Hvordan kan regjeringa si at den støtter kvinners utvikling når den prøver å ødelegge kvinners muligheter i Syria?

0
Kari Angelique Jaquesson at the press conference of the norwegian government. Screen dump from the government portal.

Regjeringa Solberg la nylig fram sin såkalte «Action Plan» kalt «Women, Peace and Security». På konferansen opptrådte fem statsråder: utenriksminister Ine Eriksen Søreide, justisminister Tor Mikkel Wara, barne- og likestillingsminister Hofstad Helleland, forsvarsminister Frank Bakke-Jensen og utviklingsminister Nikolai Astrup. Kari Angelique Jaquesson stilte dem spørsmål om forbindelsen mellom liv og lære. Hvordan kan de påstå at de vil bidra til kvinners utvikling når de gjennomfører brutale økonomiske sanksjoner som rammer kvinnene i Syria så hardt?

Hele presentasjonen fra regjeringa finnes her.

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

Forrige artikkelDet er bare å innse det: Europa stadig mindre viktig
Neste artikkelDe gule vestene – opprøret fortsetter