Amazon sponser muslimske ekstremister

0
Nettgiganten Amazon vil nå sponse ekstreme islamister som Haitham al-Haddad

Amazon har bestemt seg for å gi økonomisk støtte til en ekstrem islamistisk organisasjon som støtter barneekteskap, kvinnelig kjønnslemlestelse og steining av folk for utroskap. Dette skriver den britiske avisa The Times.

Amazon, som er det nest rikeste selskapet i verden etter omsetning og det største internettselskapet, har bestemte seg for å gi de muslimske ekstremistene et tilskudd etter hvor mye deres medlemmer handler hos Amazon.

Stiftelsen Muslim Research and Development Foundation (MRDF) blir av den britiske regjeringas leder for bekjempelse av ekstremisme betegnet som «den viktigste salafistorganisasjonen i Storbritannia».

Grunnleggeren og den tidligere lederen av organisasjonen er Haitham al-Haddad har så ekstreme oppfatninger at han er blitt betegnet som «en av de farligste mennene i Storbritannia».

Al-Haddad har besøkt Norge flere ganger som gjest hos IslamNet. Vi har omtalt disse opptredenene her på steigan.no. Han er en kjent figur innen høyreekstrem islamisme i Storbritannia. Han har uttalt at selvmordsbombing er en del av defensiv jihad og derfor «et påbud i islam». De som fordømmer selvmordsbombing er forrædere. Det er et krav til gode muslimer at de går inn for å etablere hudud-straffer (halshogging, steining, amputasjoner og pisking). En mann har rett til å slå sin kone og han skal ikke kritiseres for det. Folk som blir tatt i utroskap skal steines til døde. Homoseksualitet er en «forbrytelse mot menneskeheten». Jøder er fiender av Gud og etterkommere av aper og griser. I propagandaen mot jødene viser han til Sions vises protokoller (!) al-Haddad går inn for å etablere en islamsk stat i Storbritannia – og over hele verden. Haitham al-Haddad er brukt som foredragsholder for Islamnet på store folkemøter og han brukes i studiesirkler.

Disse islamistene er høyreekstreme etter innholdet av det de står for:

Dette er høyreekstreme politiske predikanter. I Storbritannia finnes det en hel rekke ekstreme islamister som står for mer eller mindre det samme. De bruker vekkelsen som metode, men budskapet deres er først og fremst politisk.

Men Amazon symes det tydeligvis er en viktig sak å gi dem økonomisk støtte.

«Konevold er en privatsak» og dødsstraff for homofili og utroskap

Fem av forbildene til Islamnet

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.