Amazon sponser muslimske ekstremister

0
Nettgiganten Amazon vil nå sponse ekstreme islamister som Haitham al-Haddad

Amazon har bestemt seg for å gi økonomisk støtte til en ekstrem islamistisk organisasjon som støtter barneekteskap, kvinnelig kjønnslemlestelse og steining av folk for utroskap. Dette skriver den britiske avisa The Times.

Amazon, som er det nest rikeste selskapet i verden etter omsetning og det største internettselskapet, har bestemte seg for å gi de muslimske ekstremistene et tilskudd etter hvor mye deres medlemmer handler hos Amazon.

Stiftelsen Muslim Research and Development Foundation (MRDF) blir av den britiske regjeringas leder for bekjempelse av ekstremisme betegnet som «den viktigste salafistorganisasjonen i Storbritannia».

Grunnleggeren og den tidligere lederen av organisasjonen er Haitham al-Haddad har så ekstreme oppfatninger at han er blitt betegnet som «en av de farligste mennene i Storbritannia».

Al-Haddad har besøkt Norge flere ganger som gjest hos IslamNet. Vi har omtalt disse opptredenene her på steigan.no. Han er en kjent figur innen høyreekstrem islamisme i Storbritannia. Han har uttalt at selvmordsbombing er en del av defensiv jihad og derfor «et påbud i islam». De som fordømmer selvmordsbombing er forrædere. Det er et krav til gode muslimer at de går inn for å etablere hudud-straffer (halshogging, steining, amputasjoner og pisking). En mann har rett til å slå sin kone og han skal ikke kritiseres for det. Folk som blir tatt i utroskap skal steines til døde. Homoseksualitet er en «forbrytelse mot menneskeheten». Jøder er fiender av Gud og etterkommere av aper og griser. I propagandaen mot jødene viser han til Sions vises protokoller (!) al-Haddad går inn for å etablere en islamsk stat i Storbritannia – og over hele verden. Haitham al-Haddad er brukt som foredragsholder for Islamnet på store folkemøter og han brukes i studiesirkler.

Disse islamistene er høyreekstreme etter innholdet av det de står for:

Dette er høyreekstreme politiske predikanter. I Storbritannia finnes det en hel rekke ekstreme islamister som står for mer eller mindre det samme. De bruker vekkelsen som metode, men budskapet deres er først og fremst politisk.

Men Amazon symes det tydeligvis er en viktig sak å gi dem økonomisk støtte.

«Konevold er en privatsak» og dødsstraff for homofili og utroskap

Fem av forbildene til Islamnet

 

Forrige artikkelIndia nekter å bøye seg for USAs sanksjoner
Neste artikkelNår Norge skal forsyne Europa med vannkraft
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).