Norge i spissen for aggresjon mot Russland

0

Jeg vet ikke om Russland lar seg skremme av at Jens Stoltenberg og Ine «Tittentei» Søreide stiller opp foran NATO-tanks i Polen. Antakelig ikke. Men deres landsmenn her hjemme burde gjøre det. Norge er i spissen for NATOs aggresjon mot Russland. Når ble du spurt om dette er ok? Forsvarsdepartementet skriver:

Sammen med blant annet NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg, Polens visestatsminister Tomasz Siemoniak, og forsvarsministrene fra Polen, Tyskland og Nederland, overvar forsvarsministeren sammen med forsvarssjefen en demonstrasjon av styrkene som deltar på Noble Jump.

På NATOs hjemmesider går det fram at Noble Jump inngår i ei gruppe øvelser med spydspiss mot Russland:

This event is one of a wider series of training events occurring in June 2015 referred to as the ALLIED SHIELD series of exercises.  The ALLIED SHIELD series includes Exercise NOBLE JUMP in Poland; exercise TRIDENT JOUST, a NRF command and control exercise in Romania; and two other exercises that will be announced shortly.   In total, approximately 15,000 troops from 19 different Allies and 3 partner nations will participate in this series of training events taking place across the Alliance in June 2015.

USAs krigerske forsvarsminister Ashton Carter sier at USA vil utplassere 250 tanks, Bradley kampkjøretøyer og bevegelig artilleri opp mot grensa til Russland. USA trakk tilbake sine siste panservogner fra Europa så seint som i 2013, så dette er en betydelig opptrapping.

Dette er en svært farlig aggresjonspolitikk. Tror krigsforbryteren Stoltenberg og «stolt av Libya-bombing»-Eriksen Søreide at Russland ikke vil svare med en tilsvarende opprustning? Og forestiller de seg virkelig at NATO skal rulle med panservogner inn i Russland uten at Russland svarer med i det minste taktiske kjernefysiske våpen?

Er det ikke på tide vi skaper en fredsbevegelse i Norge som kan protestere mot denne galskapen?

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.