Labour kapitulerte for sionistisk press

10
Jeremy Corbyns prinsippfaste kritikk av Israels okkupasjonspolitikk har falt sionister i Israel og Storbritannia tungt for brystet. Derfor prøver de å spolere valget for ham.

Sionistiske krefter i Israel og internasjonalt har drevet en svært aggressiv kampanje mot Jeremy Corbyn der de har beskyldt ham for anti-semittiske. Den israelske skribenten Gideon Levy skrev om denne skitne kampanjen i den israelske avisa Haaretz. Og vi har omtalt det her.

Hensikten med den sionistiske kampanjen er å kriminalisere enhver kritikk av Israel og stemple den som «anti-semittisk». Ifølge avisa The Guardian har nå britiske Labour kapitulert for den sionistiske kampanjen og lagt seg fullstendig flatt for deres krav.

Det har som kjent vært mye snakk om utenlandsk innblanding i andre lands interne politikk i det siste, men er det noen som skamløst blander seg inn i andre lands politikk, er det som kjent Israel, noe også Noam Chomsky har pekt på i klare ordelag.

Israel og deres støttespillere har drevet en rein psykologisk krigføring mot Labour og Corbyn. Deres påstander om såkalt «anti-semittisme» i Labour er fullstendig fabrikkert og har bare hatt til hensikt å kvele enhver kritikk av Israel. Israel bruker det de kaller IHRA “working definition”. Som en vil se av denne «definisjonen» blandes Holocaust-fornektelse sammen med legitim kritikk av Israel. Det skal for eksempel ansees som «anti-semittisk» å «kreve av Israel en opptreden som ikke er forventet eller krevd av noen annen demokratisk stat» og å «sammenlikne den nåværende israelske politikken med nazistene». Kort sagt: Israel skal kunne meie ned så mange ubevæpnede palestinere de måtte ønske og fordrive så mange palestinere som de måtte ønske og Israel skal slippe å bli kritisert for det. For kritiserer du Israel, så er du «anti-semitt».

Antony Lerman, som er grunnlegger av Institute for Jewish Policy research sier at IHRA-definisjonen ble fremmet med vilje for «å sidestille kritikk av Israel med jødehat». Det farligste for Israel er naturligvis jødiske kritikere av sionismen, derfor blir de spesielt usatt for hatkampanjer. I fenruar 2018 ble for eksempel den jødiske anti-sionisten Tony Greenstein ekskludert fra Labour på grunn av sin kritikk mot sionister i partiet.

Og nå har altså Labour kapitulert for sionistenes krav om full aksept for IHRA-definisjonen «med alle dens eksempler».

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. I og med at Sionistene sto bak US FED, WWI, Russiske Revolusjonen, ærklærte økonomisk krig mot Tyskland i 1933, og fikk USA med i WWII, er ikke dette overraskende.
  I perioden 1900 - 2000 ble over 200 millioner mennesker tatt av dage i kriger, revolusjoner og utrenskninger.
  Sionistene har sine tentakler inne over alt, presse, politikk, bank, industri og internasjonale organisasjoner.
  De er intelligente, langsiktige og nådeløse.
  Historikere, som har studert situasjonen nøye, påstår såvel, at de henter sin inspirerasjon fra Satan.

  Nå er det, etter min mening, på tide med en reell debatt om forholdene.
  Virker forøvrig som om “Russian Insider” deler mitt syn.

 2. “This is what the UK-based Campaign Against Antisemitism - which has been after Corbyn’s blood - disgustingly said about Kaufman, a thoroughly decent man, when he died in 2017:
  Sir Gerald Kaufman MP’s words have left a rotting stain on our institutions”

  https://www.youtube.com/watch?v=xEYz00MqCx0

  Thanks to David Icke for the link.
  https://www.davidicke.com/article/492851/jewish-labour-legend-gerald-kaufman-weep-today-decision-spineless-labour-party-cave-systematic-abuse-israel-zionist-hierarchy-proof-right

 3. Corbyn virker som en anstendig fyr som er i et helt annet moralsk univers enn f.eks. Blair. Man kan nesten lure på hvorfor han ikke har forlatt Labour. Men han virker samtidig ganske svak og tafatt ofte, og han er ikke den Messias-skikkelsen mange ønsker han skal være. Jeg tenker f.eks. på Brexit. Hvis Corbyn, som har vært EU-motstander hele karrieren inntil Brexit, hadde støttet Brexit, så hadde mange av argumentene til remainerne forsvunnet. Lexit hadde fått en frontfigur, og det kan godt hende Brexit hadde vunnet med et par prosent til.

 4. Avatar for Slangen Slangen says:

  Dei tre tusen år gamle Moselovene til det nomadiske folket i ørkenen har ei lov nede på lista, 5. Du skal ikkje drepe. Det gjaldt jødar, sjølvsagt kunne du drepe andre.
  So kom Jesus og sa du skal ikkje drepe nokon, men då fekk dei han ekspedert.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

1 flere kommentar

Deltakere

Historisk kommentararkiv

10 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.