EU-lederne fullstendig i villrede

19

Lederne for Italia, Tyskland og Frankrike møttes 22. august 2016 på et italiensk hangarskip i Napolibukta. Der demonstrerte de igjen at de er totalt i villrede når det gjelder de store utfordringene EU står overfor. Renzi, Merkel og Hollande, som leder de tre største økonomiene i EU etter at Storbritannia har valgt brexit, produserte naturligvis mange ord, men som Deutsche Wirtsschafts Nachrichten skriver, var det hele bare luft.

Italias Matteo Renzi snakket om å «skape et annet Europa» som skal «legge mer vekt på verdiene og mindre vekt på pengene». Det skal være et Europa basert på «enhet og fred, frihet og drømmer, dialog og identitet». En hvilken som helst B-film i Italia klarer å komme opp med bedre replikker enn dette. Det har absolutt ingen substans. Man skulle tro at Jagland hadde fått jobb som taleskriver.

DWN skriver:

Krigen i Syria er et internasjonalt røvertokt for ressurser, som de vestlige landa og deres allerte i Golfstetene vil sikre seg gjennom å ødelegge hele land. De fleste av flyktningene og migrantene kommer fra Syria, Irak og Afghanistan. I alle disse tre landa har Vesten intervenert militært, oppløst bestående statlige og etniske strukturer og drevet millioner av mennesker på flukt.
Den såkalte «islamistiske terroren» er en direkte følge av disse krigene. Å sette inn leiesoldater fra dusinvis av land i Syria er det perfekte næringsgrunnlaget for terroren. Tusener av militante fra hele verden er i Syria på oppdrag som i de fleste tilfellene er organisert av private firmaer.

Men dette sa lederne, om man kan bruke et så misvisende ord, naturligvis ingenting om. Når Merkel snakker om «islamistisk terror» knytter hun ingen forbindelser til Vestens kriger om ressurser i Midt-Østen generelt og Syria spesielt. Det handler liksom om «det onde» som kommer et eller annet sted fra.

Tyskland og særlig Frankrike deltar i krigen i Syria og EU driver økonomiske sanksjoner mot landet, sanksjoner som dreper. De kunne ha vært opphevet på dagen, hvis lederne brydde seg om de lidelsene de snakker om.

Og Matteo Renzi, sjøl om Italia ikke deltar direkte i krigen, er han smådesperat over at det hittil i 2016 er kommet over 102.000 flyktninger og migranter til Italia, til en stor del uten ID-papirer. Han trygler EU om hjelp, men får ingenting.

Det eneste konkrete lederne har å tilby er flere soldater, flere hemmelige tjenester og mer patos – patos i bøttevis. Og dette kaller seg Europas ledere. EU er en skygge av seg sjøl og unionens ledende politikere har åpenbart ikke snøring på hva de skal foreta seg. Deres oppdragsgivere i finanskapitalen må være svært frustrerte over å ha slike marionetter. Og de vet at under føttene deres, i det folkedypet de frykter mer enn noe annet, ulmer et raseri som når som helst kan slå ut i åpne flammer.

 

Les også: Europas krise og menn uten egenskaper

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


19 KOMMENTARER

 1. Det er ikke bare i folkedypet det ulmer.
  I tysk presse omtales møtet som symbolladet.
  Det er drømmene om det føderale grenseløse Europa som skal tegnes pånytt.
  Men-misjon Sophia,grensevaktene som skal «stoppe menneskesmuglerne,»stopper ikke -migrantene fra Afrika.De presser nå på grensene mellom Italia og naboene Sveits og Østerrike.Hvem stenger grensene først-mot neste mål-Tyskland?

  Det er faktisk mulig at det ulmer mere-hos de velmenende 20% for åpnere grenser.Det er de som har mest å frykte,når det stunder til demokratiske valg i alle land rundt Alpene.

 2. «EU-lederne fullstendig i villrede»

  – Og nyheten var? ?-)

  «i (…) folkedypet de frykter mer enn noe annet, ulmer et raseri som når som helst kan slå ut i åpne flammer.»

  – EU-SNAFU.

  • Hei Ullern.
   Dette er nok planlagt.Tenk over dette :
   Hvis det er splitt og hersk og oppsetninger av konflikter mellom grupper, etniske og relegiøse, og de får folk til å rase,kan det være at det er fordi de multinasjonale selskapene trenger materiale å forske på.
   Jeg la merke til at Alex Jones sa » The answer to 1984 er 1776.» Med en borgerkrig mot et system som kan sette inn hæren, er det kanskje det de ønsker?
   Han ser ihvertfall ut til å ville «væpna revolusjon», og vil at de skal sloss med våpen mot «storebror» slik jeg tolker det med answer to 1984 er 1776.

   «Den amerikanske revolusjon var en revolusjon i andre halvdel av 1700-tallet da de tretten koloniene som i dag utgjør USAs kyststater mot Atlanterhavet tilkjempet seg uavhengighet fra det britiske imperiet.

   I løpet av denne perioden samlet de tretten koloniene seg mot det britiske imperiet og innledet en tid med væpnet konflikt, kjent som den amerikanske uavhengighetskrigen, fra 1775 til 1783. Denne krigen endte med at det britiske imperiet tapte og ble tvunget til å undertegne Parisavtalen, denne avtalen gikk ut på at koloniene erklærte seg uavhengig og den satte grensene for det nye landet.
   Men vil folket vinne denne gangen ? Politiet i Europa får midler fra Norge til å trene på grensekontroll gjennom EEA og Norway Grants

   «You are the resistance.» Er det manipulasjon ?
   Dessuten noe som jeg stusset på: En ny versjon av Ben Hur i en kollosal film med romersk og kristen setting med korsfestelsesscner og kommando-budskap i filmen : Reis deg, og sloss, «Defy the system.» «Stand up and fight! Da tenker jeg det kan tyde på at vil det.Jeg tror man bør se etter kroken og ikke agnet.
   Den kom nå 19 august. Husk de er veldig smarte. Husk også muligheten for at det kan være Hegeliansk dialektikk : IS – Vestlige verdier, og at de vil få fram syntesen NWO.

   • Annual Report 2015-2016 published
    The annual report highlights the results achieved with funding from Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA and Norway Grants over the last year.

    Noen av de 5 milliarder kronene ( NB.engelsk billion = milliard) vi har bundet oss til for hvert år fram til 2021 har gått til:

    15 000 police officers from Bulgaria, Hungary, Poland and Romania have been trained, contributing to strengthened border management.
    http://eeagrants.org/News/2016/Annual-Report-2015-2016-published

   • Du skriver:

    ««You are the resistance.» Er det manipulasjon ?
    Dessuten noe som jeg stusset på: En ny versjon av Ben Hur i en kollosal film med romersk og kristen setting med korsfestelsesscner og kommando-budskap i filmen : Reis deg, og sloss, «Defy the system.» «Stand up and fight! Da tenker jeg det kan tyde på at vil det.Jeg tror man bør se etter kroken og ikke agnet.
    Den kom nå 19 august. Husk de er veldig smarte. Husk også muligheten for at det kan være Hegeliansk dialektikk : IS – Vestlige verdier, og at de vil få fram syntesen NWO.»

    Viktig observasjon. Det er masse filmer for tiden som inneholder (hva i hvert fall jeg anser som) den type massepåvirkning og prediktiv programmering. Og formuleringen om å «se etter kroken, ikke agnet» er veldig god. Visdom. 🙂

   • Ang. Alex Jones og resten av det våpenglade USA, er dette en viktig del av hele poenget med grunnlovstillegget og tradisjonen med skytevåpen til selvforsvar i alle hjem: At de har en grunnleggende mistillit både til statens evne til å beskytte dem i et knipetak, og enda mer en grunnleggende mistillit til staten som idé, og med en tanke om en dag (igjen) å måtte kunne forsvare seg og de ekte amerikanske verdiene nettopp mot staten, eller hva de etablerte maktinstitusjoner ellers måtte referere til seg selv som.

    Dette sitter dypt i den amerikanske tenkemåten, og de som er mest opptatt av det, NRA m.fl., blir jo selvfølgelig hysteriske når myndighetene vil innskrenke på adgangen til selv de verste assault-riflene, f.eks.

   • Takk for svar. Er kjent med historien.

    I den franske menneskerettserklætimngen «Declaration of the Rights of Man and of the Citizen» fra 1789 heter det. «These rights are liberty, property, security, and resistance to oppression.»

    I den USAske grunnloven fra samme år – inspirert og støttet av den franske revolusjonen – er «motstand» mildnet til: «That whenever any Form of Government becomes destructive of these ends, it is the Right of the People to alter or to abolish it, and to institute new Government». Begrepet «resistance» er blitt «alter or to abolish». – Greit nok, kanskje?

    I FNs «Universal Declaration of Human Rights» (UDHR, 1948) er opprør ytterligere marginalisert: «Whereas it is essential, if man is not to be compelled to have recourse, as a last resort, to rebellion against tyranny and oppression, that human rights should be protected by the rule of law». – Opprør vises til kun, til støtte for menneskeretter, «… if man is not to be compelled to … as a last resort, to rebellion».

    (Den norske Grunnloven, «inspirert v USAs og den franske revolusion, sier bare: «Folket udøver den lovgivende Magt ved Storthinget». Intet opprør.)

    Gradvis er den franske revolusjonens «rett til motstand mot undertrykking» blitt erstattet med at retten skal beskyttes av «the rule of law». Jammen. – Ser det for meg: Opprør mot lovgivende makthavere under beskyttelse av loven (!). Vi har rett til motstand så lenge det skjer i lovbeskyttede former definert av motstanderne. – Der er vi nå.

    *

    Re EU: Never underrate the power of incompetence. ;-]

    • Fy, for en stygg uthuling. Hva blir det neste? At man må søke til politiet om å få gå i demonstrasjonstog mot myndighetene? Makan.

 3. Jeg tror ikke at EU-lederne er i villrede. Jeg tror heller at alt er planlagt, og at alt går nøyaktig etter planen.

  Jeg er også enig med de her inne som tror at EU-ledernes hensikt med masseinnvandringen er å provosere folket til å reise seg og gjøre motstand, helst med våpen. Dersom folket gjør motstand med våpenmakt, får EU-lederne det påskuddet de trenger til å slå ned opprøret og innføre politistaten.

  • De er like dumme nå som da. Helt ubrukelige disse holkene hvis de blir angrepet f eks med nyere kinesiske raketter.

 4. Jeg så Barosso en gang utenfor Grand Hotel i Stockholm. Som en mafiaboss kjørte han bort i en kortesje av biler med svarte ruter. På mange måter er EU en kriminell organisasjon som har kjøpt opp politikere.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.