«La de små barna komme til PRIDE»

0

Av Niels Gerhard Johansen.

Bølgene har gått høyt i Ålesund den siste tiden. Først bestemte kommunedirektøren at ingen skoler, kun rådhuset, skulle heise regnbueflagget i anledning av Pride-feiringen. Men det utløste en mediestorm som lærte rektorene en lekse i hva frihet er. En flaggstang uten flagg er ikke fri og de ble fortalt av foreningen FRI at hvis ikke de var med Pride så var de imot…

Bekymrede foreldre og rektorer som ikke skjønner hvorfor barna skal introduseres til hele spektret av seksuelle fetisjer, har ikke skjønt at barna ikke er frie uten at noen forteller dem at de er det. Da er det betryggende at kommunen ble tvunget til å snu og skolene tvunget til å flagge ut og vise hvilket lag de er på.

Man kan til og med håpe at flere dominanter kommer ut av skapet (og sovekammeret) slik at vi kan få fullstendig slutt på denne flaggvegring i nøytralitetens navn.

Vi er født frie, men det varer høyst til vi når skolealder, for der kan man ikke være fri for FRI.

Vennlig hilsen

Niels Gerhard Johansen

Samfunnsengasjert satirekunstner

Av Niels Gerhard Johansen.
Forrige artikkelmRNA-terapi juridisk og medisinsk definert ut av rammene som vaksine
Neste artikkelSoldater gjemte seg inne i hjelpebil for en dødelig amerikansk-israelsk operasjon i Nuseirat
Niels Gerhard Johansen
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website