Facebook sensurerer Jill Steins kritikk av Hillary Clinton

13

I et intervju på PBS kom det grønne partiets kandidat, Jill Stein, med en hard kritikk av Hillary Clinton. Dette ble for sterk kost for PBS, så de kuttet ut det meste av kritikken. Men en Stein-tilhenger la ut det fulle intervjuet på Facebook, og da ble det sensurert der.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


13 KOMMENTARER

 1. Facebookhar blitt den skjulte maktelitens nye sensurorgan.
  Kan man stemple noen for «rasisme» i forbindelse med religionskritikk og kritikk av den politiske agendaen til rabiate islamister, er det kjørt (som kjent er «islam» er religion som omfatter absolutt alle raser, så hvordan det kan omfattes av forbud mot rasistiske ytringer er uklart, for å si det mildt!

  Et annet eksempel: jeg har i over 30 år vært en ivrig skytter, med pistol og revolver som aktivitet, men også som interessert i leamikk og gutteværelsets drømmer også opptatt av geværer, hagler, og militære våpen.

  Startet 2 grupper på FB, en for diskusjon rundt og salg av jaktvåpen og rifler og en for diskusjon rundt og salg av pistoler opg revolvere.

  Begge ble i sommer stengt ned uten mulighet til å protestere på faktagrunnlag av Facebook, på tross av at alle salgsgjenstander ble nøe overvåket å være i tråd med Våpenloven av 1963 og ned siste gjeldende instruks fra POD, som definerer den praktiske lovanveldelsen.

  Selv har jeg aldri lagt ut, eller diskutert brudd på våpenloven, og slettet medlemmer/brukere fra gruppa som startet slike diskusjoner.
  Jeg har samlet endel våpen i medhold av gjeldende våpeninnstruks, som sier at alle våpen produsert for 1890 eller som ikke lenger kan anvendes også fordi det ikke lenger produseres ammunisjon, eller vanskelig kan fremstilles ammunisjon for, og har vist endel eksempler på slike nydelige gamle presisjonsgjenstander.

  Gruppene ble stengt ned med ehnvisning til at de kunne skape engstelse….
  Jeg fikk underhånden kjennskap til at de ble stengt som følge av at de hadde blitt rapportert inn til FB av en «gruppe på sørlandet»
  Visstnok av «sosialistiske antirasister».
  Alltid blirr forundret over skandinaviske sosialister som er så hellig overbeviste over at makthaverne frivillig skal gi fra seg milliard, trilliard og fantasilliardene sine frivillig, slik at det er best å fjerne alle våpen fra klodens overflate, før de begynner å tafra dem eiendommene. Forundret og fascinert.

  • Kan vi snakke om at Facebook er «den skjulte» maktelitens sensurorgan etter dette med Jill Stein? Jeg kan ikke se at det er noe skjult ved sensuren lenger. Og her er det ikke snakk om å kunne henvise til noen former for rasisme eller noen former for vold. Tvert imot, Jill Stein er det nærmeste man kommer en pasifist i den amerikanske presidentvalgkampen, og kritikken av Clinton som ble sensurert, gikk blant annet på at Clinton er krigersk.

   Selv valgte jeg helt fra starten å stå utafor Facebook. Begrunnelsene for å opprettholde dette valget blir flere og flere. Strengt tatt er det ingenting Facebook kan gi som ikke like gjerne kan gå over andre slags elektroniske plattformer.

  • Den urbane venstreeliten har jo et helt hysterisk forhold til våpen. Jeg bor i Hedmark, som er et fylke med sterke jakttradisjoner. Her er våpen en naturlig del av virkeligheten. Og de aller fleste våpeninteresserte hedmarkinger er langt unna å være høyreekstreme, de er normale og lovlydige folk som liker å gå på jakt. Kan ikke se noe problem med det.

 2. Facebook har lenge sensurert ting. «All wars are bankers’ wars» er en film som i flere år har vært bannlyst der inne. Ikke så rart, kanskje, all den tid Niall Fergussons Rotschild-biografi er blant Zuckerbergs favorittbøker.

 3. Kanskje er forklaringen så enkel som at FB ikke er begeistret for spredning av annonser som ikke er betalt? Det går dem i næringen. Særlig slår de ned på såkalt automatisk spredning – med robot.

 4. jeg er en som skriver mye p fb jeg har sagt rett ut hva jeg hører noe som kan være til alles beste å vite og jeg har sagt til mine 5000 venner som er max for min venneliste, hadde sikkert hatt 20 tusen nå om det ikke var for sperre grensa, og jeg må jo bare smile litt når noen unge muslimer spørr hvordan jeg ber og forteller at de er så lei av å be og hvet ikke engang hva de skal be om, men det er jo en hemlighet for det angår bare meg og det er ikke lett å bli trodd eller bli uglesett når jeg føler at mitt fohold til gud er litt anderleses enn hva de kristene kan godta at uansett hva jeg ber om så får jeg ingen ting om jeg ikke mener det av hele mitt hjerte og bekjenner det samme jeg mener med tydelig røst, så slik har jeg fått alt jeg har spurt om som kristen, be og du får, Jill Stein er den eneste som er riktig vel bevart oppi det Usa som er helt på viddene i alt de fore tar seg, og at hun har god hjelo fra den hellige ånd i sin ro og selvsikkerhet hennes godt utregnede regnestykker og henness egen gode vilje vil alle som kjenner henne sier seg enig i Dette fordi Jill Stein har og er en lyttende og er som mammaer flest en sann mors figur som har sunne ideer og gode tanker for de kommende generasjoner hun er den eneste med en politikk som ikke står på råtten fot og jeg håper at Alex Jones kan få til ett intetvju med henne slik at flere Amerikanere får øynene opp for en super intlligent, koselig ,og snill dame. som har den beste oppskriften for amerikea, som ingen av de to andre på noen måte greid å overbevise at de skal klare, Vi får håpe at alle Nordmenn stemmer de småpartiene vi trenger så de blir store og ikke de store som aldri vil bli annet enn lovovetrtredere og drar utnytte av sitt embetes førend , tenker da på at de er alle skyldige i 21 års fengsel for å bla ha overtrått grunnloven og folkets helt klare nei til Eu og gledelig nå er nei til eu blitt 75% av befolkningen det er jo bare at det folk hører på hva som Regjeringen referere til når de skal si noe i en sak så må de ha med seg hva som sies på sosiale mediaer, og selv om mange liker å få mange likes så a¨har jeg ikke lyst til å få likes jeg blir lest uansett og det fordi jeg tydelig har lett i de kilder andre vanskelig kommer seg inn i og derfor bllir det å skriv på sosiale mediar lett for meg som verken har politisk parti annet enn direktedemokratiet som nesten alle de små nå er interesert å få til om det kunne blitt befolkningen som kunne snudd alt tilbake som ve då stemme de som er villige ikke til å tjene så mye penger på alt men bevare vårt nique land som vi alle er så glade i også våre gamle nye landsmenn er på folkets side og vi er ikke lenger så redde for ytlighetter her til lands det kriges overalt nå men her er det stille for vi valgte å finne syndrene for uroen i bland befolkningen og det er de gamle inngrodde og til dels hatet stortingspolitikere vi ikke liker mere, så vi stemmer ikke inn noen vi ikke liker, men derfor må vi heller høre på de små så er det sikkert ett av de som kan fange noe du og er enig i så fall vi må få inn ved valget direktedemokratiet. slik at folkets røst blir hørt oftere i viktige politiske saker som angår oss alle ved at vi har folkeavstemminger, slk vil alle føle seg sikrere på det landet vi bor i for det er i diktaturer de bare kan undertrykke mennesker slik vi ser de gjør på stortinget, Når fikk opposisjonen lov å ytre seg i mediane og når skal vi si nok er noki kor

 5. Hele USA´s valgprosess er korrumpert. Stemmene telles opp i en sentral computer med SW som dynamisk allokerer stemmene slik at man oppnår et på forhånd ønsket resultat.
  https://www.youtube.com/watch?v=8ezmpqwVEnM

  Leser man på linken nedenunder, vil man se presenterte fakta fremlagt av Jim Stone, som har hacket seg inn på en computer der resultatene presenteres for en samlet presse under valget. Det synes ganske klart at det er forhåndsbestemt at Clinton skal vinne valget.
  Han har også hacket seg inn på en side som har fotografier av ferdig trykket spesialutgivelse av Newsweek, ment for dagen etter valget, der Hillary er vinneren:
  http://82.221.129.208/basepageu1.html

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.