Hvem skyter på folket i franske gater?

6

Macron-regimet i Frankrike har satt inn en politihær på over 80.000 folk for å drive grov politiskmotivert vold mot de gule vestene. De skyter folk i ansiktet med ammunisjon som lemlester for livet. Men hvem ellers har de satt inn? Spørsmålet kan reises utfra bilder som dette.

Dette bildet er lagt ut på sida Les vérités qui Dérangent. Denne skytteren bruker politiets grove skyts, men hun (?) er ikke uniformert. Er volden privatisert?

Det går også an å reise spørsmål ved bilder som det nedenfor. En demonstrant i Frankrike risikerer både fengselsstraff og ekstreme bøter for å skjule ansiktet. Men her opptrer politi med maske. Hva er dette for noe?

Fransk rettsvesen har godkjent at politiet kan fortsette å bruke den grove ammunisjonen som gjør folk blinde for livet og påfører dem andre alvorlige skader.

Slik holder Macron-regimet på. «Han skyter på sitt eget folk,» som det pleier å hete. Men forskjellen er at main stream media ser en annen vei. Også norske politikere, som sier at de er så opptatte av demokrati og demonstrasjonsfrihet, holder fullstendig kjeft. Antakelig synes de det er helt greit. Macron er jo en av deres egne.

Les: Frankrike tyr til totalitær taktikk for å knuse de gule vestene

Gule vester og «deplorables» – en ny type klassekrig er i gang

På tross av grov politivold – de gule vestene gir seg ikke

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Bare for å gni inn forrakten for folket, så bærer pøbelen faen meg en skjelettmaske! Det franske folket er veldig flink til å beholde fatningen.

 2. Hei. Jeg vil bare spørre. Følger dere opp med å finne ut av hva slags «hjelpepoliti» Macron har satt inn? De virker groteske, dette må være brudd på menneskerettighetene!
  Har EU en finger med i innsettingen av disse «hjelperne» ?

 3. Dette bildet er jo ganske likt det som skjer med de gule vestene…
  men det er et bilde fra den russiske revolusjon i 1905.

  Kanskje det er en ukjent gruppe provokatører ?
  Får meg til å tenke på “The bloody Sunday” i Russland 1905 da Aleksander Parvus ( Israel Helphand, Trotskys mentor , krigsprofitøren og finansrådgiveren til Weimarrepublikkens president i Tyskland som endte opp med hus med 32 soverom provoserte fram en krise ved å stille opp skyttere bak trærne i Alexandrovsk parken idet den ubevæpnede massen var på vei til Vinterpalasset 22 januar 1905.
  Det var Alexander Parvus og Rutenberg som på denne måten satte igang provokasjonen mot soldatene, og skjøt på dem, slik at de forsvarte seg med å skyte tilbake.
  Meningen var jo å skape motstand mot tzar Nicholas II. Det foregikk altså ikke som historiebøkene forteller.

  "Den 22 januari 1905 gick en obeväpnad folkmassa, ledda av prästen Gapon, för att uppvakta tsaren med en begäran. Den officiella versionen är att soldaterna framför vinterpalatset oprovocerat sköt mot de fredliga demonstranterna.

  När kommunistpartiets arkiv blev tillgängligt för historikerna avslöjades att bankiren, vapenhandlaren, revolutionären och frimuraren Alexander Parvus, i hemlighet placerat ut beväpnade män i träden i parken utanför och befallt dem att skjuta mot soldaterna

  varpå de besvarade elden och 130 dog människor och 300 sårades.
  Arkivene åpnes

  On the 9th (22nd) of January 1905, the freemasons Parvus and Rutenberg placed their Jewish terrorists (chiefly Social Revolutionaries) in different trees in the Alexandrovsk park and ordered them to shoot at the guards by the Winter Palace. The soldiers were forced to return fire to protect themselves.
  Igor Bunich, “The Party’s Gold”, St. Petersburg, 1992, p. 33.
  Russisk revisjonist historiker

  All this has only now been revealed from the Communist Party’s secret documents. The official history has up to now been an audacious lie: the soldiers in front of the Winter Palace were supposed to have opened fire on peaceful demonstrators. 150 were killed and a further 200 were wounded following this provocation.
  Det er ikke lett å finne så mye om Alexander Parvus på nettet, men dette er litt , og det går fram at dette var en som Trotsky hentet mye av sitt tankegods fra:

  Nonetheless, in 1915, after Parvus had turned social patriotic and Trotsky had broken all ties with him, Trotsky still in all honesty expressed his intellectual debt to Parvus:

  The author of these lines considers it a matter of personal honour to render what is due to the man to whom he has been indebted for his ideas and intellectual development more than to any other person of the older generation of European Social Democrats … Even now, I see less reason than ever to renounce that diagnosis and prognosis, the lion’s share of which was contributed by Parvus.

  Trotsky was very antagonistic to the Mensheviks’ softness towards the liberals during the zemstvo campaign in the latter half of 1904.

  In the autumn of the same year Trotsky went to stay with Alexander Israel Helphand (Parvus) in Munich.

  Parvus, twelve years older than Trotsky, was also a Russian Jew; he had lived in Germany since the mid-1890s. The meeting of the two had a profound influence on Trotsky’s thinking which lasted for the rest of his life.
  https://www.marxists.org/archive/cliff/works/1989/trotsky1/06-parvus.html
  Her skjedde det :

  Klikker man på linken, kommer et stort bilde av plassen .

 4. Avatar for runeulv runeulv says:

  Det er spesial-politi mot grov kriminalitet. Vanligvis brukes de mot befolkningen i forstedene(les innvandrere fra MENA og Afrika), men de har tydeligvis ikke noe i mot å sette på plass vanlige franskmenn heller. Har jeg forstått rett, så er oppgaven deres å arrestere Gule Vester som forsøker å lede protestene, så resten av politiet kan bryte de opp i mindre grupper.

  gj%20police%20rich

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere