Trump: – Vi vil arbeide med Ukraina og Russland for å skape fred

8

President Donald Trump hadde en telefonsamtale med Ukrainas Petro Porosjenko 4. februar 2017. Den gikk ikke slik sjokoladeoligarken hadde håpet. Ifølge meldingene fra Det hvite hus skal Trump ha sagt:

“We will work with Ukraine, Russia, and all other parties involved to help them restore peace along the border,”

Dette er helt nye toner fra USA.

Presidenten ikke bare unnlot å komme med de vanlige angrepene på Russland, men sidestilte Ukraina og Russland som partnere med USA i en «fredsprosess».

Dette kommer etter at USAs nye FN-ambassadør, Nikki Haley, hadde gått til et verbalt angrep på Russlands angivelige «aggressive handlinger» i Øst-Ukraina.

Dette kommer etter at John McCain og Lindsay Graham har vært på grensa mot opprørsrepublikkene i Øst-Ukraina og lovt Kiev mer våpen og USAs støtte til mer krig i 2017.

. Lindsey Graham sa:

«Your fight is our fight, 2017 will be the year of offense.»
«All of us will go back to Washington and we will push the case against Russia. Enough of a Russian aggression. It is time for them to pay a heavier price.»

Det var slike uttalelser som fikk Trump til å twitre at McCain og Graham «always looking to start World War III».

 Men det kommer også etter det oppsiktsvekkende intervjuet med Donald Trump på Fox News med Bill O’Reilly. O’Reilly spurte Trump om han hadde «respekt for Putin» og deretter forløp samtalen slik:

“He’s a leader of his country. I say it’s better to get along with Russia than not. And if Russia helps us in the fight against ISIS, which is a major fight, and Islamic terrorism all over the world — that’s a good thing,” the president said in the interview, scheduled to air Sunday. “Will I get along with him? I have no idea.”
When O’Reilly pointed out that “Putin’s a killer,” the president shot back: “There are a lot of killers. We’ve got a lot of killers. What do you think? Our country’s so innocent?”

Det er vel første gang en president i USA innrømmer at hans eget land ikke er så uskyldig når det gjelder å drepe folk.

Det er lurt å ikke feste altfor stor tillit til uttalelser. Ord er billige. En vilje til fredelige løsninger må vises i handling for å ha noen verdi. Hvis viljen til fred er til stede kunne man jo begynne med å trekke tilbake de amerianske panserstyrkene og deres rakettbatterier som nå er oppmarsjert på den russiske grensa i Baltikum.

KampanjeStøtt oss

8 KOMMENTARER

 1. Hvis han virkelig vil ha fred med Russland, ville jeg ha begynt med å offentliggjøre alle amerikanske satellittopptak fra tidsrommet rundt nedskytningen av MH17. Utenriksminister Kerry sa (som alle vel vet) at USA hadde opptak av hendelsen. Det ville forhåpentligvis også tvinge McCain og andre krigshissere til å pensjonere seg. Og gi enda et slag mot troverdigheten til MSM. Man kan jo drømme…

 2. Ord er billig, – så sant, så sant. Hvis man likevel ser Trumps uttalelser både før og etter valgresultatet i 2016 er det ingen tvil om at han vil forsøke en tilnærming til Russland. For ikke å spolere muligheten er tålmod og evnen til å ta små steg nødvendig, egenskaper Trump forøvrig ikke har vist som sin største styrke. Når vi ser hva innreiseforbudet mot de 7 landene nylig innebar av eksplosiver vil en konkret, forbeholden, men likevel positiv tilnærming til Russland i dagens situasjon ikke utløse noe mindre enn et jordskjelv. På tross av sitt temprement er Trump neppe dum, men har kanskje innsett at mange ting må nullstilles og andre tilpasses før han kan gå videre. Foreløpig ser det ut som han opprettholder status quo.

 3. Skal man først forholde seg til retorikk o.l. maskespill, er det bedre å forholde seg til hva Mad Dog har sagt. Der i gården er det ingen vilje til forsoning overfor Russland.

  Naturligvis er det hele — inkludert Mad Dogs aggresjon — bare spill for galleriet, siden folk som Kissinger, som trekker i trådene, er venn med både Trump-administrasjonen og Putin. De overnasjonale banksterne og militærindustrialistene bryr seg ikke om nasjonalstater. For dem er nasjonene bare redskaper, bare bønder på sjakkbrettet. Disse bøndene kan ofres.

  Som Steve Bannon selv sier offentlig for tiden: Trump er et redskap som skal brukes til å demontere den gamle verdensordenen (OWO) for å bane vei for den nye (NWO). Dette er Bannons egne ord, og han bekrefter dermed en hypotese jeg lanserte for lenge siden, allerede før Trump ble valgt til å være elitens nye redskap.

