«Den norske modellen»

0
Erna Solberg og Norge er de facto alliert med al Nusra

Av Eva Thomassen.

Det er nå en offentlig hemmelighet at norske spesialsoldater befinner seg på syrisk territorium. At norske myndigheter ikke vil bekrefte det er imidlertid  ikke underlig. Søreide har gjentatte ganger begrunnet dette med mediepolitikken til denne. Operation Inherent Resolve. som Norge er en del av  England, USA og Norge befinner seg i al-Tanf – i områder IS ikke er. Det offisielle fikenbladet Norge dekker seg bak da de lurte det norske folk til å  tro at folkeretten måtte vike for at Norge skulle  kjempe mot IS i Syria, har visnet og forsvunnet.

Erna Solberg og Norge er de facto alliert med al Nusra

Hva kommer fram når regjeringen står der naken? De informerer oss ikke om noe av den militære aktiviteten de bedriver i Syria. De vet selv den ikke ser pen ut, men hvem bryr seg? Jo, det norske folk bryr seg. Det norske folket ber Solberg-regimet forlate Syria. Vi liker ikke at Norge kriger mot en suveren stat som ikke har invitert oss eller trenger oss. Så hvorfor vil så ikke syriske myndigheter ha Norge i Syria? Det er fordi Norge forsøker å ri på to hester samtidig. Den ene hesten er blind, den andre halt.

Norge må forstå at 60 norske soldater gjør ingen forskjell. 60 soldater? Hvor mange terrorister kan 60 soldater trene for at disse skal bli militært i stand til å kunne delta i kampen mot IS. Selvfølgelig forstår Norge det.

Så hvorfor trener Norge syriske terrorister? Vi andre vet hvorfor det er så vanskelig å bekjempe terrorgruppene i Syria. De er godt trent. Å få trening av de beste spesialsoldatene Norge har å varte opp med, betyr ikke at disse terroristene er lojale overfor Norges selvpålagte mandat i Syria. Syriske terrorister er ikke dumme. Ikke syriske myndigheter heller. Men, Norge fremstår som dum. Norge har problemer med logiske slutninger.

Syrere som har hoppet av den syriske hæren, gått over til Free Syria Army for så på hoppe av denne fordi denne ikke er aggressiv nok i kampen mot den syriske hæren og velger heller å verve seg til  New Syria Army som Norge er en del av, vet hvilken nytte de har av å bli trent av norske spesialsoldater. Nå viser det seg at selv New Syrian Army ikke råe nok, så denne ble oppløst. Revolutionary Commando Army  ble dannet av restene av NSA til en ny terrorgruppe  Norge er en del av den. Det er ikke vanskelig for disse terroristene å være lojale over Norge. De vet de blir ikke kastet til ulvene i IS.

Den syriske hæren, derimot har Norge og disse i Revolutionary Commando Army  felles interesse av å bekjempe. Angrepene mot den syriske hæren de siste ukene, hjelp til å få IS ut av Raqqa bruk av fosfor og bombing av sivile er bare et knippe av krigsforbrytelser Norge deltar i. Nedskyting av det syriske kampflyet over Raqqa- provinsen i går er det siste beviset på at Norge deltar ikke i kampen mot IS- snarere tvert om.

Alle disse angrepene mot den syriske hæren er ikke annet enn å svekke den i kampen  mot IS og andre terrorgrupper.

Men, kanskje det alvorligste Norge er med på er å hindre  den syriske og irakiske hærens kamp for å få kontroll over grensene mellom Syria og Irak. Hvorfor bryter Norge avtalen med det norske folk for å være med på akkurat det motsatte av hva de ‘lovet’ oss da de gikk inn i Syria? De lovet oss at de  måtte gå inn i Syria for å hjelpe Irak med å bekjempe IS for som Huitfeldt sier – ‘Det er jo ikke et grensegjerde i disse områdene’…

Forsvarsminister Søreide vil ikke si noe om hvem Norge trener i Syria. Her innfelt al Nusra. Hvor mange ledd mellom Norge og dem?

Faktum er at Norge verken bekjemper IS eller trener søndagsskolegutter, selv om Solberg sa at de skulle plukkes ut med bruk av løgndetektortester, Derimot er Norge med på et meget farlig eventyr. Et eventyr om Israel, Saudi Arabia og USA og deres kamp mot Iran. Drømmen i dette eventyret er å hindre aksen Iran, Irak, Syria og Hezbollah.

