Venezuela – John Bolton innrømmer at det dreier seg om olje

2
Reine ord for pengene fra John Bolton på Fox News: – Det handler om olje og profitt.

I et intervju med Fox News sier Donald Trumps sikkerhetsrådgiver John Bolton det som enhver med en smule kritisk tenkeevne har forstått for lenge siden. Det handler om olje. Overskriften hos Fox lyder:

Venezuela regime change big business opportunity: John Bolton

Kort sagt: regimeskifte i Venezuela er en stor mulighet for USAs kapital. Tenk det, så var det altså ikke demokrati og rettferdige valg det handlet om. Hvem skulle ant det? Se et klipp av intervjuet her:

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. SHO says:

    Denne administrasjonen i USA virker mer ærlig enn det som har vært vanlig fram til nå. Men dette går vel under radaren for mainstream media i Norge og andre land (som fremdeles kanskje tror at USA og Saudia Arabia kriger for demokrati og menneskerettigheter i Midt-Østen). Med Venezuelas olje vil USA være selvforsynt med olje i lang tid fremover, en storkrig i Midt-Østen vil ikke lenger være like alvorlig for USA som før. Men dette kan kanskje bli USAs “siste olje”.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.