Endelig: Det militær-industrielle komplekset styres nå av kvinner

0

Den borgerlige feminismen har oppnådd sitt definitive gjennombrudd, og det feires i USAs mainstream media: Kvinner er nå toppsjefer i det militær-industrielle komplekset.

Caitlin Johnson kommenterer:

Medier som MSNBC og Politico har kjørt entusiastiske overskrifter med titler som «Det militær-industrielle komplekset drives nå av kvinner» og «Hvordan kvinner tok over det militær-industrielle komplekset». Tydeligvis er fire av fem topsjefer i USAs fremste våpenprodusenter nå kvinner, hvis navn jeg ikke vil bry meg om å lære eller rapportere fordi jeg gir blaffen.

Disse overskriftene blir latterliggjort av kritikere av establishment for den tegneserieaktige selvparodien dette er, og det med god grunn. Nesten alt i amerikansk mainstream-liberalisme koker i siste instans ned til å fremme massemord, utbytting og miljøødeleggelse for profitt mens du veiver med et «yay diversity»-banner slik at NPR-publikummet kan ha det godt med seg selv når de logger seg på. Men det faktum at disse historiene eksisterer og har et publikum, kan også oppfattes mer spesifikt som symboler på feilene til mainstream-feminismen.

Problemet som den ekte feminismen forsøker å håndtere, er ikke at det ikke er nok kvinner på toppen av korporasjonene, eller at amerikanere nektet å velge en kvinne for å utføre bombingen, utbyttinga og undertrykkelsen i 2016. Problemet har alltid vært at vi prøver å verdsette kvinner med et verdisystem opprettet av noen svært sterke menn. Ved å la det verdisystemet som er skapt av patriarkatet (dvs. kapitalismen), verdsetter vi nå kvinner, men bare for deres evne til å spille menns spill.

Kommentar:

Vi har alltid ment at den borgerlige feminismens endelige seier vil være den dagen en kvinne trykker på atomknappen og utløser sivilisasjonens undergang, men vi skal gå med på at den borgerlige feminismen langt på vei har oppnådd sine mål når toppsjefene i de selskapene som tjener seg søkkrike ikke minst på å drepe kvinner og barn – er kvinner.

Eller for å sitere, Clara Zetkin, grunnleggeren av 8. mars som den internasjonale kvinnedagen:KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.