Tysk etterretning blir helt underlagt CIA/NSA

0

Tysk etterretning har lenge vært en juniorpartner til CIA, men i den nye loven om Bundesnacrichtendienst (BND) blir tysk etterretning i virkeligheten helt underordnet CIA og USA. Dette skriver Deutsche Wirtschafts Nachrichten. Etter den nye loven mister BND til og med enhver mulighet til å beskytte tyske selskaper mot industrispionasje fra USA.

«I praksis betyr dette at amerikanske etterretningstjenester (NSA/CIA) vil ha lov til å fortsette å overvåke ethvert selskap og ethvert individ i Tyskland.»

Dette inkluderer forbundskansler Angela Merkel. Hennes telefonsamtaler blir jo allerede avlyttet av NSA. Fra nå av blir det legalt. Dette er åpenbart en del av USAs krigsforberedelser.

I en annen melding fra DWN går det fram at Bundeswehr fra nå av vil regne Russland som en fiendtlig nasjon, eller en rival, som det heter i dokumentet. Den nye tyske militærdoktrinen vil hevde at Russlands anneksjon av Krim er grunnlag for militær aksjon mot Russland.

For Bundeswehr betyr dette at det tyske militæret igjen har en tydelig fiende, og at man nå kan innrette sine planer og sine øvelser etter det.

For amerikanske selskaper gir den nye etterretningsloven betydelige fordeler. Via NSA/CIA kan de drive legal industrispionasje mot sine tyske konkurrenter, og dermed i virkeligheten kontrollere dem, eventuelt utmanøvrere dem. Det er vanskelig å ikke se den såkalte Volkswagen-skandalen i lys av dette.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.