Labour kapitulerte for sionistisk press

0
Jeremy Corbyns prinsippfaste kritikk av Israels okkupasjonspolitikk har falt sionister i Israel og Storbritannia tungt for brystet. Derfor prøver de å spolere valget for ham.

Sionistiske krefter i Israel og internasjonalt har drevet en svært aggressiv kampanje mot Jeremy Corbyn der de har beskyldt ham for anti-semittiske. Den israelske skribenten Gideon Levy skrev om denne skitne kampanjen i den israelske avisa Haaretz. Og vi har omtalt det her.

Hensikten med den sionistiske kampanjen er å kriminalisere enhver kritikk av Israel og stemple den som «anti-semittisk». Ifølge avisa The Guardian har nå britiske Labour kapitulert for den sionistiske kampanjen og lagt seg fullstendig flatt for deres krav.

Det har som kjent vært mye snakk om utenlandsk innblanding i andre lands interne politikk i det siste, men er det noen som skamløst blander seg inn i andre lands politikk, er det som kjent Israel, noe også Noam Chomsky har pekt på i klare ordelag.

Israel og deres støttespillere har drevet en rein psykologisk krigføring mot Labour og Corbyn. Deres påstander om såkalt «anti-semittisme» i Labour er fullstendig fabrikkert og har bare hatt til hensikt å kvele enhver kritikk av Israel. Israel bruker det de kaller IHRA “working definition”. Som en vil se av denne «definisjonen» blandes Holocaust-fornektelse sammen med legitim kritikk av Israel. Det skal for eksempel ansees som «anti-semittisk» å «kreve av Israel en opptreden som ikke er forventet eller krevd av noen annen demokratisk stat» og å «sammenlikne den nåværende israelske politikken med nazistene». Kort sagt: Israel skal kunne meie ned så mange ubevæpnede palestinere de måtte ønske og fordrive så mange palestinere som de måtte ønske og Israel skal slippe å bli kritisert for det. For kritiserer du Israel, så er du «anti-semitt».

Antony Lerman, som er grunnlegger av Institute for Jewish Policy research sier at IHRA-definisjonen ble fremmet med vilje for «å sidestille kritikk av Israel med jødehat». Det farligste for Israel er naturligvis jødiske kritikere av sionismen, derfor blir de spesielt usatt for hatkampanjer. I fenruar 2018 ble for eksempel den jødiske anti-sionisten Tony Greenstein ekskludert fra Labour på grunn av sin kritikk mot sionister i partiet.

Og nå har altså Labour kapitulert for sionistenes krav om full aksept for IHRA-definisjonen «med alle dens eksempler».

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.