Terroren i Belgia og europeiske lederes ansvar

49

Minst 31 mennesker ble drept og over 250 skadet etter tre eksplosjoner i Belgias hovedstad 22. februar 2016. Terrorgruppa IS har sagt at de står bak angrepene mot den internasjonale flyplassen Zaventem og metrostasjonen Maelbeek. Dessverre kan ingen si at denne terroraksjonen var uventet. Men de som i siste instans er ansvarlige for at terroren sprer seg, kommer også denne gangen til å gråte krokodilletårer og komme med fordømmelser. Samtidig som de fortsetter å støtte terroristene og deres bakmenn.

Jihadistene er avlet fram av Vesten og oljediktaturene

Da Jens Stoltenberg og hans rødgrønne regjering gikk til krig mot Libya for fem år siden, var det jihadister av samme type som terroristene i Brussel som var det norske flyvåpenets infanteri. Det var disse morderne som under dekke va norske bomber begikk de aller groveste forbrytelsene på bakken. Og det er disse kreftene som nå har fått et sterkt fotfeste i Libya, der de kan sende sine terrorister nordover til Europa eller sørover i Afrika.

Den terroren som har rammet Paris og Brussel rammer stadig Syria, Irak, Jemen, Mali, Nigeria… Og det er de samme kreftene som står bak. Terroristene er våre allierte.

Da Vesten med Norge logrende på slep bestemte seg for å gjennomføre regimeskifte i Syria, var det samme type hodekappende jihadister på bakken som sto for slakteriet, for ødeleggelsen av syriske byer og landsbyer, sjukehus og skoler. Vi ga dem ryggdekning. Vi sørget for å strupe Syrias økonomi gjennom sanksjoner, sanksjoner som dreper hele tida i det stille. Og vi støttet Tyrkia og oljediktaturene som sto for de tunge våpenleveransene til jihadistene.

Og mediene drev krigspropagandaen slik det var ventet av dem. Etter erfaringene fra Balkan-krigene og Irakkrigen er mediene blitt eksperter i å være spin doctors for imperialismen. Det å støtte intervensjonskrig blir vinklet som humanisme. Det å bekjempe den blir vinklet som «å støtte diktatoren». Og en kollektiv uvitenhet har fått bre seg, slik at myrderiene, ødeleggelsene og støtten til terroristene har kunnet fortsette – uten den politiske motstanden som en skulle ha forventet. (Den norske «venstresidas» opptreden under Syria-krigen må oppsummeres på et eller annet tidspunkt. Det blir en sørgelig seanse.)

Norske medier har vært spesielt ensidige. Sjøl om New York Times, The Guardian og The Independent stort sett har vært talerør for imperialismen, så har folk som Seymour Hersh, Patrick Cockburn og Robert Fisk fått slippe fram med avsløringer av dette spillet.

store stoltenberg libya

Kontrakten med terroristhøvdingen

Europeiske ledere, og sepsielt Angela Merkel, som hyllest langt ut på norsk venstreside som en moralsk leder, viste sin sanne karakter da de for få dager siden inngikk en skammelig kontrakt med terroristenes fremste bakmann Recep Erdoğan. Det er bevist hinsides enhver mulig tvil at Erdoğan og hans regime har vært den fremste støttespilleren til terroristgruppa IS i Syria. Han har forsynt dem med våpen, mat, utstyr og rekrutter – og har organisert deres illegale salg av olje, slik at de har kunnet finansierer terroren. Erdoğan fører en barbarisk krig mot Tyrkias egen kurdiske befolkning i sørøst, og han bruker diktatoriske metoder i å slå ned på aviser og journalister. På toppen av dette truer han med å oversvømme Europa med flyktninger dersom han ikke får det som han vil.

Og hva gjør Merkel & co? Er de moralske ledere og fordømmer disse forbrytelsene? Nei, de belønner dem. De har avtalt å gi Tyrkia 30 milliarder norske kroner i året, visafri reise for tyrkere til Europa og nye forhandlinger om medlemskap i EU. På toppen av dette innfører de en avtale med Erdoğan som innebærer å avskaffe den individuelle asylretten og erstatte den med det som bare kan kalles statsorganisert menneskehandel.

(Det følgende er utdrag av artikkelen Belgia, salafismen og den saudiarabiske imperialismen, som jeg publiserte etter tarroren i Paris i november 2015.)

barth eide ruiner syria

Drivkreftene bak jihadismen i verden

Det snakkes og skrives som om jihadismen og den høyreekstreme islamismen er noe som bare oppstår i enkelte immigrantmiljøer. Men det snakkes desto mye mindre om kreftene bak. Krigene i Libya, Syria og Jemen og terrorismen i Afrika (Kenya, Mali, Nigeria) burde for lengst ha fått en slutt på denne tausheten. For det er ingen tvil om at oljediktaturene, og da i første rekke Saudi Arabia og Qatar, er hovedsponsorer av jihadisk terrorisme i verden, i full forståelse med USAs elite.

Det såkalte opprøret mot Gaddafi ble sponset av Saudi Arabia og Qatar. Både penger og våpen fra Gulfen la grunnlaget for de jihadistene som var NATOs infanteri på bakken i den katastrofale krigen som ødela Libya. Det samme har gjentatt seg i Syria. Eller som New York Times skriver:

Most of the arms shipped at the behest of Saudi Arabia and Qatar to supply Syrian rebel groups fighting the government of Bashar al-Assad are going to hard-line Islamic jihadists, and not the more secular opposition groups that the West wants to bolster, according to American officials and Middle Eastern diplomats.

Og Saudi Arabia fører en forbrytersk krig i Jemen i samarbeid med al-Qaida on the Arab Peninsula (AQAP). Som kjent var det samme AQAP som tok på seg ansvaret for massakren mot Charlie Hebdo. De sa at de planla, finansierte og gjennomførte drapene. Men AQAP er finansiert av Saudi Arabia, så i bunn og grunn var dette i såfall en saudiarabisk jobb, eventuelt i samarbeid med andre.

Terroristgruppene i Sahel og Nigeria finansieres og støttes fra oljediktaturene, og det gjelder for både Boko Haram og al-Qaeda in the Islamic Maghreb (AQIM).

islamic state henrettelse

Saudi-imperialismen i Belgia

Dette bringer oss til Belgia og Sint-Jans-Molenbeek. Deutsche Welle (DW) skriver om hvordan Saudi Arabia og wahhabismen fikk sitt fotfeste i Belgia.

The Great Mosque of Brussels is financed by the Muslim World League, which receives most of its money from the Saudi Arabian government. The story of the mosque began in 1967, when Belgium’s state coffers were empty and the nation was looking for access to cheap oil.

This motivated Belgium’s King Baudoin to cut a deal with Saudi Arabia’s King Faisal Ibn Abd al-Aziz al-Saud: In exchange for cheap oil, Baudoin gave the Saudis a 99-year lease on the former Oriental Pavilion from the 1880 National Exhibition in Brussels, situated in Cinquantenaire Park.

At the same time, the Belgians allowed their Saudi friends to train Muslim Imams to preach to the growing numbers of African and Maghrebi immigrants coming into the country. It gave the House of Saud carte blanche to spread the message of Salafism.

Det var altså det belgiske kongehuset som ryddet veien for den saudiske imperialismen i Belgia gjennom sine kongelige forbindelser med hodekapperne i Riyadh.

Den store moskeen i Brussel ligger så og si vegg i vegg med EUs hovedkvarter. Derfra spres den mest militante, anti-semittiske og fascistoide salafismen. DW viser til den franske avisa Libération som bare noen dager før angrepet på Charlie Hebdo skrev at «i mer enn 30 år har Den Store Moskeen i Brussel vært at aktivt tilholdssted for salafismen, og har gitt den og dens nettverk fruktbar jord å vokse i.»

molenbeek

Og det er slike nettverk som styrer livet i Sint-Jans-Molenbeek, der drapsmennene fra Paris angivelig hadde sin base. I løpet av kort tid er denne kommunen forvandlet fra en ganske hipp og alternativ kommune til et Wahabistan med sine egne lover og maktstrukturer.

Flere av de artiklene jeg har vist til legger vekt på den belgiske åpenheten og liberalismen for å forklare hvorfor salafismen lyktes med å få et sånt fotfeste i Belgia, men hvis man leser Arab News får man inntrykk at det vel så mye har vært penger, som har lagt grunnlaget, igjen: Follow the money!

Nå har Saudi Arabia tilbudt å investere 3,7 milliarder euro i havna i Antwerpen, noe som eventuelt vil skape 900 nye arbeidsplasser i en by med mange sosiale problemer. Antwerpens borgermester, Bart De Wever, fra den høyreorienterte flamske alliansen, synes åpenbart at dette er en strålende idé.

Det gjør derimot ikke PVDA (Partij van de Arbeid van België), Rødts søsterparti i Belgia. Deres fraksjonsleder i Antwerpens bystyre, Peter Mertens, sier:

Vi krever at denne konsesjonen ikke blir gitt. … I stedet for å tale med to tunger er det på tide å trekke ei klar linje. Dette handler ikke om Saleh Kamel. Det handler om regimet i Saudi Arabia som sådan. Så lenge som vi fortsetter å støtte dette regimet, deres bankfamiler og så videre, så blir vi medansvarlige for å finansiere og støtte den mest voldelige formen for salafist-jihadisme.

Men pengene rår. Belgia og Norge er alliert med oljediktaturene. NATO støtter dem. Norge investerer der og norsk kapital har nære forbindelser med dem. Og norske politikere har munnen der pengene er.

Når terroren rammer Paris i går, Brussel i dag og Roma og Oslo i morgen, så er dette forbrytelser som begås av folk som er finansiert av våre allierte og som er avlet fram av våre kriger. Våre politikere har gitt dem flystøtte, politisk ryggdekning og har støttet dem i deres ødeleggelser av Libya, Irak, Jemen og Syria.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


49 KOMMENTARER

 1. Hei Pål,

  Spesialister på Internasjonal terror, har lagt frem klare indikasjoner på at disse operasjonene har tegn som tyder på at de er «Falsk flagg aksjoner». Når det gjelder Oslo, vet vi at Breivik ikke var alene. Når det gjelder Belgia, er det en Mormoner som beviselig har vært tilstede både i Boston, Paris og nå Brussel. Sannsynligheten for det, er så forsvinnende liten, at man med god grunn kan mistenke at han er del av en konspirasjon.

  Så, hva synes du om litt enkel omskrivning?

  «Når terroren rammer Oslo og Paris i går, Brussel i dag, så er dette forbrytelser som begås av våre allierte, som avler fram våre kriger. Våre politikere har gitt dem flystøtte, politisk ryggdekning og har støttet dem i deres ødeleggelser av Libya, Irak, Jemen og Syria.»

   • Følger debatten med stor interesse, og tok meg tid til å lytte til Sibel Edmonds Video med James Corbett. Dette er førte gang jeg kan se å ha fått detaljinfo om enkelte av de navngitte personene som er involvert i finansieringen av ISIS. Fant denne informasjonen troverdig og interessant.

    Samtidig gjorde jeg en kjapp research på hennes bakgrunn som tolk/whistleblower som omfattet informasjon om de planlagte angrep 11. september i USA. Virker som informasjonen hun hadde tilgang til, fokuserte på angrepets «patsier», mere enn hovedmennene og bakmennene. Har du referanse til materiell som gir et mere komplett bilde av det som skjedde (utover dansende Israelere)…

 2. Med rette svingar du pisken over USA og vestmaktene for deira ansvar for å ha destabilisert heile Midt-Austen gjennom opne intervensjonar, krigar og meir «diskrete» handlingar som sanksjonar og manipulasjonar gjennom allierte som t.d. Saudi Arabia og Tyrkias Erdogan. Det er umuleg å trekke opp heile biletet samtidig, men det manglar ein vikitig bit i denne kontaksten. Den som ikkje oppfattar kva for rolle islam spelar i dette scenarioet, må vere døv og blind.

  Tida må vere overmoden for at også venstresida tar ein kikk på det ideologiske innhaldet i Islamismen og kva for punkt i koranen dei brukar for å rettferdiggjere terrorhandlingar. Millionar er påvirka av ein ideologi som ikkje er i takt med verken menneskjerettar, trusfridom eller ytringsfridom. Vi snakkar ikkje om ei lita gruppe med jihadistar/salafistar/islamistar, men om millionar. (Les Pew report). Dersom venstresida har angst for å drøfte konkret innhald i tekstane som inspierer terroristane (koranen framfor alt), vil vi overlate religionskritikken til høgresida. Det vil vere ein stor og feit feil. Eg går ut frå at den passive haldninga frå venstresida når det gjeld religionskritikk når det gjeld islam, er grunn i at muslimane i Noreg er sett på som ein utsett minoritet (innvandrarar) og at ein derfor ser gjennom fingrane på kva for idear dei navigerer etter. Vi må komme oss vidare.

  • Tror dette kan kanskje være relevant til tema «ideologi» i innlegget ditt.

   Først en video:

   http://avpixlat.info/2016/03/18/videobevis-pa-attacken-i-rinkeby-i-australisk-tv-pa-sondag/

   Så en bok:

   Sheik Abu-Bakar Naji, = Islamist chief theoretician.
   Naji asks jihadis to target

   OILFIELDS, sea and AIRPORTS , tourist facilities and especially banking and financial services.

   «Islamists must create parallel societies under the very noses of the authorities.
   It could also take shape in Western countries with large Muslim minorities:
   In the final phase, they create a parallel system effectively taking the areas out of government control»

   These are some of the ideas developed by al Qaeda’s chief theoretician, Sheik Abu-Bakar Naji, in his new book
   “Governance in the Wilderness” (Edarat al-Wahsh).
   Har ikke selv lest den, men her er en ikke helt ny artikkel, men om ideologi som indikerer en endring i strategi.
   Boken ble funnet etter arrestasjon.http://nypost.com/2008/07/01/al-qaedas-plan-b/
   http://www.globalresearch.ca/brussels-attack-the-true-implications-of-isis-links/5515821

   En kommentar fra det som skjedde nå nylig :
   «What made the two bombings so scary was that they hit the most vulnerable targets: a downtown metro station near the European Union headquarters and the Belgian Zaventem AIRPORT. »

   http://nypost.com/2016/03/22/even-after-brussels-the-west-is-answering-terror-with-fantasy/

  • «Gå … ut og gjør alle folkeslag til mine disipler.» – Matt. 28:19

   Imperialisme?? Hva mener du?? – Det der er jo bare for å redde «alle folkeslag» fra helvete.

   Hvordan skulle det ellers gå med dem, liksom, om ikke det kristne vesten redder dem fra helvete? – Går jo’kke å la være å redde folk, vettø.

   Må jo bidra med litt humanisme, om nødvendig med «kriger for Jesus», for å redde folk. Det skjønner jo alle.

   Og i morgen skal vi igjen ha det hyggelig med den årlige feiringen av at herskerne spikra opp en opprører på et torturinstrument for nær 2000 år siden. Det var for å redde verden – sier de som vet sånt.

   Siden har vi i kristne kulturer tilbedt det torturredskapet i avbildninger, oftest med en fyr spikra fast – og gjerne bloddryppende. Det er så fint å holde på med, at avbildningen ofte gjøres i sølv og gull og diamanter, og alt det edleste vi vet om.

   Sånn minnes og skjønner vi hvor flinke vi er til å redde «alle folkeslag».

   Psykologisk sett er jo en sånn tilbedelse av tortur på et kors til døden bare sunt.

   Såvidt jeg har skjønt det, da.

   For hele Norges verdigrunnlag er jo bygget på tilbedelse av det torturredskapet som symbol for alt som er lov.
   Jf. Grunnloven §2: «Verdigrunnlaget forblir vår kristne og humanistiske arv.» (Sist oppdatert 2014).
   Og da kan det jo ‘kke være noe gæ’ærnt med det, vel?

   Det er åpenbart sunt å bygge et lands lover på torturtilbedelse. – Ikke sant?

   *

   P.S. Det kan være noe jeg har misforstått her. Men jeg vet ikke helt hva det skulle være. – For det kan jo ikke være noe galt i at vi her i Norge har levd med tilbedelse av menneskeofring på torturredskap som hovedstyring av tankelivet vårt i over 1000 år nå. Eller?

   • Kan et mulig svar på frustrasjon og forvirring, være at Guds ord, slik det er gjengitt i Bibelen, gir håp, i en tid, fylt av krig elendighet og moralsk forfall?

    Johannes Evangeliet Kapittel 3:

    16 For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. 17 Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham. 18 Den som tror på ham, blir ikke dømt. Den som ikke tror, er allerede dømt fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn. 19 Og dette er dommen: Lyset er kommet til verden, men menneskene elsket mørket høyere enn lyset fordi deres gjerninger var onde. 20 For den som gjør det onde, hater lyset og kommer ikke til lyset, for at hans gjerninger ikke skal bli avslørt. 21 Men den som følger sannheten, kommer til lyset, så det skal bli klart at hans gjerninger er gjort i Gud.»

    • Holy shit, hvis det der gir håp, er det ikke mye håp. Det er lett å prate, men skal man studere faktiske gjerninger «gjort i Gud», kan man jo begynne med å se hvem som nettopp oppfylte sin guds vilje om å sprenge noen titalls vantro i fillebiter i Brussel.

     At du mener et er en annen gud, er ingen unnskyldning. Når troende mennesker ikke bare skal krangle om fakta og bestride den eneste forklaringsmodellen på universet som det er mulig å bygge noe på i praksis, og som i sin enorme kompleksitet forsåvidt kan avføde en like stor ærefrykt for verden som noen religion, men også krangle så busta fyker om hvilken tro som er den rette, da er det vanskelig for oss som ikke mestrer selvbedraget å se at troende har særlig mye å bidra med utover utbredelse av den almenne forvirring du peker på. Fra utsiden er det lett å se at det er den samme lapskausen dere koker alle sammen, men jeg forventer selvfølgelig ikke at det betyr noen ting for dere.

     Kan så verden reduseres til det rent mekanistiske, til en kjekk liten ligning som beskriver hvordan alt skjer, har skjedd og vil skje, og vil dette eliminere det mystiske ved tilværelsen? Absolutt ikke. Dette er vitenskapens horisont, men ikke nødvendigvis faktiske ambisjon. Og vitenskapen kan leve godt uten svar på alt, i motsetning til religionene. Jeg tror ikke det finnes ett menneske som ikke opplever at det er et immaterielt/ («åndelig») aspekt ved livet, men saken er bare den at vi har et elendig begrepsapparat for det. Det finnes absolutt mer fruktbare forsøk på å få et grep om dette gjennom språk og ritualer i før-abrahamittiske og østlige tankeretninger og praksis, men de monoteistiske/ abrahamittiske religioner har kuppet språket og ritualene og gjort religionen til et redskap for kontroll og et parallellt substitutt for staten. Noen mener kanskje at det er omvendt, siden gud kom før staten, men se det heller slik: Gud var en innledende fase, en øvelse og en plog for innføring av staten og Mammon. Det var selvfølgelig ikke ment slik, men det var en fruktbar vei for makten, og slik ble det. At dere religiøse her i vesten er så lunkne og pragmatiske at dere dyrker både-og er suspekt nok, også bortsett fra det beklagelige ved den fortsatte eksistensen av slike mentale gjøkunger som «tro» i 2016.

     Men før vi kaster de religiøse dogmene og termene ut av hodene og utvikler et nytt språk for alt det vi opplever som stumme sannheter om tilværelsen, vil vi ikke kunne skape et nytt og sårt tiltrengt paradigme. Selv ble jeg komfortabel med vissheten om at det meste og det beste uansett unndrar seg språkets fengsel i en alder av femten, og det er et faktum at bikkja mi vet mer om livets kjerne enn religiøse mennesker gjør. Mye mer. Han bare er der han skal være, og vet ikke engang om andre muligheter, og det er antakelig bare hans evindelige fokus på at «joda, dette kan spises» som distraherer ham fra å ule konstant mot månen i inderlig klage over sine tobente venners manglende jording.

  • Ivar S-M – Glimrende sagt! Takk.

   Til dere andre – Leste et svensk blogginnlegg der skribenten mente at den som starter kriger, burde ha det fulle moralske og juridiske ansvaret for krigens flyktninger.

   USA (og halehenget) kriger, men Europa sitter med flyktningekaoset! Burde være primært USAs ansvar 🙁

   En annen ting er at vi burde gjøre oss mindre avhengig av olje og dermed av Saudi – dette også politisk (i tillegg til klimaproblemene). Mindre bilkjøring og flyreiser som en start på det private plan – dersom mange nok avsto, ville det stille oss friere, tror jeg (selvsagt klar over at en del folk bor slik at bil er eneste mulighet). Kanskje kunne det spre seg og presse politikerne. Who knows … Lite å tape i hvert fall – mindre makt til Saudi-Arabia. Og selv boykotter jeg ALT fra USA – jeg mener alt. Gjør det til en sport – ‘det er nog nu’, som svenskene sier.

   Slik er det blitt – og jeg er et menneske som stemmer i sentrum….!

 3. […] Den viktiga artikeln ”Terroren i Belgia og europeiske lederes ansvar” publicerades på Pål Steigan blogg i morse.http://jinge.se/mediekritik/efter-bryssel-paris-och-flyktingstrommarna-hur-uppkom-isis.htm Den utvidgar och fördjupar diskussionen om IS, dess uppkomst och dess väst-stöd i viktiga avseenden. https://steigan.no/2016/03/23/terroren-i-belgia-og-europeiske-lederes-ansvar/ […]

 4. Who Controls the ISIS social media and twitter accounts?

  Police and intelligence are often aware of the identity of ISIS social media, IP addresses, geographic location.

  According to London’s Mirror (December 16, 2015):

  Hackers have claimed that a number of Islamic State supporters’ social media accounts are being run from internet addresses linked to the [UK government] Department of Work and Pensions.

  A group of four young computer experts who call themselves VandaSec have unearthed evidence indicating that at least three ISIS-supporting accounts can be traced back to the DWP.

  Every computer and mobile phone logs onto the internet using an IP address, which is a type of identification number.

  The hacking collective showed Mirror Online details of the IP addresses used by a trio of separate digital jihadis to access Twitter accounts, which have been used to spread extremist propaganda.

  At first glance, the IP addresses seem to be based in Saudi Arabia, but upon further inspection using specialist tools they appeared to link back to the DWP. ..

  [T]he British government sold on a large number of IP addresses to two Saudi Arabian firms.

  After the sale completed in October of this year, they were used by extremists to spread their message of hate.

  Jamie Turner, an expert from a firm called PCA Predict, discovered a record of the sale of IP addresses, and found a large number were transferred to Saudi Arabia in October of this year.

  He told us it was likely the IP addresses could still be traced back to the DWP because records of the addresses had not yet been fully updated.

  What the Daily Mirror report suggests (as well as other reports) is that the IP addresses of the ISIS are indirectly linked to the British government, i.e. 1) the identity of the ISIS social media is invariable known to police authorities, and 2) The ISIS social media are sponsored by Saudi Arabia, which is also involved in the recruitment and training of terrorists in liaison with US-NATO.

  http://www.globalresearch.ca/is-the-isis-behind-the-brussels-attacks-who-is-behind-the-isis/5515765

  • Mye interessant å lære i kommentareltene også.Her er en som poster mye dokumentasjon helt neders på siden.
   Her er en Canadier i et kommentarfelt som hadde gjordt et interessant eksperiment, å poste det han fant som sant,gjennom dokumentasjon, og et alternativ som støttet den offisielle historien om ekstremistene: Han ble moderert bort 47 av 50 ganger.

   KnowledgeIsPower says:
   August 9, 2015 at 2:46 am

   «I wrote a well composed and informative comment, following all the comment section rules, was polite, and backed all my information with source links. To my surprise the comment was moderated, censored, blocked, from the Canadian public. I soon found out that before the Prime minister of Canada committed money troops to help assassinate Gaddaf, he hired a private moderation group to “moderate” Canadian comment sections, and because they are private Canadians would have to file a lawsuit to actually see what was being blocked, and why?

   No freedom of information requests.
   I was a bit frusrated but decided to use their own moderation against them, using the premice that whatever they were blocking was essentially true.
   With that in mind I wrote two comments, the first one was well written, followed all comment section rules, but carried the aforementioned information about the Wahhabi in Libya, the same goons in Syria, and asked why we were sending them money, and why was Obama sending them 400 tonnes of advanced weaponry?
   The second comment supported the “official” narrative, BUT, was done in caps lock, I swore, used horrible puncuation, and please forgive me.. threw in a racial slur (sorry again).
   I then set out to post both comments on 50 main stream media comment sections (nice round number). It was no shock to me that the first well written comment that pointed out the link between the west and the extremists was moderated 47 out of 50 times, while the second comment was allowed 50 out of 50 times. It was right then I knew in my heart that WE are being the proverbial “bad guys”, and that there was much more going on than we were being told by our government.»

   http://levantreport.com/2015/05/19/2012-defense-intelligence-agency-document-west-will-facilitate-rise-of-islamic-state-in-order-to-isolate-the-syrian-regime/

 5. Skal du skrive om Cuba? Urovekkende at disse motbydelige monsterselskapene fra USA nå vil ødelegge Cuba med kubanske myndigheters velsignelse. Skulle gjerne ha lest en analyse.

  • Instämmer med «Kjetil». Vi är nog många som är frågande inför den kubanska ledningens utförsäljning av Kuba. Efter femtio år av motstånd nu denna underkastelse under Mordor. – Vad ligger bakom?
   Ulla Johansson

 6. KZ: Jeg anbefaler tegneserien «Watchmen», avsluttet serieunivers av Alan Moore og Dave Gibbons i 12 hefter eller innbundet (1986-87). Personlig favoritt. Vet ikke om du kjenner til den? Jeg vil uansett tro den er noe du finner interessant.

  Historien er også filmet i en maraton-versjon. Den er god, men det er papirversjonen som gjelder når det kommer til plottet. Som vanlig.

 7. Btw: Når skal britene stemme over fortsatt EU-medlemskap?
  En liten fugl hvisket meg i øret at angrepet mot London vil finne sted rundt denne avstemningen, og det virker jo plausibelt. Stemmer britene feil, kan Illuminati straffe dem etterpå. Eventuelt kan de skremme dem med et angrep før avstemningen, for å få dem til å stemme riktig. Eventuelt kan de både skremme dem først og straffe dem etterpå.

 8. Tilfeldigvis traff det første flyet det nordre tårnet kl. 08:46 lokal tid. Ellers må jeg si at du ikke henger på latsida med spådommene dine. Personlig tror jeg du er inne på mye, men å blande inn tall i noen større grad enn du allerede har gjort tror jeg er et skudd i tåka. Selvfølgelig var det ikke såkalte IS som sto bak dette, for i min ordbok finnes ikke IS. Som jeg pleide å si, dersom CIA stanset virksomheten sin rundt om i verden hadde ikke begrepet terrorisme vært aktuelt lenger. Hvem som eksakt gjør hva har jeg blitt for gammel til å bry meg med. Jeg flirer godt av hele sirkuset, selv om det er tragisk. Men hva annet kan man gjøre enn å benytte sine innebygde forsvarsmekanismer mot galskapen.

  • Tiltredes. 🙂

   *
   Der finnes et mønster, med en ny abstrakt «fiende» å krige fysisk mot ca. annenhvert tiår, etterhvert som troverdigheten til forrige «fiende» blekner. – Den store logiske svikten ligger selvfølgelig i å krige med fysiske midler mot et abstrakt konsept:

   «Først kriget de mot kommunismen, men det brydde meg ikke, for jeg var ikke kommunist. Men noen av rettighetene mine forsvant.

   Så kriget de mot narkotika, men det brydde meg ikke, for jeg var ikke narkoman. Men flere av rettighetene mine forsvant.

   Så kriget de mot terrorismen, men det brydde meg ikke, for jeg var ikke terrorist. Men flere av rettighetene mine forsvant.

   Så kriget de mot meg, men det brydde meg ikke, for jeg var ikke meg selv lenger. Og de siste rettighetene mine forsvant.»

   – Fritt etter pastor Niemöller, 1946

 9. False flag- angrepene kommer tett som hagl om dagen, og jeg vil henlede oppmerksomheten på en annen merkverdighet, nemlig Germanwing flyet som styrtet 24 mars 2015, angivelig fordi piloten begikk selvmord. Det viser seg nå at det ikke finnes spor av telefontrafikk fra flyet. Ingen av passasjerene har ringt sine kjære, ingen har tekstet SMS-er, ingenting. Dette er høyst uvanlig. Man kan heller ikke finne spor av at telefonene har logget seg inn på basestasjonene som flyet passerte, og alle mobiltelefoner ombord på flyet har blitt ødelagt så mye at det har vært umulig å rekonstruere data fra telefonenes hukommelse. Det er umulig å konstatere hva som egentlig skjedde, men det er i hvert fall helt sikkert at den offisielle forklaringen er løgn.

  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/gerhard-wisnewski/das-schweigen-der-laemmer-warum-verstummten-die-germanwings-passagiere-.html

 10. Siden vi nå allikevel har beveget oss såpass langt ut på de helt store vidder, tillat meg å komme med et lite supplement og en refleksjon:

  En zen-mester ble spurt av sin elev om hva som menes med å bestige sitt livs fjell, og om man i så fall finner zen der oppe på toppen? Mesteren svarte: «Du finner ikke noe annet zen på fjellets topp enn det du selv har bragt med deg.»

  Nei alvene, eller hva man ønsker å benevne fenomenet som, er ikke til å stole på i vanlig forstand. Jeg kunne skrevet et langt essay om temaet nå, men dette er bare helt feil forum. Men et poeng er at du ikke kan stole på dem før du stoler på deg selv, og for å gjøre det (utover i selvbedragets form) må du kjenne deg selv. Det beste og viktigste du kan få ut av utstrakt samvær med dem er en gjenerobring av roret på egen skute, og det er kun når man faktisk ser dette som mulig og nødvendig at alvene har noe mer å bidra med enn kun å bryte ned egoet. Dette er en nødvendig prosess, men det er liksom meningen at man skal litt videre også. Alvene slutter ikke å hviske babelsk forvirring før de ser at du er impregnert mot det, men da kan de smile mildt og innforstått. Det er faktisk så knallhårda bud at man forventes å ta ansvar for eget liv, intet mindre. Og alvene kakler deg mer enn gjerne ut på villspor dersom du er mottakelig. Det er ikke ondt, og de har ingenting imot at du skjærer igjennom, snarere tvert i mot, men du får aldri noe hint, og du må redde deg sjøl. Og det er til syvende og sist dine egne alver du selv har bragt med til fjellets topp, så da burde ansvarsforholdene være til å begripe. Det kan høres ut som en fryktelig lang omvei for bare å komme seg hjem, men i dette livet, og så dumme og glemske som vi kan være, er det ofte nødvendig. Fra magen rumler heldigvis en latter som er fri for skadefryd. Den ler seg selv ene og alene fordi sola står opp og man er til.

  God fruktbarhetsfeiring og riktig godt egg!

 11. Dere vil se at jeg har slettet mange kommentarer, delvis rettferdig, delvis urettferdig. Dette er en markering og en advarsel mot forsøk på å misbruke min gjestfrihet og den svært liberale kommentarpolitikken jeg fører. Et par debattanter gjorde dette nesten til en lekegrind av nokså tvilsom karakter. Dette vil jeg ikke ha noe av. Kommenter gjerne, vær gjerne uenig (med argumenter), men ikke prøv å gjøre steigan.no til deres egen blogg. Jeg har ikke tid til å være debattredaktør. Jeg jobber med analyse. Men det forutsetter at folk bruker kommentarfeltet med vett og forstand.

  • Dette er forståelig når man tar i betraktning hvilken retning bort fra temaet deler av kommentariatet tok her, og hva slags blogg/ nettavis dette faktisk er.

   Når det er sagt, jeg visste jo at dette kom til å skje snart, så jeg tok på et tidspunkt en kopi av den siste cachede versjonen av siden jeg fant på maskinen her fra før de fleste kommentarene ble slettet. Da var det 81 kommentarer på, den siste fra Arne-Johan kl.15:45 i dag. Veldig mange nye kommentarer etter den kan det neppe ha vært. Dersom noen absolutt ønsker å se hva som ble slettet, uavhengig av årsak til nysjerrigheten, er det bare å oppgi en epostadresse her, så får dere kopi.

   • Kjenner til den islandske arkivsiden og flere tilsvarende, men i dette tilfellet var steigan.no-siden på serveren allerede oppdatert til den barberte versjonen, så den 81-posters-versjonen som sto åpen i en fane her fra tidligere er den jeg eneste jeg kan by på.

    Når det gjelder islam(ist)lederne og sannsynligheten for en femtekolonist eller to fra PST i rekkene der i gården, er nok den til stede. Det virker som det er en viss mennesketype som tiltrekkes av akkurat sånne typer oppdrag der de kan spille en rolle og dra det veldig langt. At det er mange tviler jeg på, og å få det til er garantert ikke så lett, men at det forekommer eller har forekommet tror jeg.

    Hvis det var mest for å furte over at de høyreekstreme har blitt holdt under oppsikt får du bare unnskylde at jeg tok deg på alvor igjen. Det er en lei tendens hos meg. 😉

    Spørsmålet om bruk av hemmelige tjenester/ «ekstralegale» virkemidler er selvfølgelig alltid relevant og interessant. Steigan og de andre gamle AKP’erne kan sikkert bekrefte det, overvåka i huet og ræva som de var i glansdagene, i det minste. Hvordan ståa er nå, er ikke godt å si. De har sikkert ikke glemt gutten, og du henger jo her og greier også, så …

    • Jeg får noen arbeidshypoteser, eller spørsmål mens jeg leser ulike artikler, og bøker.Mitt siste spørsmål ( å stille spørsmål er beste forsvar mot propaganda) er følgende: Bruker de omvendt psykologi når de driver så massivt å drar rasismekortet? Jeg kom nettopp over noe gammelt lesestoff som tyder på en veldig etnisk bevissthet hos eliten. Dessuten at de ved å stemple folk som rasister får de ennå steilere fronter, og derigjennom får frontene travelt opptatt så de selv kan manøvrere seg usett inn i posisjonene? Ved å kalle folk rasister som opplever at framtida ser truende ut, og som tenker på hvordan de kan forsvare seg, vil jo nasjonalismen styrkes.Jeg tror de bevisst setter opp fraksjoner mot hverandre,fordi de da blir mindre motstandsdyktige for imperalismen. Den er mot proteksjonisme,fordi de har en agenda med ressurser de trenger å ta.
     Jeg vet at de argumenterer med at å tenke globalt, er å ikke sabotere arbeidsplasser lokalt, og det virker jo logisk,men de har jo også «global government kortet i ermet.» og «guess who will get positions».Vanligvis skjønner ikke folk lunta fordi » da ville det jo stått i avisene».

     Når det nå » innledende» er rasismekortet som de trekker, etter sikkert å ha drevet med en hel drøss analyse på Rand og Tavistock, eller hvor det er ment som splitt og hersk, for at ikke folk skal se det store bildet av de som står bak, så vet de vel hvordan de skal bruke omvendt psykologi.Grunnen til at jeg tenker det, er at det er jo i første rekke den hvite rase som har fingeravtrykkene sine på dette fra begynnelsen av, så det er logisk at det er de ønsker dominans selvom de bruker andre land.Er statenes selvstendighet en del av planen, siden de utdanner lederne ? .Har Tyrkia en slags «scapegoat» rolle for NATO, eller er det en måte å straffe han for manglende samarbeid, siden han har noen trekk de ikke liker? http://www.middleeasteye.net/news/jordans-king-accuses-turkey-sending-terrorists-europe-1687591648

     Mange hint, men «ned to know» prinsippet blir vel brukt så de skal forsøkes forbli være brikker på «The great chessboard» .
     Han ville tidligere i ffølge Edmond kjøpe våpen fra Kina.Det er jo å provosere . Tyrkia er nok ikke lett å «temme» siden de har vært et stort imperium. han utfører vel i stor grad ordre, og for å avlede fra han de bruker i USA overfor Erdogan i sin strategi, ifølge Sibel Edmonds

  • «misbruke min gjestfrihet og den svært liberale kommentarpolitikken jeg fører. »

   Vel, nå har du jo bevist at du ikke lenger fører en svært liberal kommentarpolitikk. Jeg skjønner at det er ubehagelig å innse at ting som Skull & Bones og Bohemian Grove eksisterer, og jeg skjønner at det 11. april blir ubehagelig å innse at jeg enda en gang greide å forutse et angrep fra «ISIS» (simpelthen fordi jeg har lagt merke til et enkelt mønster og fordi jeg vet hvem som står bak angrepene), men det var synd du ikke advarte oss tidligere. Sånn at vi kunne funnet en annen lekegrind av tvilsom karakter hvor vi kunne postet «konspirasjonsteoriene» våre.

   Du sier du jobber med analyse, men du graver aldri dypere enn til «Kapitalismen» og «Kapitalistene» e.l. Du stopper der, av en eller annen grunn.

   Og du nører dessuten opp under «oss og dem»-narrativet til MSM når du påstår at det er islamister som står bak disse terrorangrepene som finner sted i Vesten.

   Men det er greit, jeg finner meg en annen tvilsom lekegrind, så får du ha lykke til med overraskelsen, sjokket og «analysene» når «ISIS» slår til i Europa igjen 11. april og 5. mai.

   Besøkstallene til denne bloggen kommer forøvrig til å falle som en stein hvis du rutinemessig begynner å slette ubehagelige kommentarer som går for dypt.

  • Hei Pål,
   Så lenge du ikke får besøk av nettroll, er det, etter min mening, god grunn til å bygge videre på det du har oppnådd hittil. For min del, fant jeg dagens debatt både interessant, engasjerende og utfordrende,

  • Desverre var jeg ikke klar over at det forholdt seg slik at du hadde alt dette tidkrevene arbeidet. Jeg trodde at du hadde overlatt alt av slikt til Steppeulven.Det ble mange kommentarer.at det er på sin plass å be om at du utdyper noe om det tekniske.Forholder det
   seg ikke sånn at du kan la være å ta inn innlegg om du ikke syns noe om de, allerede helt først, før de kommer inn ? Så så jeg at noen skrev tidligere at om man bare hadde en link i hvert innlegg, så trengte det ikke å bli sånn at du måtte først godkjenne, da blir det evnt slettet seinere. Kanskje det er en god regel å bare ha max en link, og bare en kommentar på hver artikkel, hvis det gjør det enklere? Så at du hadde slettet alle unntatt en, og noe av det jeg skrev var også kommentarer til andre.

 12. Tankene mine går til Cecil Rhodes, «Alliance of the willing», Carroll Quigley og «Tragedy and Hope», som jeg hadde gleden av å forære Jonas Gahr Støre, som personlig gave, julen 2008….

 13. Skull & Bones kjenner jeg ikke så mye til..kunn at det er en lukket selskap for noen innvalgte medlemmer..men at det skal ha så voldsom stor innvirkning på politikken nekter jeg å tru..media følger litt med da.Det som bekymrer meg litt er hva du mener om Breivik og at det er flere ansvarlige som ligger bak hans massakre av uskyldige mennesker..jeg la merke til at det var flere som delte din mening der..utrolig påstand vil jeg påstå..

  Men dette er ikke noe nytt..etter store tragiske hendelser så vil det alltid være noen konspirasjon teorier om hvem som egentlig sto bak noen tragedier..9/11 er en av de.Men at det skjer mye råttent blant de ansvarlige politikerene er jeg med på..mye av den elendigheten som skjer rundt om kring kan vi takke våre folkevalgte for..(Da prater jeg om folkevalgte i den frie vestlige verden først og fremst)

  Men her vil jeg gjerne poengtere at når vi prater om terroren som skjer i Europa i Allah sitt navn så vil jeg påstå at også den politiske Islam har eit stort ansvar her..Det er mye hat der ute mot den frie verden vi lever i.Jeg ser og leser om utakknemlige personer som legger seg flat for noe ondskap som de umulig kan vite hva er.(Da mener jeg mye av den ungdommen som har en muslimsk bakgrunn og de som konverterer)
  Men de er bare noe ‘kanonføde’ for den godt utdanna politiske Islam som ønsker noe større innflytelser her i Europa.Med god hjelp av naive politikere på venstre siden vil jeg påstå.Moderate muslimer har jeg ikke tro på…De går bare rundt og sover og våkner når noen kritiserer Islam som en religion..Det samme gjør venstresiden…Dette er politikk på høyt nivå som kan spores til de godt etablerte i enkelte oljediktatur stater…

  Men noe vil våkne,og det er ytterfløyen på høyresiden dessverre.Noe som Europa puttet i dvale etter 1945.
  Nazismen er nok gravlagt for godt vil jeg tru,men fascismen i en religiøs form er der..og den vokser for hver dag.Det er litt merkeligt at ikke flere ser den ondskapen Islam egentlig er? Men det kommer vell…Jeg var selv en person som trudde at det er bare kristendommen som var noe undertrykkende,men det stemmer jo faen meg ikke..idag har kristendommen vist seg at den kan ta avstand til gamlatestamentet og tenke nytt..vise solidaritet og nestekjærlighet.Islam og imamene prater om hva?
  Har begynt å lese litt om Islam og hva det egentlig er…sannheten er at det ikke er noe kjære mor..Er det noen plasser på denne kloden der Islam dominerer at det går fredeligt og solidarisk mellom kvinner og menn? Der det ikke er ett religiøst trykk fra de mannlige lederene som sitter med makten?..eksisterer ikke…

  Så mr.KZ..det er andre krefter vi skal bekymre oss for enn ‘Skull & Bones’..kan vi ta lærdom av fortidens hendelser her?

  • Både Dagbladet, Aftenposten og VG skrev at flere øyenvitner på Utøya så mer enn 1 mann som skjøt.

   Er ikke Dagbladet, Aftenposten og VG gode nok kilder for deg?

  • Svein A Yven.
   Dette var et langt og bra innlegg.Jeg kan bekrefte etter at jeg er blitt fortalt det førstehånds fra en mann som konverterte her i landet fra Islam, som nå er et annet sted på kloden etter å ha fått avslag på søknad om opphold.
   Han var født i et islamsk land, men regnet seg ikke derfor automatisk for muslim.Han hadde fått seg en på kjeften for å stille spørsmål om Kristendommen.Han hadde sett noe som liknet grådighet hos en Iman, som ville ta over eiendommen hans, for å gifte seg med moren, og det ville hun ikke , så da faren døde, flyttet de fra hjemstedet,for imamen var leder i moskeen i hans slekt.Han kom til oss, og som sagt konverterte,og hadde det godt, men han fortalte følgende:
   Da jeg var med et lag for å spille i en by nordpå, så traff jeg en mann( Mr A) der på et nøytralt offentlig sted, som spurte meg om jeg kjente
   han………….. ( nevnte navnet på han som satt der) som drev og delte ut bibler til muslimer?
   Han som satt der, skjønte lunta, at det var han selv som den andre snakket om, men at han ikke kjente utseendet, og holdt kjeft, så han sa ikke : ja det er meg, men svarte :
   – «Ja jeg tror jeg kjenner ham.»
   Da fortalte den andre følgende :
   -Ja for jeg hørte at ( vi kaller ham her Mr B) han var og snakket med en Iman, om dette med han som delte ut bibler til muslimene , og spurte ham :
   -«Skal vi drepe ham?»
   Da hadde denne Imamen svart følgende : «Ikke enda.».
   Da den som hadde konvertert fortalte dette til meg, så sa han: Jeg trodde ikke det var sånn i Norge ?
   Jeg svarte . Før hadde vi det ikke sånn, men det har forandret seg.
   Dette gjorde meg sint, fordi de ikke respekterer loven her, og fordi de oppfører seg som om de eier folk, enda denne personen ikke kunne noe for at han var født i et muslimsk land. Det viser noe fundamentalt forskjellig fra det vi regner for verdier. Noe med verdighet.
   Det viser det som jeg skrev om paralellsamfunn.at de holder det skjult, for dette er ikke lov her.
   Dette skjer ikke motsatt vei.Har ikke hørt om en som ville drept en kristen for frafall. Det er veldig viktig å være klar over at vi skal være
   takknemlige for at vi har et samfunn som ikke bygger på tvang på dette. Vi står for å respektere folk for sine valg, og dette har med at vi setter friheten høyt. Den er ev viktig verdi vi har.Derfor sier jeg God Påske 🙂

   • Takk for historien.

    Jf. det muslimske begrepet «Taqqiya» – islamsk tillatelse til å lyve for å fremme islam.
    Se https://no.wikipedia.org/wiki/Taqqiya

    «Bokstavelig betyr det «å skjule eller lyve om sin egen tro, ideer, meninger, følelser, overbevisning eller strategi i overhengende fare, nå eller senere tid, for å spare seg selv for psykiske eller fysiske skader».»

 14. Ja, jeg vil protestere mot sletting av den linken med sibel edmond .https://www.corbettreport.com/an-introduction-to-gladio-b/
  Fordi det er høyest relevant stoff.Du skriver :

  «For det er ingen tvil om at oljediktaturene, og da i første rekke Saudi Arabia og Qatar, er hovedsponsorer av jihadisk terrorisme i verden, i full forståelse med USAs elite.»

