Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Vi er i mål!

0

Av Pål Steigan

I ro og mak har vi kjørt en minikampanje for steigan.no med mål om å øke antall støtteabonnenter med 70 innen 17. mai. Vi kom i mål: 73 nye. Det er kjempebra. Takk alle sammen. Disse 73 har lovt å støtte nettavisa med om lag 140.000 kroner i året. For oss med våre minibudsjetter er dette svært bra.

Samtidig har april 2017 vært den beste måneden hittil når det gjelder bidrag til steigan.no. Husk på at vi ikke har noen rike onkler eller tanter. Vi har ikke kapitalkrefter eller staten i ryggen. Det hele finansieres av lesernes støtte. Vi ønsker heller ikke å ha noen betalingsmur. Vi ønsker at så mange som mulig kan ta del i det vi publiserer.

Og det er mange. De første fire månedene i år hadde vi i gjennomsnitt 115.000 unike lesere. Det er mindre enn for eksempel Klassekampen som på sin nye digitalutgave har 154,000. Men det er for eksempel betydelig mer enn hva Arbeiderpartiet (38.000), Civita (18.000) og Radikal Portal (25.000) har.

steigan.no har ca. 10.000 faste lesere og i enkelttilfeller, når vi treffer planken perfekt med tema, timing og innhold, kan vi ha opp imot 50.000 lesere.

Og dette bringer meg til et viktig poeng. Hvis 10% av våre faste lesere kunne tegne seg for et støtteabonnement på nivå med de 73 nye, ville det gi oss over 1,9 millioner kroner å rutte med i året. Dette er ikke utopi. Jeg vet at dere finnes. Dere leser nettavisa daglig, og dere liker det. Dette er det vakre med de små talls lov, som jeg liker å kalle det. Mange folk som bidrar med litt skaper til sammen en kraft.

De vi jobber med er å avsløre de kreftene som driver verden mot krig og mer massiv utplyndring av vanlige folk. Vi analyserer den klassekampen vår motstandere fører og avslører de løgnene de bruker for å få folk til å godta krigene deres og de stadig økende klasseforskjellene. Vi gjør så godt vi kan for å bruke saklige argumenter, fakta og analyse. Vi vet at det blir satt pris på. Vi vet at vi med små krefter kan påføre motstanderen tap, når vi bare vet hvor vi skal sette inn stiletten. I dag kan vi dokumentere at dette arbeidet bærer frukter. Enda så små vi er og enda så lite penger vi har, kan vi registrere at vi har begynt å skape opinion. Blir vi tre-fire ganger sterkere, noe som absolutt er innenfor rekkevidde, skal vi gjøre vei i vellinga.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.