Fri fra sirkuset

0

Av Niels Gerhard Johansen.

Poenget med å anklage Julian Assange for alvorlige forbrytelser var kanskje å avlede oppmerksomheten fra de alvorlige forbrytelser som han avdekket for verden. Derfor kan Biden/Blinken-administrasjonen ha truffet mål selv om de ikke traff blink.

Med den regelbaserte verdensorden har USA tydelig vist at paragrafer ikke er noe man holder seg med, men noe man kaster etter andre.

Vi kan bare håpe at verden er ved å skjønne at paragrafer som kun er spisse i den ene enden, ikke har livets rett.

Vennlig hilsen

Niels Gerhard Johansen

Samfunnsengasjert satirekunstner

Forrige artikkelPolitikk på fransk
Neste artikkelRepresentantenes hus i USA stemmer for å sensurere dødstallene i Gaza
Niels Gerhard Johansen
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website