– Sionistene har tatt ut en kontrakt på Corbyn og vil hindre ham i å bli valgt

0
Jeremy Corbyns prinsippfaste kritikk av Israels okkupasjonspolitikk har falt sionister i Israel og Storbritannia tungt for brystet. Derfor prøver de å spolere valget for ham.

Den israelske skribenten Gideon Levy har publisert en hyllest til den britiske Labour-lederen Jeremy Corbyn i den israelske avisa Haaretz. Han roser ham for mot og for å kjempe for verdier han har stått for hele livet. «Han stemte mot krigen i Irak, mot kjernefysiske våpen og mot det britiske styret i Nord-Irland. Han var aktiv i Amnesty mot Augusto Pinochet og ble arrestert i anti-apartheid demonstrasjoner i Sør-Afrika,» skriver Levy, som også skriver at en person med likt mot og slike holdninger ikke ville ha kommet noen vei i Israel.

Om den giftige og aggressive kampanjen mot Jeremy Corbyn skriver Levy:

«Det jødiske etablissementet i Storbritannia og Israels propaganda har tatt ut en kontrakt på ham for å hindre ham i å bli valgt: Han er anti-semitt, Labour er anti-semittisk, jødenes liv i Storbritannia er i «eksistensiell fare», intet mindre, slik tre britisk-jødiske aviser skrev i en felles lederartikkel.

Mens situasjonen for enhver jøde i Storbritannie er bedre, tryggere, mer likestilt og friere enn vilkårene for enhver arabisk innbygger i Israel, for ikke å snakke om palestinere i de okkuperte områdene. Likevel har det jødiske etablissementet lagd et slikt oppstyr mot Corbyn.

Den israelske pressa har også fortet seg med å delta i denne kampanjen og for å stemple alt som har med Labour å gjøre som anti-semittisk.»

«La det være sagt: Corbyn er en prinsippfast og sterk motstander av Israels okkupasjonspolitikk. Det er hans rett, og som en sann venstremann er det hans plikt.»

Vi mener at beundringen for Corbyn, også her i Norge, er en smule overdrevet. Men når det gjelder de angrepene han blir utsatt for fra sionistisk hold, så hører de ingen steder hjemme, og Corbyn bør få all mulig støtte mot denne svertekampanjen fra sionistenes side.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.