Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 3.

4

Vår lille kampanje for å rekruttere én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 3 brakte oss opp i: 31 nye abonnenter!

Hver eneste uke kommer det nye støttespillere som tegner seg for faste, månedlige bidrag til steigan.no. En hyggelig vekst, men vi vil gjerne stimulere den litt ved å sette et lite mål. Det hadde vært fint å kunne notere oss for 70 nye støtteabonnenter innen 17. mai, altså innen 10 uker. 7 nye i løpet av uka. Vi vet at det er et beskjedent tall, men vår økonomiske tenkning bygger på summen av mange små tall. Skippertak er veldig bra. Men i det lange løp er det den faste, jevne strømmen som kommer til å gjøre oss sterke. Gjennomsnittlig bidrag ligger nå på 160 kroner i måneden for dem som har tegnet seg fast. Legger de nye bidragsyterne seg på det samme nivået vil det gi ca. 11.000 ekstra i måneden og 134.000 i året. Små beløp, når vi sammenlikner oss med dem som har statsstøtte og støtte fra milliardærer. Men vi har bevist at vi klarer å få veldig mye effekt ut av små beløp, og det skal vi fortsette med.

Resultatene så langt er svært gode. Tre uker og over ti nye støtteabonnenter i uka. Dette er svært lovende.

Nye abonnenter kan tegne seg her.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Støtter.
    Finnes det noen oversikt over hva utgiftene er, og hva det ønskes penger til i fremtiden? Hvor går kapitalen?

  2. Ringte netopp østmarka psyciatrisk i trondheim. De sa det var bare å ringe hvis jeg trengte hjelp, men når jeg gjorde det så la de på… Var innlagt noen få dager tidligere hvor de sa “det er bare å ringe” Jeg driver ikke med dop eller noe slikt. Jeg tar nå livet mitt. Håper noen plukker det opp.

  3. Avatar for FLITDCOT FLITDCOT says:

    Går det bra kamerat?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere