Forsinket julegave fra de rødgrønne: IS kontrollerer Sirte i Libya

0
IS-fanen vaier i Sirte

Som kjent gikk Jens Stoltenberg og hans rødgrønne regjering i spissen for å bombe Libya sønder og sammen. Vårt infanteri på bakken var ekstreme jihadister som begikke et utall grusomheter under beskyttelse av norske bombefly. Dette reduserte Libya til et voldelig kaos av stridende jihadistbander. Og nå er det Den islamske staten/Da’esh som kommer opp på topp. Arabiske medier melder at de nå kontrollerer den strategiske havenbyen Sirte. Så nå kan de sende båtflyktninger og terroristgrupper i akkurat de porsjonene som passer dem. Og eksportere libysk olje svart til et kjøpevillig Europa.

sirte støre

The Arab Source skriver:

Yesterday, ISIS sealed the fate of Sirte, sending in thousands of reinforcements to turn this port-city into their North African capital.

With Sirte firmly under their control, ISIS has turned their attention to the nearby city of Ajdabiyah and the lucrative oil fields that surround its northern countryside.

Should ISIS capture the Adjabiyah oil fields, the aforementioned terrorist group will control oil wells in three different Arab countries.

Så nå kan vi ønske god jul til alle i fjern og nær i sikker forvissning om at de rødgrønne har skjenket oss alle en forsinket julegave i form av et terrorkalifat rett sør for Italia.

En av de rause giverne var Jonas Gahr Støre. La oss ikke glemme ham.

Og vi bør jo heller ikke glemme at forsvarsminister Ine Eriksen Søreide fortsatt er stolt av Norges krig i Libya.

Jeg vil gjenta det jeg skrev ved treårsdagen for denne skitne krigen:

Det er ingen grunn til å forvente at politikerne vil bidra til en ærlig evaluering av krigen mot Libya, men finnes det i Norge aviser eller andre medier som er uavhengige nok og ærlige nok til å gjøre en grundig evaluering av Libya-krigen tre år etter?

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.