Kari Jaquesson forteller om sitt besøk i Syria

7


Mot Dag TV

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


7 KOMMENTARER

 1. Kjære Kari…tusen takk….det var ikke bare dine tårer som rant…mine også…..og nå er virkelig » MOT DAG » i gang.

 2. Thumbs up! Håper så mange som mulig ser detta her. Når den jevne nordmann ser og forstår hvor ført bak lyset av dem som liksom skal lede og beskytte oss vi er blitt og blir. Burde det, om det finnes noe ryggrad og moral igjen i folk, tenne en brennende vrede i hjertet hos oss. Hvor lenge skal vi akseptere å bli diktert og dupert av psykopater og stormannsgale politikere, som lyver og bryter loven som det passer dem med krig og død som direkte konsekvens, og fortsetter å styre uten å bli stilt til ansvar?

 3. Tack, Kari ! Det är helt osannolikt hur mycket du lyckas få sagt på bara tio minuter, vilket kanske bara visar att svårare än så är det inte när både hjärna och hjärta är med. Skulle det vara möjligt för dig att åka på turné genom hela Norden, så borde du göra det. Och göra en lång intervju, med ditt underbara bildmaterial infogat.

 4. På slutten snakkar Jaquesson om mentaliteten i den syriske heren, altså ein her bygd på verneplikt, og tydeleg «vernevijle». Det er nett denne typen positiv nasjonalisme den internasjonale kapitalen ønskjer å bryte ned, og deretter eliminere.

 5. Stor takk til Kari Jaquesson og MOT DAG TV. Norges bidrag til en imperialstisk krig for å ødelegge et land og fjerne dets lovlige myndigheter med alle midler, da i særdeleshet med en hær av drapskåte jihadister – nå forsterket med norske styrker i felt, er en skam og et brudd på både folkeretten og Norges grunnlover.

  Dessverre er dette kun en flik av den groteske sannheten om Norge anno 2017 vi må få flere til å våkne opp og konfrontere de ansvarlige med. Og ingenting er bedre enn at folk som Jaquesson sier fra; en kjent figur uten politisk fortid som automatisk ville blitt forsøkt brukt for å diskreditere stemmen. Det skal vel bli skittent og usaklig nok uansett, får vi tro.

  Hold møkkagreipene varme og gjør gjerne klar noen høygafler til neste runde.

  At det som er igjen av «vernevilje» i den norske befolkning best ville vært mobilisert mot, og ikke på vegne av landets myndigheter er jo til å grine av, men slik ståa er nå kan man dessverre ikke forvente mye varme i blikket hos dem som er satt til å forsvare denne hykleriets høyborg.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.