Takk for reklamen, Anders Giæver!

0

Akkurat idet vi lanserer steigan.no i ny drakt som nettavis gir VG og Andres Giæver oss drahjelp. Når man leser Giævers artikkel, kunne man nesten tro at han hadde lest vår hovedartikkel i dag, Det er grunn til å juble over de mektiges desperasjon.

Giæver skriver:

«The Herland Report er en slik kamparena. Et sted hvor tidligere fiender og motstandere kan møtes for å angripe mediene. Herland, som har kristen-konservativ bakgrunn og har skrevet alarmistiske artikler om normoppløsningen i den vestlige sivilisasjon, trusselen fra sekularisering og «sosialistisk rasisme», lager nesegruse intervjuer med den gamle venstreekstremisten Pål Steigan som driver sitt eget nettsted for alternative politiske sannheter. Med idéhistorikeren og Putin-beundreren Bjørn Nistad. Og med trimdronningen og aktivisten Kari Jaquesson som de siste årene har kommet med en rekke kontroversielle utsagn om Israel, om Assadregimet i Syria og om sexkjøpsloven.
De har forskjellige ståsted og fører forskjellige kamper, men de enes om dette ene: Mediene desinformerer og lyver. Og hos Herland får de snakke fullstendig uimotsagt.»

Anders Giæver er pinlig klar over at hans egen papiravis har falt fra 188.000 til 93.000 i opplag fra 2012 til 2016. Men da er det jo greit å ha noe å angripe. Som vi skrev i dagens hovedartikkel:

«Da snakker vi om medier som alt har tapt og som vet at de har tapt. Og som derfor ser sensur, kriminalisering, stempling og karakterdrap som den eneste muligheten som står igjen for å beholde hegemoniet.»

Flott, Anders, stå på! VGs opplag kan halveres en gang til og vi kan jo avtale å møtes der når vi passerer dere på vei opp.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.