Tulsi Gabbard knuser USAs politikk overfor Nord-Korea

0
Tulsi Gabbard på CNN

Tulsi Gabbard (D) som representerer Hawaii i USAs kongress blir her intervjuet av CNN om den falske alarmen om missilangrep på Hawaii og om USAs politikk overfor Nord-Korea, og hun forklarer svært enkelt og tydelig hvorfor Nord-Korea tar truslene fra USA på alvor og krever at Donald Trump setter seg ned og forhandler direkte med Kim Jong-un om en kjernefysisk nedrustning på Korea-halvøya. Tulsi Gabbard er reserveoffiser og har vært på to oppdrag i Midt-Østen, deriblant Irak, og er en uttalt kritiker av USAs politikk for regimeendring og krig.

Forrige artikkelKlappjakten på Julian Assange
Neste artikkelStort anlegg i Oslo: 90 prosent av elektrikerne innleid fra bemanningsbyrå
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).