Tungetale gir råtten smak i munnen

0

Av Eva Thomassen.

Krf med 4.2 % av stemmene ved forrige valg har nå sett seg selv som det utvalgte folk og går inn i Solberg-regjeringen med det ufødte liv og sorteringssamfunnet som fanesak. Altså Krf med sine 122.797 stemmer krever endring av abortlovens §2c for å fortsatt gi Solberg-regimet makt. Maktsyke Solberg viser sin arroganse overfor det norske folk ved å gamble med abortlovens vanskeligste paragraf, §2c for å sikre at KrF kommer inn i regjering og derved sikrer Solberg en flertallsregjering.

Vi vet alle fra før at Solberg forakter det norske folks følelser. Hun holder tale i. Brûssel om norsk medlemskap i EU med å bebreide sitt eget folk for å ha stemt nei 2 ganger til EU av følelser og ikke av kunnskap. Når det gjelder frieriet til Krf velger Solberg å anklage norske kvinner for nærmest å bedrive etnisk rensing og derved bidra til at Norge blir et land som sorterer mennesker etter utvalgte egenskaper. Hun fremviser forakt for kvinner kamp for å selv bestemme over egen kropp. Før abortloven ble vedtatt i 1976 måtte kvinner igjennom den nemda Solberg vil innføre igjen. Vedtak om abort eller ikke ble vurdert etter størrelsen på leiligheten man enten lånte, eide eller foreldenes leilighet. Jeg kjenner  kvinner som enten måtte betale store summer, ha sex med legen eller bruke kinin for å få abort. Å få barn var en synd mot Gud dersom man ble gravid utenfor ekteskap. Skam er Krf egentlige appell til den velgermassen de av avhengig av for å få 3% av det norske folk til å stemme på partiet og det er «skam» som fanesak som gjorde at medlemmer av krf vendte seg mot Solberg som solte seg i den samme skammen. For å ytterligere gjøre kvinners valg skambelagt  tillater Solberg seg å omtale §2c i abortloven som «Down-paragrafen». Krf som selvsikkert sier at «vi vil sette et tydelig fotavtrykk» når vi kommer i regjering ved at vi ikke vil ha et  «sorteringssamfunn» får støtte av en statsminister som nettopp i store i ordelag støtter NATOs sortering av mennesker. De gode fra de onde.

Kalde fakta og varme hender

Men, la oss se på de kalde fakta om Krf respekt og bekymring for det ufødte liv og sorteringssamfunnet. For omsorgen for mennesker er vel universell? La oss se på hvilke krav Krf har stil Solberg-regimet når det gjelder å beskytte mennesker i kriger Norge fører med velsignelse fra Krf. La oss se på hvordan Krf støtter kristne i kriger Norge deltar i. La oss ta turen til Syria og Libya og til Krf sitt «opprinnelsesland» Israel.

Krf og krigen mot Libya

Kort fortalt støttet Krf Norges deltakelse i krigen mot Libya. KrFs representant, daværende nestleder Dagrun Eriksen, støttet entusiastisk opp om bombingen med en analyse av Libya som for alltid vil fortjene en sentral plass i historien om norske tenkemåter:

«Den arabiske verden trenger nå en reformasjon der man ikke bare skifter ut tyranni med folkestyre, men der man også skifter ut vilkårlig maktmisbruk med respekt for menneskerettigheter, skifter ut kvinneundertrykkelse med likeverd og likestilling, skifter ut fordommer med utdanning, skifter ut korrupsjon med en rettsstat.»

Dette sa Dagrun Eriksen fra Stortingets talestol. Dette skulle de oppnå ved å få 600 norske bomber i hodet. Hvor mange ufødte liv og levende mennesker som ble drept av disse humanitære bombene har ikke Krf foreslått burde telles og gis erstatning. Libya ble et sorteringssamfunn hvor Krf var med på å legge til rette for å de fleste mennesker er sortert vekk og islamister har inntatt og ødelagt Libya. Krf har riktignok vist noe omsorg ved å sortere ut hvem som skal få komme til Norge av dem som overlever turen over Middelhavet.

Krf og krigen mot Syria.

Partiet støtter sanksjonene mot Syria som er dødbringende og er å betrakte som krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten. Krf. har støttet sanksjonene helt tilbake til 2011. Krf har ikke på noe tidspunkt gitt utrykk for at de ikke støtter sanksjonene mot et helt folk, mot det ufødte liv og mot alle mennesker i Syria også kristne og mennesker med Down syndrom og med andre særskilte behov. For det kan ikke være sånn at et parti som kaller seg et fredsparti og et parti med særlig omsorg for den fattige verden ikke kjenner til Syria hvis eneste mål for Norge og våre allierte er å gjøre Syria så fattig at det vil gå til grunne og hvor menneskene blir sortert bort og erstattet av islamister, der djevelens utvalgte tar liv av kristne og andre minoriteter. Det er nemlig ingen grunn til at Krf ikke kjenner lidelsene til det syriske folket. Krf er partiet som er med på budrundene om hvor mange kvoteflyktninger Norge skal ta fra Syria. Krf er også partiet som kjøpslår om hvor mange skattemillioner Norge skal bidra til i nærområdene til Syria.

Krf og kvoteflyktninger

Krf er god på å selge seg inn som partiet som overgår alle andre partier når det gjelder kvoteflyktninger. Det er gratis og uforpliktende.

Krf det palestinske folket

Helsehjelp i Syria er gratis. Palestinske flyktningeleiren i Libanon er blitt sendt til Syria for medisinsk behandling. For eksempel gravide kvinner som bærer tvillinger og har kompliserte svangerskap ble sendt til medisinsk hjelp til Syria. Medisinsk behandling er svært dyrt i Libanon. På grunn av sanksjonene mot Syria kan ikke palestinske kvinner få hjelp i Syria. Gravide kvinner i Sabra og Shatilla får ikke hjelp. Dette er vel også en form for sortering Krf? Har vi hørt Krf snakke om de palestinske kvinnene? Heller ikke om Israel som sorterer vekk palestinere og lar bosettere overta de palestinske områdene.

Krf og den USA – ledede koalisjonen som Norge er del av

Hvorfor reagerer ikke Krf på at USA dreper sivile over Deir Ezoor med fosforbomber? Hvorfor reagerer ikke Krf når USA teppebomber Raqqa? Hvorfor reagerer ikke krf når Norge invaderte Syria med 60 spesialsoldater for å trene syriske terrorister? Terrorister som sorterte minoriteter også kristne.

Krf og gjenoppbygging av Syria

Mener Krf at Norge skal bidra til gjenoppbygging av Syria? Regjeringen Solberg sier nei. Jeg kan ikke erindre at Krf har skreket ut om at regjeringen må bruke noen av de 10 milliardene kroner Norge lovet å bruke på Syria de neste 4 årene på å gjenoppbygge landet. Dersom Krf mener at Norge bør bistå med gjenoppbygging av Syria bør vel dette være et ufravikelig krav for å gå inn i Solberg-regjeringen?

Krf og geografikunnskaper

Krf snakker seg varme om hjertet om hjelpen Norge bør gi syriske flyktninger i nærområdene. La oss hjelpe Krf på veg til Midtøsten og nærområdene til Syria. La oss se på geografien i Midtøsten. La oss se på hvilke land Syria har som sine nærområder. Syria grenser til Irak, Tyrkia, Libanon, Jordan og et land til, men som er forsvunnet fra kartet Krf. navigerer etter. Israel.  Er det sånn at Israel ikke er nærområde til Syria for Krf?  Det kan synes sånn. Israel er ikke nærområde for det partiet i Norge som har Kristelig i navnet. Partiet som er en ihuga støttespiller av sioniststaten Israel. Partiet som ikke protesterer mot Israel annektering av Golan. Partiet som snakker om at Norge ikke må bli et sorteringssamfunn, men som støtter Israels sortering av hele folkegrupper. Som ikke reagerer når Israel bedriver etnisk rensing av palestinere. Også, kristne palestinere.

Krf og Israel

Israel har ikke tatt imot en eneste syrisk flyktning i løpet av krigen mot Syria. Ikke en eneste syrisk flyktning. Hvorfor hører vi aldri noe fra krf om dette? Hvorfor skriker ikke partiet høyt mot  at Israel sorterer vekk mennesker fra Syria? Hvorfor skriker ikke Krf om at Israel ikke en gang lar syriske flykninger få søke beskyttelse på okkuperte Golan? Okkupert av sioniststaten Israel. Israel som sorterer mennesker på Golan. Som gjør Golan til et sorteringssamfunn. Som tillater bosettinger og jager andre mennesker vekk. Stjeler naturrikdommene

Hvorfor reagerer ikke Kfr når det blir avdekket tonnevis av israelske våpen, medisiner, mat hos terrorgrupper i Syria? Terrorgrupper som nær Golan for noen måneder siden bedrev massakre på drusere? Hvorfor slapp ikke Israel drusere inn på okkuperte Golan for å få beskyttelse av den drusiske befolkningen som holdes innesperret av Israel der. Innesperret fra da Israel annekterte Golan i 1967 og delte drusiske familier fra hverandre. Israel slapp heller ikke drusere på Golan som sto ved den syriske grensen inn i Syria. Drusere som opprinnelig er fra Sweida som hjelpe sine drusiske slektninger mot massakren fra IS for noen måneder siden?

Fra demonstrasjonen på Golanhøydene. Skjermdump fra video.

Den nye loven i Israel som  slår fast at «retten til å utøve nasjonal sjølbestemmelse i Israel er unik for det jødiske folket» må vel være en lov som sorterer folkegruppene i Israel, Krf? 130 000 drusere raser mot denne nye loven. Det bor flere drusere i Israel enn Krf fikk stemmer ved valget i 2017…

Israel og White Helmets og Krf

Hvorfor reagerer ikke krf på at Israel har opprettet sykehus på Golan som behandler syriske terrorister? Hvorfor reagerer ikke Krf på at Israel sender bombelaster over Syria og har gjort det gjennom hele krigen? Hvorfor reagerer ikke Krf på at Israel evakuerte flere hundre Al-Nusra affilierte fra White Helmets fra Syria og inn på Golan?

Kanskje vi heller burde sortere bort et parti med 4.2% av stemmene? Et parti som verken er opptatt av krig eller fred.

 

 

 

 

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelFagbevegelsen vil lede utmarsjen fra EØS-avtalen
Neste artikkelSverige: En brutal oppvåkning