Religiøse ledere i Syria støtter Assad

10
Eva Thomassen
Eva Thomassen

Jeg vet hvordan det smerter det syriske folket at en fransk prest fikk hodet skåret av. Grunnen til at jeg vet det er at jeg har vært i Syria 2 ganger i løpet av det siste halve året og skal om kort tid reise tilbake. Jeg har reist gjennom store deler av Syria – i de områdene hvor den syriske hæren har tatt kontroll etter å ha bekjempet terrorgrupper.

På mine turer har jeg truffet prester, imamer, overhodet for den armenske kirken, den greskortodokse kirken, muftien som er overhodet for alle muslimer i Syria, drusiske sjeiker. De har alle opplevd at prester, religiøse ledere er blitt drept på bestialske måter. De har reist rundt i verden, appellert til politikere, paven, religiøse ledere og folket i vesten om å slutte å støtte terrorgrupper i Syria.

Det er klappjakt på både kristne, alawitter, og andre religiøse minoriteter samt på alle muslimer som ikke støtter wahabismen som disse sunniislamistiske terrorgruppene i Syria forfekter.Vi vet veldig godt hvem disse terroristene er, hvor de kommer fra og hvem som støtter dem. Hvorfor vet vi det? Fordi Norge støtter disse gruppene og landene som finansierer, trener, og bevæpner dem.

thomassen patriark

Når ALLE religiøse ledere og grupper i Syria støtter den lovlig valgte presidenten, Bashar al-Assad er det fordi de vet at den syriske regjeringen er en beskytter av alle syrere. Hvorfor skal det da være så vanskelig for Norge og ‘våre’ allierte å innse dette? Hvorfor skal bønnen fra vår Gud USA, bli bønnhørt? Hvorfor skal vi når historien skal skrives, befinne oss på samme side som terroristene som drepte den franske presten og alle prester og imamer i Syria? Hva skal til for at våre politikere skal begripe at president Al- Assad er overhodet for alle syrere og at det syriske folket vil han skal være det.

For hver prest som blir drept i vesten er 10 prester drept i Syria. For hvert menneske som blir drept i vesten blir 10000 drept i Syria. Av hvem? Alle av de samme terroristene. Forskjellen er bare det at vesten hadde håpet på at våre terrorister kan skrus av og på. Assad har tilbudt europeiske land etterretningssamarbeid, men Europa har takket nei…

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


10 KOMMENTARER

 1. Dette var klar tale, Steigan. Innrømmelser må før eller siden komme. Skuespillenne i debattene på tv er avslørt for lenge siden men stillheten er trykkende. Hva sier våre NUPI forskere, mon tro? Har de også innsett den siste biten nå?
  Vi lever i et regime ingen burde avgi stemme til.

 2. For noe tøys. Det var Assad som startet nedslaktningene, og 30000 drepte kristne ble funnet i hans fengsler, ifølge mine opplysninger. Assad har antakelig gisler som han bruker til å presse religiøse leder til å støtte ham. Assad arvet også tronen etter sin far, så han er ikke folkevalgt. Han komme fra en familie med massakrer på samvittigheten.

  • Det at krigen begynte med fredelige demonstrasoner er en propagandaløgn som stadig spres av norske/vestlige medier, som bør vite bedre etter godt og vel fem år med krig i Syria.

   Mange har vitnet om det motsatte. Her Florida Times 26 mars 2011: «Violent protests spread in Syria»  http://www.ft.com/cms/s/0/e892dcda-56e4-11e0-9c5c-00144feab49a.html#axzz4D6V2kgDc

   Her Syrias Father Frans: «»From the start, the protest movements were not purely peaceful. From the start I saw armed demonstrators marching along in the protests, who began to shoot at the police first. Very often the violence of the security forces has been a reaction to the brutal violence of the armed rebels.

   In the same letter, Father Frans insisted that what was occurring in Syria could not be described as a “popular uprising,” since the majority of Syrians do not support the opposition and “certainly not” its armed Component».
   http://www.globalresearch.ca/eyewitness-to-the-syrian-rebellion-late-father-frans-denounced-a-violent-opposition-instigated-and-paid-by-foreign-interests/5378784?print=1

   Her Mother Agnes: the armed insurrection in Syria is «producing a totalitarianism that is worse» than that of Bashar Assad’s regime……………….the insurgents were targeting religious minorities and executing moderate Sunnis such as journalists, researchers, doctors and engineers to pressure their families and communities into supporting an Islamist state.  http://www.catholicnews.com/services/englishnews/2012/nun-says-syrian-insurrection-results-are-worse-than-assad-s-regime.cfm

   Her Sharmine Narwani: «On March 23, 2011, at the very start of what we now call the ‘Syrian conflict,’ two young men – Sa’er Yahya Merhej and Habeel Anis Dayoub – were gunned down in the southern Syrian city of Daraa.
   Merhej and Dayoub were neither civilians, nor were they in opposition to the government of Syrian President Bashar al-Assad. They were two regular soldiers in the ranks of the Syrian Arab Army..
   Shot by unknown gunmen, Merhej and Dayoub were the first of eighty-eight soldiers killed throughout Syria in the first month of this conflict.

   According to the UN’s Independent International Commission of Inquiry on Syria, the combined death toll for Syrian government forces was 2,569 by March 2012, the first year of the conflict. At that time, the UN’s total casualty count for all victims of political violence in Syria was 5,000».
   https://www.rt.com/op-edge/336934-syria-war-conflict-narrative/

   Her to syrisk-amerikanere, Lilly Martin og hennes sønn Steven Sahiounie : Violence from the beginning. https://www.youtube.com/watch?v=oc2HRk42O-w

   Wikileaks og Seymour Herse har forresten sagt at USA har støttet islamistiske terrorister inne i Syria siden 2007. http://www.newyorker.com/magazine/2007/03/05/the-redirection

   Og her den tidligere franske utenriksministeren Roland Dumas: The British prepared for war in Syria 2 years before the eruption of the crisis https://www.youtube.com/watch?v=jeyRwFHR8WY

   Ja, USA bestemte seg for krig mot Syria allerede i 2001: https://www.youtube.com/watch?v=SXS3vW47mOE Og året etter utnevnte USA Syria til del av «ondskapens akse». https://no.wikipedia.org/wiki/Ondskapens_akse

   • Dette kan være desinformasjon, dvs. løgn. Assad og satanister tar gisler som de bruker til å presse folk til å lyve. Psykologer og deres klonende professorer bruker som kjent løgn som metode.

  • «30000 drepte kristne ble funnet i hans fengsler» Har du noe dokumentasjon på dette, eller er det noe du finner på??

 3. Henriksen vet tydeligvis alt som er å vite om Midt-Østen. Så når min palestinske venn som har vokst opp i Syria sier at Assad ikke er bra; men at han tross alt er bedre enn IS, vil vel Henriksen fortelle min palestinske venn at han er en mindreverdig idiot som ikke har forstått noe av verden.

  • Jeg bruker vanligvis ikke slike uttrykk, unntatt mot psykologer og deres klonende professorer som bruker verre karakteristikker om meg, basert på eventyr som de kaller teorier. IS og Assad er vel akkurat den samme ulla; begge utrydder kristne/hellige. Kanskje de tilogmed samarbeider om det i all hemmelighet?

 4. Eva har helt rätt. Jag träffade också många religiösa ledare i Syrien och de stöder president Assad. Syriska regeringen erbjuder samarbete för att dela med sig av all den information de har om de utländska terroristerna som de ständigt träffar på. Bara de mobiltelefoner de finner kan ge enormt mycket information om terroristnätverken i Europa. När jag träffade informationsminister Omran visade han oss en halvmeterhög stapel böcker där varje sida hade uppgifterna om en terrorist. Detta har både Sverige och Norge tackat nej till. Allt snack om att bekämpa terrorismen är bara luft när man vägrar skaffa sig denna information.
  Våra länder följer inte ens FN:s resolutioner som säger att man skall samarbeta med Syriska statens institutioner. Detta var utgångspunkten för en motion som lades in i svenska riksdagen i höstas av två socialdemokratiska riksdagsmän Yilmas Kerimo och Emmanuel Öz. Se: http://www.syrian-scds.se/news/motion-till-riksdagen/

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.