Om den skotske hatloven, J.K. Rowling og ytringsfriheten

0
New York, NY - December 11, 2019: J.K. Rowling attends New York premiere of Finding the Way Home at HBO office

Medieviter Alex Iversen tok for seg den skotske hatloven, J.K. Rowling, og ytringsfriheten i Aftenposten.

Av Kjetil Tveit.

Først

Da jeg begynte å skrive om den forferdelige wokekulturen for noen få år tilbake, var mitt inntrykk at de fleste syntes woke-kulturen var noe barnslig tøys, men de kunne ikke begripe at jeg gadd å bry meg ved det, eller at jeg så på det som noen trussel.

Det var bare noen tenåringsgreier, og selvsagt ikke truende for noen. De mente det jo så godt disse woke-folkene. Litt ungdommelig dumhet må man jo tåle.

Voldsmonopol

Ta et blikk på klovnene på bildet under her. Disse woke-ifiserte tøysekoppene har makt til å bruke vold mot deg, og putte deg i fengsel hvis du ikke er tilstrekkelig woke. Staten har denne makten, og det er staten som er woke.

Å påtvinges absurditeter er en kjerne i det totalitære, og er blant mange funksjoner en måte til å desillusjonere, å kue, samt å vise at man har evnen til å utføre ordre selv om det skurrer med ens fornuft, slik at man senere skal kunne utføre grusomheter uten protest.

Siterer Aftenposten 12. april om Skottland som bare har kommet litt lengre enn oss:

«Sist uke trådte en ny lov om hatefulle ytringer i kraft i Skottland. (…) Det nye med loven er at den utvider forbudet mot å oppvigle til hat til også å omfatte – i tillegg til rase og religion – alder, funksjonshemning, seksuell legning, transidentitet og «variasjoner i kjønnskarakteristika». Kvinne er ikke en beskyttet klasse i den nye loven. (…) Personer som blir dømt for å ha brutt loven, kan risikere opptil sju års fengsel. Det er ikke gjort unntak i loven for ytringer fremsatt i eget hjem. Du kan altså under den nye loven i prinsippet siktes for noe du sier i et privat selskap, eller i en familiekrangel» .

De skotske klovnene med voldsmonopol – som ikke er så ulike den lille men høylytte norske meningseliten – kan nå gi deg 7 års fengsel… basert på hva?

7 år på vann og brød… Da må man ha solide objektive beviser på noe grusomt man har gjort, vil mange tenke. Ikke i diktaturet, for der holder det å si et skevt ord…

Emokrati = diktatur

Videre skriver Iversen:

«Det skotske politiet definerer hatkriminalitet som «enhver forbrytelse som av offeret eller andre personer oppfattes som helt eller delvis motivert av ondskap, ond vilje eller fordommer mot en sosial gruppe». Hva som er hat, defineres med andre ord subjektivt.

Hvis noen føler at noe er hat, så er det hat.»

Mønsteret i den pubertale religionen – som woke er – er at det man føler, er jamgodt med objektive sannheter.

Hvis jeg føler at jeg er en kvinne, ja så er jeg det jeg føler.

Fantasi og virkelighet jamstilles, og får den samme tyngden. Det er slik dine barn blir lært opp i dag hvis du er så uheldig at du mangler økonomiske muskler til å drive hjemmeundervisning.

Hvis jeg føler meg sint en dag, og føler at noen må i fengsel fordi jeg er så sint, ja da er det objektivt sant at noen må ha begått en forbrytelse mot meg, og at de derfor fortjener fengsel.

For vi må jo lytte til følelsene våre, ikke sant. Det er godhet og sånt å lytte til følelsenene, så ingen kan vel motsi det?

Hvis jeg er helseminister og føler at mRNA-«vaksinen» er trygg og effektiv, så er det maktens føleri som stemmer, men ikke alle kan føle seg fram til fakta.

I totalitarismen er det utvalgte identiteter og utvalgte maktpersoner sine følelser som blir erklært som kollektive pseudo-objektive sannheter som alle må rette seg etter. Sannheten blir da en institusjon etter modell fra Nord-Korea, og ikke en prosess som i demokratiet.

Det er dette som er hensikten med føleri. Man beveger seg fra at sannheten er noe man finner ut med objektive metoder, til at de med voldsmonopolet kan bestemme hva som er sant. Ingen kan se noen i kortene når sannheten har blitt en relativistisk og subjektiv følelse.

Det er derfor woke ikke er tøys likevel. Woke-kulturen er en orwelliansk maktelites kulturelle krig mot folket som valgte dem i pseudodemokratiet.

Pseudodemokrati fordi man kan ikke velge bort globalistene ved valg, siden alle partiene lystrer den samme totalitære stemmen; «mister Global»… som altså er woke, kollektivist og totalitær.

Angiversamfunn

Iversen adresserer angiversamfunnet og forklarer:

«Frykten for det siste bunner ikke minst i at myndighetene i forbindelse med innføringen av loven har opprettet et nettverk med over 400 «Hate Crime Third Party Reporting Centres» over hele landet. Her kan krenkede skotter møte opp i trygge omgivelser og melde fra anonymt hvis de har opplevd eller overhørt en hatefull ytring.»

Skotske woke-eliter (globalister) har altså opprettet «følestasjoner» hvor den emosjonelle mobben kan gå og føle tilstrekkelig til at man får dem fengslet de man misliker.

Minner om at det er det samme etablissementet som feilaktktig hevder å ville bekjempe hat!

Se en gang til på bildet over, samtidig som du sier: «dette kunne aldri skjedd i Norge». Hva kjente du når du sa det?

Selvsagt er dette neste skritt også i Norge. Vi ligger bare litt etter på noen av områdene.

J.K Rowling

Ved å provosere mot den nye loven har JK Rowling ifølge Alex Iversen stilt seg som et skjold mot andre som risikerer å straffes ved at skotske myndigheter hadde valget mellom følgende:

«1. Ta ut en siktelse mot Rowling. Det ville hun trolig tatt rettslig så langt hun hadde klart, noe som igjen ville utløst et globalt mediesirkus som i praksis ville satt ikke bare Rowling, men hele den moderne kjønnsideologien på den juridiske tiltalebenken.

2. Ikke ta ut tiltale mot Rowling i det hele tatt. Som en konsekvens ville det bli klart at «feilkjønning» eller å kritisere transaktivister ikke er hat i henhold til den nye loven.bilde

Den skotske lovens håndhevere brukte to dager på å komme frem til det siste.»

JK Rowling er en folkehelt!

Totalitarisme eller ei – du bestemmer

«Verden er et farlig sted å leve; ikke på grunn av folkene som er onde, men på grunn av folket som ikke gjør noe med det.» Albert Einstein.

Sagt på en annen måte:

Verden er et farlig sted å leve; ikke på grunn av Jonas Gahr Støre og Erna Solberg, men på grunn av bibliotekarene som lydig fjerner Harry Potter-bøkene fordi noen totalitære, kollektivistiske globalister har befalt det.

Woke-kulturen er ikke bare noe barnslig tøys. Verstingene blant dem, er de samme som har voldsmonopol. Disse er karikaturen på totalitarismen.

Husk sju år i fengsel for å snakke «feil».


J. K. Rowling: The Scottish Hate Crime Act

Forrige artikkelBiden «vurderer» å droppe Assange-saken
Neste artikkelFokus på EU/EØS