Amazon sponser muslimske ekstremister

2
Nettgiganten Amazon vil nå sponse ekstreme islamister som Haitham al-Haddad

Amazon har bestemt seg for å gi økonomisk støtte til en ekstrem islamistisk organisasjon som støtter barneekteskap, kvinnelig kjønnslemlestelse og steining av folk for utroskap. Dette skriver den britiske avisa The Times.

Amazon, som er det nest rikeste selskapet i verden etter omsetning og det største internettselskapet, har bestemte seg for å gi de muslimske ekstremistene et tilskudd etter hvor mye deres medlemmer handler hos Amazon.

Stiftelsen Muslim Research and Development Foundation (MRDF) blir av den britiske regjeringas leder for bekjempelse av ekstremisme betegnet som «den viktigste salafistorganisasjonen i Storbritannia».

Grunnleggeren og den tidligere lederen av organisasjonen er Haitham al-Haddad har så ekstreme oppfatninger at han er blitt betegnet som «en av de farligste mennene i Storbritannia».

Al-Haddad har besøkt Norge flere ganger som gjest hos IslamNet. Vi har omtalt disse opptredenene her på steigan.no. Han er en kjent figur innen høyreekstrem islamisme i Storbritannia. Han har uttalt at selvmordsbombing er en del av defensiv jihad og derfor «et påbud i islam». De som fordømmer selvmordsbombing er forrædere. Det er et krav til gode muslimer at de går inn for å etablere hudud-straffer (halshogging, steining, amputasjoner og pisking). En mann har rett til å slå sin kone og han skal ikke kritiseres for det. Folk som blir tatt i utroskap skal steines til døde. Homoseksualitet er en «forbrytelse mot menneskeheten». Jøder er fiender av Gud og etterkommere av aper og griser. I propagandaen mot jødene viser han til Sions vises protokoller (!) al-Haddad går inn for å etablere en islamsk stat i Storbritannia – og over hele verden. Haitham al-Haddad er brukt som foredragsholder for Islamnet på store folkemøter og han brukes i studiesirkler.

Disse islamistene er høyreekstreme etter innholdet av det de står for:

Dette er høyreekstreme politiske predikanter. I Storbritannia finnes det en hel rekke ekstreme islamister som står for mer eller mindre det samme. De bruker vekkelsen som metode, men budskapet deres er først og fremst politisk.

Men Amazon symes det tydeligvis er en viktig sak å gi dem økonomisk støtte.

«Konevold er en privatsak» og dødsstraff for homofili og utroskap

Fem av forbildene til Islamnet

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Kanskje de ønsker å kvitte seg med enkelte kunder. Dette var dårlige nyheter.

 2. Avatar for Frimann Frimann says:

  Skal vi se om dette stemmer med Bibelen:
  De er fundamentalister i den forstand at de ønsker et samfunn som er organisert slik de mener Koranen forordner det. Bibelen og Koranen skal være samstemte, så det er korrekt.
  De ønsker et religiøst tyranni med en totalitær og altomfattende stat. Bibelen sier ingen stat eller konge, så her er de i direkte opposisjon med Bibelen
  De tar avstand fra demokratiet og de liberale friheter som ugudelige. Det stemmer overens med Bibelen.
  De ønsker et tvers gjennom patriarkalsk samfunn der kvinnen er underlagt og må adlyde mannen. Kvinnen skal være underlagt mannen, det hevder Bibelen mange steder, men patrikalsk?
  Kvinners arverett skal være den halve av mannens. Hennes vitnemål i økonomiske saker skal telle som halvparten av en manns. Vold mot kvinnen i familien er en privatsak. De to første støttes i Bibelen, men vold støttes ikke, med mindre det er straff som brudd på Guds Lover, men dette skal ikke dømmes av noen i familien.
  Kvinner skal helst ikke jobbe, men være hjemme og føde barn. Kvinnen skal dekkes til. Det samme står i Bibelen.
  Utroskap og sex utenfor ekteskap skal straffes med steining. Homofili anses som en grov forbrytelse og skal straffes med alt fra pisking til dødsstraff. Enkelte forbrytelser skal straffes med amputasjoner. Unntatt det siste er dette overens med Bibelens ord.
  Frafall fra troen straffes med døden. Det. står det ingenting om i Bibelen
  De er kreasjonister og mener at jordas, artenes og menneskets opprinnelse er slik det står skrevet i Koranen. Og slik står det også beskrevet i Bibelen.
  Klassekamp hører ikke hjemme i islamistenes samfunn og ei heller fagforeninger. Marxister er ugudelige og bør utryddes. Poenget er at det skal ikke være noen klasser, alle skal ha det like godt, så dette er også i overensstemmelse med Bibelen.
  De støtter jihadistene i Libya, Mali, Syria og andre steder i deres kamp for å opprette religiøst tyranni der. Både i Bibelen og Koranen står det at man ikke skal myrde, så dette er helt på tvers av Guds Ord.
  De er anti-moderne og imot moderne vitenskap. Ja, for spiser man av kunnskapens tre, får man døden, sier Bibelen også.
  De er anti-jødiske. Det er ikke Bibelen, som er for alle som vil følge Guds Loven og hans vilje.

  Så det er mange likheter, men også noen virkelig store ulikheter.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere