USA: 72% av velgerne tror ikke Biden har den mentale styrken til å være president

0
Trump eller Biden, overfor Israel og Palestina er det samme sak.

Hele 72 prosent av de registrerte velgerne tror ikke at president Biden har «den mentale og kognitive helsen som er nødvendig for å tjene som president», viser to nye meningsmålinger.

Dette skriver avisa New York Post.

Bare 27% av de spurte i en CBS News/YouGov-undersøkelse mente at Biden, 81, innehar den nødvendige mentale styrken som trengs for de utmattende pliktene til den øverstkommanderende, noe som markerer en nedgang i funnene fra litt over to uker siden (da var det 35% «har» til 65 % «har ikke»).

Den forrige undersøkelsen ble tatt 9. juni. Den nye ble utført mellom 28. og 29. juni for å måle temperaturen etter debatten mot tidligere president Donald Trump som over 51 millioner så på.

Biden-oligarkiet vil ikke gi seg

Etter at sjøl New York Times har bedt Joe Biden om å trekke seg fra valgkampen er det ingen tegn til at Biden-familien gjør det.

Axios skriver:

Glem forståsegpåerne. Ignorer New York Times-ledere og spaltister. Slå av folk som dukker opp på X.

Den eneste måten president Biden trer til side, til tross for debattkatastrofen hans, er hvis den samme lille gruppa livslange lojalister som muliggjorde hans kandidatur i første omgang plutselig – og sjokkerende – bestemmer seg for at det er på tide for ham å slutte.

Hvorfor det betyr noe: Dr. Jill Biden; hans yngre søster, Valerie Biden; og 85 år gamle Ted Kaufman, presidentens mangeårige venn og permanente rådgiver – pluss en liten gruppe rådgivere i Det hvite hus – er de eneste som deltar i Biden-avgjørelsene.

Blant dem som står hardt på for at Joe Biden skal fortsette er sønnen Hunter Biden, forståelig nok, siden farens posisjon er det eneste som skjermer ham mot ytterligere rettsforfølgelse.

Kampanjen til Biden er i kaos, og mer kaos kan det bli: Biden campaign argues president dropping out would ‘lead to weeks of chaos’.

Vi har nå ei kjernefysisk supermakt som har som øverstkommanderende en mann som har problemer med å gå langs ei rett linje og å ikke falle i søvn under debatter. Denne staten har et politisk system som er så pillråttent at det ikke evner å korrigere seg sjøl.

Dette showet er ikke over, det er bare å kjøpe mer popcorn.

Forrige artikkelNVE: Flytende havvind blir tre ganger dyrere enn vannkraft
Neste artikkelFloridas anklagere visste at Epstein voldtok tenåringsjenter