Eventyret om de gode mot de onde. Hva gjør de onde? De forsvarer landet sitt. Hva gjør de gode? De ødelegger landene deres. Hvordan får de til det?  De får lederne til å være onde. ‘De dreper egen befolkning’. De onde har skapt terrorgrupper. De gode kaller terrorister frihetskjempere. Hvordan slutter eventyret? Det er de ‘onde’ som vinner over de ‘gode’.

‘Fredsnasjonen ‘Norge brukes kun til innvortes bruk. I realiteten er Norge en krigsnasjon. Folket i Norge biter ikke mer på at Norge deltar i’utenlandsoppdrag’  . sammen med våre ‘nærmeste allierte’. Når norske politikeres bekymring eller ‘dilemma’ som Huitfeldt kaller det,  er at vi  ikke kan ‘vite hvem disse terroristene vil vende våpnene mot når Norge trekker seg ut av Syria’ så vitner det om blokade av elementær logikk.

Vi andre vet meget godt at disse norsktrente terroristene vil vende våpnene mot den syriske hæren. Søreide lovet oss at  Krigere som ble opprørere for å angripe president Bashar al-Assads regime skal få opplæring av norske soldater, under betingelsen at de kun angriper IS’. Søreide beroliget oss med at i tillegg til ‘militære ferdigheter omfatter treningen kunnskap om og forståelse for internasjonale folkerettslige og humanitærrettslige prinsipper’. Vi vet nå at Norge  vender våpnene mot den syriske hæren. Tenk hvilken eventyr det er for disse terroristene å bli topptrent av norske spesialsoldater. De beste i verden. De trenes til å bli amerikanske leiesoldater. På samme måte som terroristene i IS er amerikanske leiesoldater. Man lar ikke egne terrorister bli kanonføde.

Når kommer Norge til å trekke seg ut av Syria ved å si at nok er nok? Ikke før USA gjør det og det er lenge til. Vi er kjent med den norske modellen.  Sist vi hørte om den var i Afghanistan. ‘Vi gikk inn med våre allierte og vi går ut med våre allierte’... Nå er USA desperate. Skal Norge være med på denne dødsdansen? De svarer ikke.

Norske politikere er like lite interessert i det norske folket som i det syriske folket.

Det er nemlig ikke bare kuler og krutt Norge bruker i Syria. De bruker også såkalte myke våpen. De støtter sanksjonene mot Syria som gjør at barn med kreft dør fordi kreftmedisiner står på boikottlista. Det finnes ingen genuin bekymring fra norske politikere om dette sanksjonshelvete som er påført det syriske folket. Et sanksjonsregime verre enn noe land er blitt påført. Bare minne om at 500 000 barn døde av sanksjonene mot Irak.

Jeg tør påstå at norske politikere ikke kjenner innholdet av  sanksjonene mot Syria. Hvorfor hevder jeg det? Fordi Norge, humanismens høyborg, har overlatt til andre å vedta sanksjoner mot Syria. Vi bare støtter dem. Sanksjonene blir fattet av EU og USA.Norge er ikke medlem av EU eller USA (?), men allikevel overlater de mest alvorlige angrep på et lands økonomi og mot en befolkning uten å ha  noen som helst innflytelse over beslutningsprosessen. Hadde norske politikere hatt moral hadde de skreket ut. Men, vi hører ikke en gang et pip.

White Helmets logo i jihadistbasen i Øst-Aleppo

Kommer norske partier under valgkampen til å ha på programmet : ‘Opphev sanksjonene mot Syria’, er det kun ren populisme. For, hvem roper de mot? Seg selv? Den norske regjeringen? De roper  rett ut i løse lufta.  Det ENESTE anstendige politikere kan kreve er at Norge må omgå sanksjonene for på selvstendig grunnlag sende kreftmedisiner til barn i Syria slik at Norge ikke er delaktig i drap på barn. Norske politikere bør heller ikke dekke seg bak at vi er best på humanitær bistand til Syria. På samme måten som sanksjonene brukes som våpen brukes bistandspenger som våpen. Pengene går til terrorgrupper via humanitære organisasjoner som kun oppholder seg i terrorkontrollerte områder.

Norge er ingen fredsnasjon. Norge er en nasjon uten moral.

 

Forrige artikkelMassiv velgerprotest: To millioner blanke stemmer i det franske valget
Neste artikkelFint og autentisk, men nærsynt om dansk partisuksess