  Du viser til bakgrunnen med dealen for det belgiske kongehuset

  This motivated Belgium’s King Baudoin to cut a deal with Saudi Arabia’s King Faisal Ibn Abd al-Aziz al-Saud: In exchange for cheap oil, Baudoin gave the Saudis a 99-year lease on the former Oriental Pavilion from the 1880 National Exhibition in Brussels, situated in Cinquantenaire Park.
  At the same time, the Belgians allowed their Saudi friends to train Muslim Imams to preach to the growing numbers of African and Maghrebi immigrants coming into the country. It gave the House of Saud carte blanche to spread the message of Salafism.
  Det var altså det belgiske kongehuset som ryddet veien for den saudiske imperialismen i Belgia gjennom sine kongelige forbindelser med hodekapperne i Riyadh.
  Den store moskeen i Brussel ligger så og si vegg i vegg med EUs hovedkvarter. Derfra spres den mest militante, anti-semittiske og fascistoide salafismen. DW viser til den franske avisa Libération som bare noen dager før angrepet på Charlie Hebdo skrev at «i mer enn 30 år har Den Store Moskeen i Brussel vært at aktivt tilholdssted for salafismen, og har gitt den og dens nettverk fruktbar jord å vokse i.»

  Utdrag fra hennes intervju:
  33:00 While, actually, we were there — I was in Turkey, and this is 1999, 1998 — he was assassinated, during the daylight. A lot of these Gladio babas were being taken out. And in some cases, they would get some other babas take out some other babas. So, Godfather against Godfather. Who was managing one Godfather against… but a lot of them were taken out. And again, now, this is when we completely went to Plan B — “we,” United States, NATO — and said, “We’re gonna use mujahideen.”

  53:08 They like what they are seeing. People — we — are stuck by watching, observing Middle East, and nobody’s paying attention what is happening, how the countries are being set up in Central Asia and Caucasus. How we are already setting up the religious factions there, OK? How we are setting up the ethnic conflicts there.

  Kan ikke se at det er noen motsetning i det du skriver, og innlegget jeg postet som du slettet.Det er ikke snakk om bare rettferdig / urettferdig sletting, men at noe er relevant og viktig å få fram, så hvis du ikke har rukket å lese artikkelen så poster jeg noe helt essensielt her , og det er de moderne kolonikrigene sin kamp for markedsandeler og relegionens rolle i det, og det gjør at ting faller mer logisk på plass når man tenker utifra monopolkapitalistisk synsvinkel / konkurrasne.For det hun sier, og som jeg oppsummerer, er at religion blir misbrukt er et middel til å skape splittelse = splitt og hersk, og at det svekker et lands MOTSTANDSKRAFT når de blir nærsynte og blir opptatt av å ta vare på, og konsolidere sin egen fraksjon og ikke ser at relegiøse konflikter blir brukt til å svekke politisk makt slik at det skal bli lettere å tre «hånden i hansken» imperialistisk talt.Hun sier også som deg at Vesten er involvert i ting men belyser det bedre siden hun er dels tyrkisk. https://www.youtube.com/watch?v=WAiAFqXPwZ8

  Hun gir et overblikk som gir assosiasjoner til hvordan vi her i Nord har måttet kjempe mot den katolske kirkes infiltrasjon og bruk av våre relegiøse behov og våre konger i tidligere tider .Det var jo Karl den store som var Olav den Helliges forbilde, og Paven trengte en mann i følge Tormod Titlestads bok om Olav den Hellige.Vi vet jo at den katolske kirke fikk folk til å gi fra seg gårder så kirken ble rik og mektig.Det kjenner jeg til for de kontaktene la grunnlaget for den industrielle revolusjon i Norge! Gimsøy kloster.
  Friheten leder folket heter som kjent et maleri, så filmen om birkebeinerne og pavens representanter baglerne handler vel egentlig om samme tema i annen drakt ?Protestantismen var jo en motstand mot dette, og våre frihets og demokratiske verdier hadde ikke relegiøse ledere på toppen, men Kongen.Det handlet om selvstendighet kontra relegiøs kolonisering for berikelse.

 15. Firmaet ICTS håndterer sikkerheten ved Brussel lufthavn, som nylig var gjenstand for et terrorangrep. ICTS ble opprinnelig etablert i 1982 av tidligere medlemmer av Shin Bet, Israels interne sikkerhetstjeneste samt flyselskapet El Als sikkerhetsagenter. Etterhvert har ICTS opprettet mange underavdelinger rundt om i verden.

  Dette vil imidlertid ikke være første gang ICTS har vært sikkerhetsansvarlige i forbindelse med terrorangrep. Huntleigh USA, et datterselskap av ICTS, var ansvarlige for sikkerhetskontrollen ved Boston Logan airport, Washington Dulles airport og Newark airport da 9/11 -kaprerne gikk gjennom sikkerhetskontrollen der. 22 desember 2001 lot ICTS sko-bomberen Richard Reid slippe gjennom sikkerhetskontrollen i Paris da han entret American Airlines Flight 63 fra Paris til Miami. ICTS var sikkerhetsansvarlige ved Amsterdams Schiphol airport juledag 2009 da undertøysbomberen Umar Farouk Abdulmutallab entret Northwest Airlines Flight 253 til Detroit. ICTS var også ansvarlige for sikkerheten på Moskvas Domodedovo flyplass 25 januar 2011, da et terrorangrep drepte 25 mennesker og såret 180. Og ICTS håndterte sikkerheten ved Londons bussnettverk 7. juli 2005 under terroraksjonene der.

  Det kan være lurt å unngå flyplasser og andre steder hvor ICTS er ansvarlige for sikkerheten, som Gardermoen for eksempel.

  http://www.ictseurope.com/global-locations/norway

  • Et annet israelsk «sikkerhetsselskap» (Mossad-front) har ansvaret for «sikkerheten» under OL i Rio i år. Obama fyller 55 år (master number) 4. august, og «noen» har planlagt en spesiell «feiring» 4 dager senere (8/8 (master number)) under Olympiaden.

   Noe kommer nok til å skje med den berømte Kristus-statuen, for å si det sånn. Og en del menneskeliv kommer til å gå tapt.

 16. De vestlige ledere har ansvar både for å starte kriger over alt OG å tillate ei ekstrem masseinnvandring for å ødelegge og rive opp den trygghet det arbeidende folk tross alt har hatt i Vest-Europa i etterkrigstida. Kulturkrigen kom først, deretter krigene og masseinnvandringen.
  Slavebindingen pågår for fullt.

 17. Den notoriske Eric Prince – en av Blackwaters grunnleggere – uttaler seg om islamsk ekstremisme. Denne kjeltringen kan være verdt å lytte til, hva som enn er motivet hans.
  http://www.breitbart.com/national-security/2016/03/28/erik-prince-the-gates-of-hell-are-blowing-hot-against-christians-in-the-middle-east/

  Paul Craig Roberts fant det for godt å formidle denne videoen, der Colin Powells tidligere stabssjef, oberst Lawrence Wilkerson – en mann som det kan antas er godt innsatt i problematikken – uttaler seg om at USAs utenrikspolitikk drives av hungeren etter krigsprofitt.
  http://www.paulcraigroberts.org/2015/12/18/us-militarysecurity-complex-drives-world-to-war/

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.