Norges forkjærlighet for al-Qaida

8
White Helmets og al-Qaida

Samtidig som sympatisører med Den islamske staten og al-Qaida gjennomfører terroraksjoner som dreper uskyldige mennesker i Europa og på andre kontinenter, ser det ut til at Norge holder fast på sin forkjærlighet for islamistiske terrorister.

Som kjent var Norge i fremste rekke i krigen som ødela Libya og ryddet veien for jihadistene i det som til da hadde vært Afrikas mest velfungerende land. Terroraksjonene i Manchester og London hadde direkte forbindelse med de terrorgruppene som fungerte som vårt infanteri i Libya.

I Syria har Norge øst offentlige midler, norske skattemillioner, over til ulike terroristgrupper i Syria. Jan Egeland i Flyktninghjelpen har sjøl innrømt at hans organisasjon har støttet den islamske staten. Også Norsk folkehjelp, Norwac og andre norske organisasjoner har sendt offentlig støtte fra Norge til ulike terroristgrupper i Øst-Aleppo, Idlib og andre steder.

Norske politikere ønsker å gi Nobels fredspris til al-Qaidas PR-organisasjon White Helmets (WH), og nylig så vi hvordan NRK rullet ut den røde løperen for WH gjennom en fullstendig ukritisk visning av reklamefilmen Livredderne i Aleppo.

Norge har også gitt visum til lederen for White Helmets, Raed Al Saleh, slik at han kunne opptre på Oslo Freedom Forum. Saleh ble nektet visum til USA, fordi han der ble regnet som terrorist. Men i Norge var det åpne dører og full honnør. Oslo Freedom Forum omtaler Saleh som «the head of the Syrian Civil Defense for liberated areas». «Frigjorte områder», gitt, altså de områdene som kontrolleres av terroristene væpnede styrker. Sterkt!

Hva er det med Norge? Hvorfor er vi så opptatt av å hjelpe terrororganisasjoner?

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


8 KOMMENTARER

 1. Bra Steigan! Jeg har undret meg i årevis over den dobbelte politikk og dobbelte kommunikasjonen som Norge og andre vestlige allierte har. På den ene siden åpenlys støtte til terrorister med norske/europeiske skattepenger. På den annen side «overrasket» over all «ondskap» som hjemsøker Europa. Denne banaliteten kan vi jo gjerne le oss skakke av, men det hindrer ikke at den fortsetter. Jeg synes at det er veldig bra at Pål Steigan som jeg vet er en uredd talsmann for svært mange nordmenns syn i denne saken, kjører på og fremmer det eneste logiske resonnementet (!) Selv om vi er på høyre eller venstresiden eller i sentrum som meg, synes mange at det er for jævlig at myndighetene driver på som de gjør og at media er mikrofonstativer for våpenindustrien og nødhjelps-industrien.

  Steigan, Herland, Pilger, Ron Paul, og noen få andre er et pustehull for fornuften i en ellers forferdelig media-hverdag med altfor mye tull , tøys og idioti. Såkalte journalister har ikke et minimum av kunnskap om det som de kommenterer. Eksempelvis situasjonen på Krim. Jeg har vært der. Jobbet i og med med Øst-Europa i 30 år. Snakket med vanlige mennesker på Krim og vet at så og si alle er veldig happy med å endelig komme tilbake til Russland. Dette er bare et eksempel. Morten Jentoft i NRK er en av de få som kommenterer saklig og opplyst om Russland. Når det gjelder Syria er det bare triste saker. Ingen som klarer å få fram at mange mennesker faktisk liker Assad og at det er et sekulært og moderat regime. Jeg kjenner mange i Norge som har bodd i Syria og er meget positive til Assad. Ikke perfekt, men han er iallefall adskillig mye bedre enn alle de alternativene som Norge, USA, Frankrike og Storbrittannia ønsker skal overta. De jobber i realiteten for at sharia skal overta i Syria(!) Når ble det bra ? Det er våre regjeringer som er på feil side av konflikten. Det er ikke akseptabelt og må gjøres noe med!

