuelle, er stort sett bare homofile, og det er en stygg ting når ungdom som sliter med å akseptere sin homofile legning, blir eksperimentert på fordi vår politiske elite er på jakt etter grupper som er undertrykket at partiarkatet.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere