Ukrainsk nazisme i bilder

2
Høyresektoren og Den sosial-nasjonale forsamlingen

Se også:

Ukraina: Ny-nazistisk kommandant blir politisjef i Kiev

Fascistene i det ukrainske parlamentet

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

  1. Det eneste jeg hører om dette i norske media er hvordan russisk media hjernevasker sine innbyggere til å tro på nazistspøkelset i Ukraina. Så snakker de litt om de stakkars russerne som er ofre for slik latterlig propaganda, og hvor trist det er at russerne ikke får skikkelig informasjon fra vestlige media. I det hele tatt bagatelliseres nazismen i Ukraina eller den feies under teppet.

  2. Romfolk i Ukraina blir også systematisk forfulgt. Det er riktignok ikke noe nytt, men EUs og USAs allierte i Kiev gjør ikke akkurat noe for å stanse overgrepene. Snarere tvert om. Det hører vi heller ikke noe om.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.