 2. Tack Pål! Du pekar på Norska statens förkärlek till Al Qaida. Vi svenskar kan på samma sätt peka på den svenska statens, regeringens, riksdagens och medias förkärlek till samma Al Qaida!!!
  Jag delar detta maximalt på svenska facebooksidor.

 3. Det som stadig kommer frem er så rystende at man til slutt nesten mangler ord.

  Jeg er ufattelig glad for at Norge & verden har folk som bl.a deg Pål, Kari, Eva T, Eva Karene, Vanessa B. samt mange flere som uredde står opp mot dette her. Jeg er STOLT av dere alle sammen. Takk for at dere er til !
  Og takk for at fakta kommer på bordet.

  Hva jeg mener og tenker om mange norske politikere er ikke egnet på trykk i denne sammenheng…..men det er tydelig at tankeløse hoder alltid får sove…..svært så godt.

 4. Globalistene i Norge hjelper terrorister fordi de er et redskap til å skape et kaos som senere skal brukes som argument for å etablere en ny verdensorden, uten nasjonalstater. Denne verdensordenen skal fremstilles som den eneste løsningen på kaoset.

  Dette vil NRK omtale som en konspirasjonsteori, og det har de helt rett i. Det er en konspirasjonsteori, og den skulle aldri vært laget, og heller ikke realisert.

  Terroristene blir også finansiert for å skape en krig mellom islam og den vestlige verden (Samuel P Huntington). Dermed slipper 1 % eliten angrep fra de 99% som ikke har innflytelse, og som blir mer og mer rasende over utviklingen. Globalister vet de er hatet av mesteparten av verdens befolkning, og det haster med å få hatet rettet over på noe annet.

  Eliten har alltid vært opptatt av å få sterke grupper til å krige med hverandre. Det gjør at de selv får mer makt. Å låne ut penger til krigføring er et eksempel. Å etablere mer overvåkning et annet.

  Hvis ikke Russland hadde gått inn i Syria ville IS i dag vært på full fart inn i Europa. Europas befolkning ville da blitt nødt å forsvare seg samtidig som en hadde fått en eskalering av finanskrisen. Da ville en fått en vettskremt befolkning som ville godtatt hva som helst av avtaler og krav fra globalistene, som i realiteten ville vært en innføring av et føydalsamfunn, der befolkning til enhver tid lever på «Animal Farm», (..der en også ville funnet de norske globalistene som det ikke lenger var bruk for.)

  NRK, og andre norske globalister, støtter opp om dette fordi en ser nasjonalstater som årsaken til verdens ondskap (nasjonalstater representerer kun egoisme), og drapene IS begår vil i den sammenhengen være av mindre betydning, hvis de kan brukes til å innføre et samfunn der krig og konflikter engang for alle er avskaffet.

  En har på en måte ikke noe skille mellom det å gjøre sitt eget til det viktigste, som bare er en form for nasjonalisme, og begrepet selvstendighet.

  Dagens globalister kan ikke skille mellom egoisme og selvstendighet, fordi en heller aldri har vektlagt seg selv, Dermed blir også selvstendighet irrelevant, og det eneste en sitter igjen med ER egoisme. En kan kalle dem fanger i et sykt system, samvittighetsløse karrierejegere, eller ofre for ekstremt kontrollerende overklasse-familier. De lytter ikke til sin indre stemme. De har kanskje aldri hatt muligheten, og samvittigheten blir derfor gradvis dyttet til side.

  De finner her sine likesinnede i jihadister, og vil være naturlige alierte. De dyrker begge surrogater for et tapt liv. Selvstendighet påminner dem om deres eget tap og bør derfor avskaffes. Andres selvstendighet gjør også at globalistene opplever sitt eget mislykkede liv langt sterkere.

  Globalistene er ikke spesielt opplyste. De ligner mer på et mørke i lyset, noe som også gjenspeiles i støtten til IS.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.