– IS vil drepe 10 gisler om dagen

0
Bildet skal vise IS som tar gisler i SDF-administrert område. Skjermdump.

Den islamske staten IS har kidnappet 700 mennesker, inkludert dusinvis av kvinner og barn, fra en flyktningleir i Øst-Syria, og vil drepe ti gisler hver dag, med mindre deres krav blir oppfylt, sa Vladimir Putin 18.oktober 2018. Dette skriver Daily Mail.

De islamistiske terrorister har allerede drept en rekke gisler, og har advart om daglige henrettelser som kommer, sa den russiske presidenten.

IS-krigere angrep flyktningleiren i Deir-Ezzor-provinsen i Syria i forrige uke, og kidnappet rundt 130 familier, inkludert flere amerikanske og europeiske statsborgere, som kan være utenlandske krigere eller hjelpearbeidere.

Bilder som deles på sosiale medier av terroristovervåkingsgrupper viser angivelig at IS-krigere angriper og kidnapper krigere fra USAstøttede SDF-styrker i samme område dagen før.

Pentagon-talsmann kommandant Sean Robertson sier at USA ikke kjenner til at IS har tatt et så stort antall gisler eller at det skal være amerikanske statsborgere som er tatt til fange. Enmannsbyrået The Syrian Observatory for Human Rights sier at antallet gisler skal være 300 og at det skal være 90 kvinner blant dem.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.