Hvordan kan regjeringa si at den støtter kvinners utvikling når den prøver å ødelegge kvinners muligheter i Syria?

2
Kari Angelique Jaquesson at the press conference of the norwegian government. Screen dump from the government portal.

Regjeringa Solberg la nylig fram sin såkalte «Action Plan» kalt «Women, Peace and Security». På konferansen opptrådte fem statsråder: utenriksminister Ine Eriksen Søreide, justisminister Tor Mikkel Wara, barne- og likestillingsminister Hofstad Helleland, forsvarsminister Frank Bakke-Jensen og utviklingsminister Nikolai Astrup. Kari Angelique Jaquesson stilte dem spørsmål om forbindelsen mellom liv og lære. Hvordan kan de påstå at de vil bidra til kvinners utvikling når de gjennomfører brutale økonomiske sanksjoner som rammer kvinnene i Syria så hardt?

Hele presentasjonen fra regjeringa finnes her.

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. INK says:

    Hjertelig takk til Kari Angelique Jaquesson for igjen å avsløre brutaliteten i den norske Syria-politikken, samt løgnene og den kognitive dissonansen til regjeringen og klakørene deres.

    Alle som har satt seg det minste inn i denne saken, ser at svaret du får av Søreide utelukkende består av hersketeknikk, unnvikelser, fordreininger og usannheter.

  2. Så herlig at du sier det som det er Kari! Det senker pulsen til alle oss andre som vet at vi har sterke meningsfeller der ute. Veldig bra jobbet!

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere