MDTV – Om Syria, norske penger til IS og det nye geopolitiske landskapet

4

Pål Steigan om Norge og Syria på MDtv.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

 1. Igjen; Krystallklare resonnement og god fokusering på et norsk politisk system totalt ute av kurs. - Takk Pål!

 2. Avatar for baluba baluba says:

  Disse narrativene av noen navn på vestligtrente proxyer betyr egetlig ingen ting. Det er saudi/USA alliansen som har skapt IS. Jeg skal gi dere et eksempel. Pakistan kaster ut vestlige hjelpeorganisasjoner(NGOer). Jeg ventet for å se reaksjonen. Hva skjer? En aksjon med selvmordsbombere i en kirke. Hvem står bak? Det er på tide for flere å åpne øynene. Vi er med på dette så lenge vi er vasaller. Det samme i Yemen.

 3. Strålande!
  Jag har delat det på alla Facebooksidor jag kommer åt!

 4. Stadig fint av Steigan. Han nevner den norske helseorganisasjonen NORWACS. Som åpenbart har drevet sykestue for Jihadistene i Syria.
  Jeg mener bestemt å huske at det var leger som var aktive i Palestinakomitene som i sin tid startet Norwacs og som på et eller annet tidspunkt også fikk finansiell støtte fra den norske staten.
  Om man nå går igjennom alt som har vært skrevet i Klassekampen om Syriakrigen,ser en jo at den såkalte “venstresida” har vært fullstendig kløyvd i synet.
  Klassekampen tok på lederplass - ved Mimir K. - posisjon For Jihadistisk “opprørere” i Syria og senere har professor Bjørn Olav Utvik med følgere,drevet og sammenlignet leiesoldatene med frivillige i den spanske borgerkrigen 1936-38.
  Med andre ord: er det slik at Norwac tilhører den retningen innen “venstresida” som gjerne så den syriske staten - med “diktator Assad” som det heter blant disse - i hendene på radikalt islam alliert med Nato/Usa?
  Vi har alle våre kjepphester. Er det ikke mulig at ledelsen av Norwac kan komme på banen med en redegjørelse for hva de har drevet med? Qui bono? Jeg har etterlyst det flere ganger,men ingen vil snakke. Og dette var i sin tid et av mange flaggskip for norsk venstreside.
  Jeg er klar over dette med forvandlingens lov,men er dette temaet tabu?

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere