Hvem skyter på folket i franske gater?

0

Macron-regimet i Frankrike har satt inn en politihær på over 80.000 folk for å drive grov politiskmotivert vold mot de gule vestene. De skyter folk i ansiktet med ammunisjon som lemlester for livet. Men hvem ellers har de satt inn? Spørsmålet kan reises utfra bilder som dette.

Dette bildet er lagt ut på sida Les vérités qui Dérangent. Denne skytteren bruker politiets grove skyts, men hun (?) er ikke uniformert. Er volden privatisert?

Det går også an å reise spørsmål ved bilder som det nedenfor. En demonstrant i Frankrike risikerer både fengselsstraff og ekstreme bøter for å skjule ansiktet. Men her opptrer politi med maske. Hva er dette for noe?

Fransk rettsvesen har godkjent at politiet kan fortsette å bruke den grove ammunisjonen som gjør folk blinde for livet og påfører dem andre alvorlige skader.

Slik holder Macron-regimet på. «Han skyter på sitt eget folk,» som det pleier å hete. Men forskjellen er at main stream media ser en annen vei. Også norske politikere, som sier at de er så opptatte av demokrati og demonstrasjonsfrihet, holder fullstendig kjeft. Antakelig synes de det er helt greit. Macron er jo en av deres egne.

Les: Frankrike tyr til totalitær taktikk for å knuse de gule vestene

Gule vester og «deplorables» – en ny type klassekrig er i gang

På tross av grov politivold – de gule vestene gir seg ikke

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.