”NATO-STILLING” med hjernen i ”STABILT SIDELEIE”

0
Terroristene som har forskanset seg i Øst-Ghouta har fått nye våpen og bruker dem til å bombe Damaskus.

Av Eva Thomassen.

Ved bevisstløshet legger man folk i ”NATO STILLING” for  å holde luftvegene åpne.

Det kan synes som alle og enhver burde ha ligget i NATO-STILLING nå. Ingen oksygen til hjernen. Hjernen ligger i vater og skvulper. Ute av drift. Selv korttidsminnet ligger i stabilt sideleie.

NATO vil gjerne vi skal ligge i stabilt sideleie, låst fast men med bare nok luft til å ødelegge litt av hjernen av gangen.

Hva har NATO med førstehjelp å gjøre? Bortsett fra navnet – ingenting. NATO driver krig. Hvor driver NATO krig? Alle steder der lederne er ulydige. For tiden er lederen i Syria ulydig. I 7 år har han vært ulydig. Det syriske folket orker ikke mer krig, de orker ikke flere terrorister, de orker ikke mer død, ødeleggelser. Men, det orker vi. Vi orker det så mye mer at vi heier på terrorister. Gjennom febertåka orker vi mer terror. Det kan synes som vi ikke får nok av det. Øst-Aleppo er glemt. Selvsagt er det glemt. Hvem har sagt at vi er interessert i det syriske folket?

Det står ingenting i førstehjelpsboka til NATO at vi må passe på å teste hukommelsen innimellom.

Hukommelsen er det mediene som tar seg av, NATO-mediene med statsstøtte. Og, de hjelper NATO. Med krigstyper ”dreper Assad egen befolkning”- igjen- og igjen- og igjen. Snart er den ”siste” syrer drept”. Alle de ”siste” 4000 sykehusene i Syria er bombet om igjen og om igjen. ”Siste” syrer? Men, har ikke en million syrere flyttet tilbake til Øst-Aleppo? Jo, men ”Assad dreper jo egen befolkning”? …Hvordan kan da folk tørre å flytte tilbake til Øst-Aleppo?…

I Damaskus bor det 8 millioner mennesker. 6 millioner av disse er flyktninger, mange fra Ghouta. Hvordan tør 8 millioner mennesker å bo i et område beskyttet av den syriske hæren? ”Assad dreper jo egen befolkning”? Tenk så lett det er å teppebombe Damaskus? Vi så hvor lett det var da USA teppebombet Raqqa! USA reddet befolkningen i Raqqa, men bare noen av dem. IS medlemmer fikk hjelp til å komme seg ut av Raqqa. Innbyggerne i Raqqa kan aldri flytte tilbake til hjemmene sine. Raqqa ligger i grus, akkurat som Mosul ligger i grus. Da USA ”befridde” Raqqa befridde de samtidig befolkningen til en telttilværelse i ørkenen i 50 varmegrader. Men, hvorfor gjorde USA det? Fordi USA vil ødelegge Syria, dele opp Syria, utslette den SISTE bit av nasjonen Syria, gjerne den siste syrer.

Derfor hylte USA i FN. De fikk med i hylekoret ”det internasjonale samfunnet” på ca. 28 land – alle medlemmer i NATO.

USA hylte i FN i går da det ble klart at den syriske hæren skal befri Øst-Ghouta fra 25 000 terrorister. 25 000 på lønningslista til USA og allierte. Det svir å ha kastet perler for svin…

”Det internasjonale samfunnet” som ikke bryr seg om det syriske folket, ikke det irakiske, ikke folket i Jemen, Libya eller Afghanistan, klarer å få oss til å bry oss. Ikke om det syriske folket, men om den syriske presidenten. Om den legitime presidenten i Syria, om president Bashar Al-Assad. Med sete i FN. En president med stor støtte i folket.

Forøvrig, det ”internasjonale samfunnet” med USA, England og Frankrike i spissen, forlot salen i FN i går da Syrias ambassadør til FN Al-Jafaari, skulle tale til sikkerhetsrådet. ”Det internasjonale samfunnet” sa rett ut at ”Ghouta er helvete på jord”. Så forlot de salen- harmdirrende.

Til det siterte Al-jafaari Dostojevskij:

“Rest assured, hell is big enough for all. It doesn’t deserve this fierce competition over who will be the worst”.

Lytt til talen Syrias ambassadør holdt i FN som svar til de harmdirrende hyklerne i ”det internasjonale samfunnet”.

”Det internasjonale samfunnet” dirrer av sinne over at ”Assad dreper egen befolkning”. Men, hvorfor dirrer ikke de 8 millioner innbyggerne i Damaskus? En tiendedel av disse kunne tatt en tur ut i gatene i Damaskus så hadde ”det internasjonale samfunnet” sluttet å dirre.

Men, folk i Damaskus er lei av å bli drept, angrepet daglig gjennom 6 år fra terrorgrupper i Ghouta. Folket i Syria er i det hele tatt lei av terrorister. Det syriske folket er også lei av ” det internasjonale samfunnet”. Hvorfor er det syriske folket lei av ”det internasjonale samfunnet” når ”det internasjonale samfunnet”  til og med setter ettermiddagsteen på vent for å ta turen til FN for å vise det syriske folket at de gjerne vil invadere Syria for at ”Assad  skal slutte å drepe egen befolkning”?

Ghouta ligger i utkanten av Damaskus. Det bor ca. 100 000 mennesker der, ikke 400 000 som Egeland sier. Det samme sa forøvrig Egeland om Øst-Aleppo. Det som er smart med sånne luretall er at da MÅ det jo komme mat og medisiner inn beregnet på en befolkning på 400 000 og ikke på 100 000. Når FN i tillegg vil ha 30 dagers våpenhvile skjønner jo alle bortsett fra mediene i Vesten, at det er våpenforsyninger det dreier seg om. Hvordan kan jeg hevde noe så kynisk? Fordi det er en reprise av hva som skjedde i Øst-Aleppo. Da Øst-Aleppo ble befridd ble det funnet enorme depoter med mat, medisiner og våpen. Tonnevis av våpen, nok til å drive krigen i flere år. De samme som hyler om at det ikke kommer mat inn i Øst-Ghouta er de samme som hylte om maten i Øst-Aleppo.

I Deir Ezoor, der Norge påstår de har sirklet over i 4 år for å ”bekjempe” IS, ble det også funnet våpen nok til flere hæravdelinger. Det som også er lurt med våpenhvile er at terroristene får hvile i fred. De kan omrokere seg, planlegge sammen med utenlandsk etterretning.

Det er litt sånn at Egeland kan ta seg av maten, så tar vi andre oss av døden!

Vesten fremstiller terroristene i Ghouta som noen pingler som til forveksling likner på sivile. 25 000 pingler. Hvorfor mobiliserer den syriske hæren og allierte så kraftig da? For å ”overdrepe” av ren sadisme? Bildet viser i hvert fall at det er ikke mat som er det største problemet, heller ikke de avanserte kartene over hvor neste dose død skal pøses over befolkningen i Damaskus

Vesten er i realiteten så desperate at forsvarsministerne i denne USA-ledede koalisjonen som Norge er en del av, hadde et hastemøte om ”fremmedkrigerne” i Roma 7.2.2018. Som USAs forsvarsminister Jim «Mad Dog» Mattis sa: – ”Det er hundrevis av fanger der, (i Syria) som ikke er så villig til å kjempe til døden lenger”.

Men, det ble ingen enighet…

Frankrikes forsvarsminister uttrykte: “They are fighters. They are French, but they are our enemies. The conclusion is that they will be judged by those who they fought,” Foreign Minister Jean-Yves Le Drian said on Feb. 7.

They are not some romantic freedom fighters. Britain’s counter-terrorism chief Helen Ball

Eurojust:

The phenomenon of foreign fighters returning from Syria and posing serious threats on European soil was discussed by leading counter-terrorism prosecutors at the Eurojust meeting held in The Hague on 5 June.

Englands forsvarsminister gikk lengst. Han tok til orde for at britiske “fremmedkrigere” bør drepes med droner…
Kill them with drones: New UK defense secretary supports assassination of UK-born ISIS fighters.

 Norges forsvarsminister Bakke-jensen mente.. at ”En norsk statsborger som blir tatt for en forbrytelse i et annet land, vil veldig ofte bli dømt for det i det andre landet”. Altså i Syria. Da er Syria plutselig en rettstat.

USA har invadert Syria. Det har Norge også gjort. Under dekke av å bekjempe IS. IS er bekjempet, riktignok ikke av NATO. Da var det vel på tide å pakke lunta og ta seg ut av Syria? Nei, hvorfor det? USA har ingen planer om å forlate Syria. Tvert om. De har ved en rekke anledninger tatt til ordet for at USA – les NATO vil være i Syria på ubestemt tid.

På samme måte som mediene brukte terrorister i Øst-Aleppo som kilder, gjør de akkurat det samme nå. Og, det er akkurat de samme kildene som de brukte i Øst-Aleppo. White Helmets og den ”siste legen”. Etter Øst-Aleppo ble befridd dro White Helmets til Idlib. Der har de vannet blomster i påvente av mediene fra Vesten skal ringe. Man trenger ikke engang å kunne vanne blomster for å kunne si til mediene: ”vær så snill og invader Syria”!  Når man at på til får 100 millioner dollar for å si akkurat det og samtidig kunne bruke pengene på hvitvasking av våpenkjøp, blir jo dette en vinn- vinn situasjon for Vesten.

Nå står Øst-Ghouta  for tur til å bli befridd. Det hevdes at det ikke kommer mat inn i Øst-Ghouta- hvordan kan det ha seg at det kommer ”redningsarbeidere” med hvite hjelmer inn i Øst-Ghouta? Hvem har gitt telefonnummeret deres til pressen i Vesten? Folk i Syria kan ikke nå dem på telefon… De har ikke noe telefonnummer..

Vi andre som burde huske, ikke bare den siste ”revolusjonen” USA steller i stand, men alle de foregående. De følger samme mønster. Følger manualen til punkt og prikke. ”Revolusjon” står et stykke nede i manualen. Norge står også i den manualen. Bare vent og se når USA angriper Russland fra norsk jord. Da er det det norske folk som vil blø. Akkurat som det syriske folket blør nå. Det er her USA- IMPERIALISMEN burde vært synlig for en hver! Men, noe har gått galt for folket i Vesten. Vi kan skylde på mediene. Mediene lyver og de vet det. Mediene er uten moral.

Vi må komme oss ut av NATO-stillingen. Den kveler oss. Den ødelegger tankene våre. Den har ingen moral og vi trenger moral. Det syriske folket trenger vår moral.

På samme måte som ved befrielsen av Øst-Aleppo har myndighetene sluppet løpesedler over Øst-Ghouta med opplysninger om hvordan de kan forholde seg.

 

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelUSA beskytter IS for å svekke rivaler – utvider USAs okkupasjon i Syria
Neste artikkelVestens ramaskrik om Ghouta er meningsløse – vi vil sannsynligvis ikke gjøre noe for å redde sivile