BBCs Syriareporter: – Jeg kan bevise at gassepisoden i Douma var fabrikert

0
BBCs reporter hevder at han kan bevise over enhver tvil at det angivelige gassangrepet i Douma var fabrikert.

Riam Dalati er Syriareporter for BBC med base i Beirut. 13. februar 2019 gikk han ut på sin personlige twitterkonto og skrev følgende:

Etter nesten 6 måneders undersøkelser kan jeg bevise over enhver tvil at scenen i #Douma hospitalet var fabrikert. Alle de #WH-aktivistene og folkene jeg snakket med er enten i #Idlib eller #EuprhatesShield områdene. Bare en var i Damaskus.

Vi kan ikke lenke til denne meldinga fordi den svært kort tid etterpå ble fjernet eller gjort utilgjengelig. Men den ble tatt vare på, som man kan se.

Dalati har også skrevet på Twitter at «aktivister og opprørere» har brukt barnelik for å «arrangere hjerteskjærende scener for vestlig konsumpsjon». Han har også tvitret at han er «sjuk og trøtt» av slik manipulasjon, noe som mer enn antyder at det ikke er første gang barn er blitt brukt på denne måten, noe vi her har vist flere ganger. White Helmets har systematisk brukt barn i forsøk på å framprovosere krigsvilje blant sitt vestlige publikum.

White Helmets (al-Qaida) bruker hele tida barn i propaganda for full krig

Men nå har også en journalist fra main stream media brutt ut av rekkene og erkjent hva slags mediamanipulsjon vi har vært utsatt for.

Vanessa Beeley, som nylig holdt foredrag om White Helmets og Syriakrigen på Mot Dag-konferansen i Oslo, har skrevet en artikkel om Riam Dalatis meldinger:

Real ‘Obscene Masquerade’: How BBC Depicted Staged Hospital Scenes as Proof of Douma Chemical Attack

BBC og andre medieorganisasjoner som er kontrollert av imperialismen kan få sine medarbeidere til å tie, men som vi ser, kan de ikke hindre at sannheten siver ut. Selv i Norge, der White Helmets har vært båret på gullstol inn i de store mediene og blitt trodd på fra venstre til høyre, begynner det å gå opp for stadig flere hva slags gigantisk bløffkampanje vi har vært utsatt for.

Men det hadde ikke skjedd hvis det ikke hadde eksistert kritisk og uavhengig journalistikk utenfor de kontrollerte mediene.

Vil være med på å styrke den kritiske og uavhengige journalistikken? Klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkel– Bistandsorganisasjoner er blitt milliard- firmaer
Neste artikkelErna Solberg vil ta hjem «IS-borgere» fordi Donald Trump krever det
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).