Venezuela – John Bolton innrømmer at det dreier seg om olje

0
Reine ord for pengene fra John Bolton på Fox News: – Det handler om olje og profitt.

I et intervju med Fox News sier Donald Trumps sikkerhetsrådgiver John Bolton det som enhver med en smule kritisk tenkeevne har forstått for lenge siden. Det handler om olje. Overskriften hos Fox lyder:

Venezuela regime change big business opportunity: John Bolton

Kort sagt: regimeskifte i Venezuela er en stor mulighet for USAs kapital. Tenk det, så var det altså ikke demokrati og rettferdige valg det handlet om. Hvem skulle ant det? Se et klipp av intervjuet her:

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

Forrige artikkelMoxnes krever at Stoltenberg skal møte i Stortinget
Neste artikkel– Rødt støtter utenriksminister Ine Eriksen Søreides linje for Venezuela
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).