Ivermectin hjelper mot COVID, FDA trekker «hestekur»-propaganda

0

Sommeren 2021 skapte den Nobelpris-vinnende medisinen ivermectin harme hos skravleklassen, da gruppen America’s Frontline Doctors promoterte den som en trygg og effektiv medisin mot COVID.

Dette skriver kommentatoren George Gooding på sin blogg. Han fortsetter:

Myndigheter verden rundt ble bekymret for at ivermectin skulle fremstå som et alternativ til å vaksinere seg mot COVID. Løsningen ble omfattende propaganda som avskrev medisinen som en «hestekur» og gav folk inntrykk av at det var farlig å bruke den, til tross for at den har vært i trygg bruk i flere tiår.

Food and Drug Administration (FDA) i USA latterliggjorde ideen om å ta ivermectin for å behandle COVID, ved å late som den bare brukes til å behandle hester. Dette ble de saksøkt for av en gruppe leger, som mente at FDA gikk utover sitt lovfestede mandat og bidro til at de ikke fikk behandlet pasienter ut fra egne vurderinger (såkalt «off-label» bruk).

Podcasteren Joe Rogan ble også latterliggjort av pressen verden rundt da han avslørte at han tok ivermectin som del av behandling da han fikk COVID i september 2021.

Vi omtalte FDAs helomvending her:

En aktivist i kampen mot ivermectin var Gunnar Tjomlid.

Faktisk.no var også blant aktivistene og gikk til angrep på Kjetil Elvevold og hemali blant annet for å ha argumentert for bruk av ivermectin. En annen artikkel fra organet som av uklare grunner kaller seg Faktisk.no er denne: Mye feilin­for­masjon i podkast-intervju med mikrobiolog. Den inneholder så mange feil og tilsløringer som er så tydelige i ettertid at den burde vært dissekert av den grunn.

NRK blant mediene som svertet ivermectin

NRK var blant de medier som bidro til svertingen av ivermectin. Statskanalen omtalte den som «hestemedisin» og nevnte ikke at William C. Campbell and Satoshi Ōmuraen i 2015 fikk Nobelprisen for oppdagelsen av den virksomme medisinen. Etter folkehelsekampanjer fra 1987 og 3,7, milliarder doser, ble forekomsten av parasittiske sykdommer verden over kraftig redusert.

«Vaksineskeptikere tar hestemedisin mot korona: Gigantisk økning i beslag», lød overskriften hos NRK 28.3.2022. NRK unnlot å opplyse at ivermektin også er medisin for mennesker, som vist i Norsk legemiddelhåndbok.

NRK og nesten samtlige andre «redaktørstyrte medier» bedrev ikke journalistikk om dette eller stort mye annet under koronagalskapen. De drev enøyde kampanjer som i siste instans skadet folkehelsen og tjente den farmasøytiske industrien og deres eiere.

Poenget med mediekrigen mot «hestemedisinen» ivermectin var at det skulle skapes et massivt inntrykk av at det ikke finnes behandlinger mot covid, og at det eneste man måtte feste sin lit til var vidunder-«vaksinene» fra de farmasøytiske gigantene.

Du finner flere artikler på steigan.no om ivermectin.

Forrige artikkelSnikende innføring av beredskapsfullmakter innskrenker demokratiske rettigheter
Neste artikkelDeir Yassin-massakren 9. april 1948 var forløperen for det som skjer i Gaza