Tulsi Gabbard knuser USAs politikk overfor Nord-Korea

3
Tulsi Gabbard på CNN

Tulsi Gabbard (D) som representerer Hawaii i USAs kongress blir her intervjuet av CNN om den falske alarmen om missilangrep på Hawaii og om USAs politikk overfor Nord-Korea, og hun forklarer svært enkelt og tydelig hvorfor Nord-Korea tar truslene fra USA på alvor og krever at Donald Trump setter seg ned og forhandler direkte med Kim Jong-un om en kjernefysisk nedrustning på Korea-halvøya. Tulsi Gabbard er reserveoffiser og har vært på to oppdrag i Midt-Østen, deriblant Irak, og er en uttalt kritiker av USAs politikk for regimeendring og krig.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Avatar for baluba baluba says:

    Stå på Tulsi, du er et skinnende lys i en ellers mørk verden. Hvis man skal prøve å sette seg inn i USA-ledernes tenkemønster er det et skremmende scenario som ikke kan utelukkes. De har ved Obama utviklet nye små taktiske atomvåpen til en enorm kostnad(B61-12/13). Det foreligger sannsynligvis en enorm umettet lyst blandt haukene for å prøve ut disse? Man ser mulighetene for en begrenset atomkrig. Dette kan også sees i skinn av USAs fallende hegemoni i verden. Det eneste de har igjen er våpen. Vi må sette i mente rapportene som ble frigitt og ble lekket om årsakene til USAS bruk av atomvåpen mot Japan i sin tid. Japanerne var allerede så godt som kapitulert. Det kommer snarlig en ny, liten, men oppklarende greie om USAs krigsforberedelser mot Nord-korea på “Derimot.no.”

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.