  Det kommer til å ta bortimot tre og et halvt år før det blir virkelig stor dramatikk i verden, og så går det enda tre og et halvt år før NWO implementeres.

  De mektigste personene i Trumps kabinett, og dermed dem man bør holde øye med er:

  1) Mnuchin (Medlem av Skull & Bones, samt Goldman Sachs-bankster og suksessrik filmprodusent i Hollywood).
  2) Kushner (Trumps handler)
  3) Mad Dog (neokonservativ krigshisser og krigsforbryter)
  4) Bannon (medieyndling, Goldman Sachs-bankster, «alternativmedia»-propagandist og filmprodusent i Hollywood)
  5) Flynn (neokonservativ krigshisser og krigsforbryter)

  Trumps kabinett inkluderer også fire andre Goldman Sachs-executives, samt en rekke neocons, etterretningsfolk, megabankstere og militærindustrialister. Det alle har til felles er at de har sverget evig troskap til Israel, og at de setter Israels interesser først. Skal man forstå utenrikspolitikken Trump kommer til å føre, må man altså se hva Israel ønsker. Hovedprioriteten for Israel er å få i stand en storkrig mot Iran og andre land som oppfattes som «trusler» mot Israel. Trumps kabinett er over 34 ganger rikere enn Bush juniors kabinett var på sitt aller rikeste, og Trumps hovedfokus kommer — foruten å sikre Israels interesser — til å være å øke sin egen formue og formuene til de krigerske, søkkrike sumpmonstrene han har fylt det kriminelle krigshisserkabinettet sitt med.

  Skal man forutsi Trumps politikk må man derfor se hva som er:

  1) Mest gavnlig for Israel.
  2) Mest gavnlig for formuene til Trumps kabinettmedlemmer.

  Dette er helt åpenbart krig, i alle tenkelige former. Først og fremst cyberkrig, men også væpning av IS o.l. «moderate opprørere» for å destabilisere og ødelegge Midtøsten og andre områder som kan plyndres og invaderes av sionistene. Jeg tipper Trumps kabinett først og fremst tar sikte på å ødelegge Syria og styrte Assad. Så kaster de seg over Irak. Trump har lovet CIA at de skal få en ny sjanse til å ødelegge Irak, denne gangen for å stjele landets olje. (Dette er en offentlig uttalelse Trump kom med.) Dernest prøver de å ødelegge bl.a. Tunisia og Iran, før de kanskje angriper Kina. Parallelt med alt dette fortsetter de naturligvis å krige i en rekke andre land, som Ukraina, Libya, Jemen, Somalia, osv. I tillegg sender de IS o.l. «moderate opprørere» inn i Europa osv., for å destabilisere og skape splittelse i lokalbefolkningene, slik at folk blir opptatt med å kjempe seg imellom, og dermed forblir blinde overfor den virkelige eliten og dens ugjerninger.

  Om Trump lykkes i å ødelegge alle disse landene, det gjenstår å se. Jeg har mine tvil, tatt i betraktning at USA er et fullstendig tilbakestående land og at deres væpnede styrker er en gjeng feite, late, stokk dumme og udugelige fjols som i beste fall klarer å væpne og trene opp noen «moderate opprørere» som i neste øyeblikk vender våpnene mot amerikanerne og plaffer dem ned.

  NWO, som etter planen skal innføres i starten av 2024, kommer trolig til å være en Kina-dominert verdensorden hvor det også blir rom for det Steigan kaller Kommunisme 5.0. Før den tid kommer både USA og EU til å splittes opp i mindre enheter.

 4. Stalin- Hitler Alliansen. Når denne ble undertegnet skrek jo Hitler av glede og sa noe sånt som: Nå har jeg Sovjet i lomma.
  Med det mente han at Sovjetunionen over mange måneder ville forsyne Tyskland med viktige råstoffer til Wehrmachts oppbygging. Og han mente at avtalen vil gi ham større albuerom for ekspansjon da den Geheime Zusatzprotokoll
  hadde delt Europa opp mellom Berlin og Moskva. Troende kommunister har aldri interessert seg for den.
  Hitler hadde ikke et øyeblikk tenkt avtalen som noe annet enn en taktisk manøvre.
  Siden mange vegrer seg skarpt mot å lære noe av historien skjønner de ikke at Trumps tilnærming til Russland er av høyst beslektet karakter.
  Får han snekret en «allianse» med Russland, får han rom til å starte angrepet på Iran. I fase 1: mot Irans innflytelse i Jemen og i Syria. Når Pentagon/Nato TROR de har svekket Iran der,kommer storkrigen mot Iran. Slik er det militærstrategiske skjemaet og det ligger som åpent i dagen bortsett fra blant mange norskinger.
  Dessverre.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.