Mot Dag AS – årsregnskap for 2017

0

Godkjent årsregnskap for 2017 for Mot Dag AS foreligger nå og blir publisert her.

Mot Dag AS eier steigan.no, og det er vår politikk å være fullstendig åpne og kontrollerbare når det gjelder økonomi, eierskap med mer. Det går fram av årsregnskapet at vi fikk inn 1.094.000 i aksjekapital og at vi har brukt ca. 494.000 til oppstart og lansering.

Selskapet får ingen ekstern støtte og driften er i sin helhet basert på gaver fra leserne, enten i form av engangsbeløp eller i form av fast støtteabonnement. Vi har ikke reklame, men ser ikke bort fra at vi vil kunne godta annonser som harmonerer med selskapets formål. Driften går fortsatt med underskudd, men det underskuddet minker fra måned til måned etter hvert som tallet på støtteabonnenter øker. Målet for 2018 er å drive i balanse.

Last ned årsregnskapet (pdf).

Last ned notene (pdf).

Hvis det skulle være spørsmål eller kommentarer til årsregnskapet eller notene, så er det fritt fram.

 

Pål Steigan, 28. mars 2018

redaktør

 

PS: Det lages ikke statistikker for sånt, men målt mot nedslagsfelt må steigan.no være Norges økonomisk mest effektive massemedium. Vi vil omsette for rundt en million kroner i 2018 og har per i dag 118.300 unike brukere og artiklene leses til tider av flere titusener, og som oftest av mange tusen.

 

Støtt steigan.no med regelmessige bidrag!

Ingen statsstøtte, ingen rike onkler eller tanter – fullstendig basert på lesernes støtte.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelThe Intercept: Orlando-gjerningsmannens far var FBI-informant
Neste artikkelVästs diplomatiska krigföring mot Ryssland – förberedelse för krig i Europa?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).