Tulsi Gabbard knuser USAs politikk overfor Nord-Korea

3
Tulsi Gabbard på CNN

Tulsi Gabbard (D) som representerer Hawaii i USAs kongress blir her intervjuet av CNN om den falske alarmen om missilangrep på Hawaii og om USAs politikk overfor Nord-Korea, og hun forklarer svært enkelt og tydelig hvorfor Nord-Korea tar truslene fra USA på alvor og krever at Donald Trump setter seg ned og forhandler direkte med Kim Jong-un om en kjernefysisk nedrustning på Korea-halvøya. Tulsi Gabbard er reserveoffiser og har vært på to oppdrag i Midt-Østen, deriblant Irak, og er en uttalt kritiker av USAs politikk for regimeendring og krig.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. baluba says:

    Stå på Tulsi, du er et skinnende lys i en ellers mørk verden. Hvis man skal prøve å sette seg inn i USA-ledernes tenkemønster er det et skremmende scenario som ikke kan utelukkes. De har ved Obama utviklet nye små taktiske atomvåpen til en enorm kostnad(B61-12/13). Det foreligger sannsynligvis en enorm umettet lyst blandt haukene for å prøve ut disse? Man ser mulighetene for en begrenset atomkrig. Dette kan også sees i skinn av USAs fallende hegemoni i verden. Det eneste de har igjen er våpen. Vi må sette i mente rapportene som ble frigitt og ble lekket om årsakene til USAS bruk av atomvåpen mot Japan i sin tid. Japanerne var allerede så godt som kapitulert. Det kommer snarlig en ny, liten, men oppklarende greie om USAs krigsforberedelser mot Nord-korea på “Derimot.no.”

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.