To av tre velgere i Canada vil kvitte seg med Trudeau

0
Justin Trudeau har pøst kanadiske skattepenger over til våpenindustrien og Ukraina.

En ny meningsmåling fra Ipsos sier at 68% av kanadiske velgere ønsker at statsminister Justin Trudeau skal gå av. I Alberta er tallet 79% og i det atlantiske Canada 76%.

“This is as bad as we’ve seen it for Trudeau. It’s close to rock bottom”, sa Ipsos toppleder Darrell Bricker.

Trudeau er dokkemannen til Klaus Schwab som med sitt glatte ytre har innført totalitære forhold i Canada, slik han gjorde under koronaregimet. Schwab har som kjent sagt rett ut at World Economic Forum kontrollerer Trudeau.

Justin Trudeau har gjort seg bemerket med å innføre drakoniske unntakslover under sitt koronadiktatur. Han har ført krig mot trailersjåfører og bønder, og han er en ivrig støttespiller for krigen mot Russland i Ukraina.

Til tross for katastrofale tall i meningsmålinger insisterer den indre kjernen i det liberale partiet på at Trudeau «fortjener gjenvalg».

Visestatsminister og finansminister Chrystia Freeland, som er kjent for sin krigerske politikk overfor Russland, ble også spurt om de synkende meningsmålingene.

«Dette er en virkelig, virkelig utfordrende tid i verden, i den globale økonomien», sa Freeland til journalister tirsdag. «Vi er de rette menneskene akkurat nå som har som jobb å hjelpe til med å styre landet vårt gjennom dette».

Vi fikk nylig en rapport fra Canada fra en norsk kvinne med familie i landet. Hun var rystet over hvor woke og ødelagt det tidligere liberale landet har blitt. Men sjøl for kanadierne er det blitt for mye.

Avisa Toronto Star skriver at ikke en gang Trudeaus avgang vil kunne redde Det liberale partiet.


Les mer i steigan.no om Canada.

Forrige artikkelUSAs avtale med Niger gjorde landet til en koloni
Neste artikkelSenator i Kenya: – Ungdommen vil straffe oss